Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Julya, si noi avem sindromul blenderului. Eu inca il folosesc pentru ca daca simte ceva mai mare in gura, se inneaca si apoi vomita.
Acum de curand am incercat sa-i mai dau si doar pasat. Cateodata merge figura, cateodata nu. Vad ca legumele din borsulet le-a mancat asa cum erau, adica date pe razatoare, si chiar se lingea pe botic. Oricum eu insist sa ii continuare si poate, poate reusim pana la urma.

Ralucule, bine ai revenit si asteptam istorisirea.

Mihaela, daca stiam ca vii pe aici sa stai la coada, poate ne intalneam ca eu lucrez chiar pe langa ambasada.
Drum bun si distractie placuta in luna de miere.

Anamari, felicitari pentru samburele din burtica. Parca imi aduc si eu aminte ce bucurie si emotie a fost pe capul meu cand am simtit prima data bebelina miscand.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Multumim fetelor de urari!
Anamari, la inceput vom merge in Laconia, New Hampshire (sora mea este acolo) apoi vrem sa vedem new York-ul, Bostonul, sa ajungem prin Miami, Florida si daca reusim (caci distanta e cam mare) sa ajungem si in Ohio.
Bebelina va fi pe maini bune cu siguranta si nu am nici cea mai mica indoiala ca nu se va simti bine.
Am preferat sa plecam acum pt ca bebelina e inca mica si nu ne va simti asa mult lipsa (ea este o fire independenta si nu prea mamoasa).
Este prima data cand voi sta fara ea si mai multe probleme o sa am eu decat ea (cu obisnuitul).
Planuim sa plecam pe 2 iulie (vrem sa prindem ziua Americii acolo pt ca am inteles ca e frumos)asta daca ia sotul azi bilete de avion(pt ca ne-am trezit cam tarziu sa le cumparam si nu mai gasim locuri).

Dianarus, e adevarat ca planuim o "fratioara" pt Alexia cat mai curand...acum sa vedem cand va veni!

Pupici si plec iar cu treburi...care nu se mai termina niciodata!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 9 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Duculeatza, ce bb neastamparat mai ai. Dar merge singur in picioare? Nesustinut de nimic?
Multa sanatate.

Dianarus78, felicitari pentru dintisori si pentru "tata" si "mam-mam". Nu iti face griji cu greutatea ca are el timp sa se mai ingrase putin.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Diana, chiar ma intrebam ce mai faceti! Nu cred ca tb sa te stresezi prea tare in legatura cu greutatea lui Ianis, sanatos sa fie! Andrei are 8,900kg asa ca mare diferenta nu este.

Ioana&Andrei (14.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

Bey nu am timp acum sa scriu
ideea era ca a fost super nashpa in romania si nu mai vin pt minim urmatorii 10 ani
daca am timp azi va scriu mai incolo ce si cum
sanatate

Ralucule 1 Iulie '78 si Tris 7 Octombrie'04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Salutare! revin si eu in sfarsit dupa ceva timp, sa va salut, pe mamici si toti bebeii care sunt toti niste scumpi!eu am reinceput munca, 4 ore, asa ca acum am sa pot intra mai des!

felicitari tuturor bebicilor pentru dintisori, pentru ma-ma, ta-ta si alte cele!

pufy, pupici lui Alesio, am vazut pozele cele noi! e un scump!

roandre, concediu placut!

noi suntem bine, Menny este in continuare un grasunel, cred ca se apropie de 10,5 kg, la aproape 9 luni, nu merge de-a busilea dar se chinuie, se intoarce, se rasuceste in toate chipurile, are doi dintisori, ne chinuim totusi in continuare cu constipatia, ca nu mai stiu ce sa mai incercam! si la capitolul mancarica nu prea vrea sa mai pape, mai ales piureul de legume! dar in rest e ok!

vreau sa va intreb daca ma poate ajuta cineva cu mai multe date despre sindromul nefrotic, am cautat pe net dar nu am gasit cine stie ce. Nepotelul meu de 6 ani a fost diagnosticat cu asa ceva, a stat in spital vreo 2 luni, acum e pe tratament cu prednison acasa, dar este inca cu edeme mai ales la fata!

Multumesc si o zi frumoasa!

Cali si Menny (27.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Anamari, wow...a miscat bb 3...super! Ce frumos a fost cand am simtit-o si eu pe bebelina prima data si nimeni nu credea dar eu ma bucuram ca stiam ca e bebe si nu matele mele care-si fac de cap...hihihi

Dianarus, e bine Ianis la greutate....acum depinde si inaltimea. Alexia la 9 luni si o saptamana avea 7850 gr si 71 cm si are falcute, deci nu pare slabuta.

Duculeatza, pai ai baiat descurcaret...il duce capul...hihihi. Poate se face bucatar daca umbla de acum cu tigaile (glumesc desigur)!

Ellen, daca stiam...ca am stat la coada acolo cam 3 ore timp in care simteam ca-mi intra picioarele in pamant!

Noi am reusit sa luam si biletele asa ca pe 2 iulie suntem in New York!

Ma duc sa-i dau maimutei sa pape ca ma cheama. Apropo, bebeii vostri au bubite de la caldura? Alexia mea e plina de asa ceva si pe maini si pe picioare, burta de toata lumea ma intreaba ce are, au muscat-o tantarii?

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 9 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Cali, din pacate, eu nu stiu nimic de Sindromul nefrotic, dar uite am gasit ca s-a mai discutat despre asta pe DC.

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24393#313010

Nu sunt foarte multe mesaje dar poate poti sa vorbesti cu fetele de acolo.
Multa sanatate nepotelului si sa se faca repede bine.

Mergi la inceput

Mihaela, bine ca ati gasit bilete.

Alexuta mea are cateva bubite pe spate sus aproape de ceafa. Dar sunt foarte putine si daca ii dau cu bepanten ii trec imediat. Dar am observat ca numai acolo ii ies.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Buna fetelor! Reusesc si eu sa intru putin, ca am avut numai treaba dimineata!
Roandre, felicitari inca o data, si pentru ca ati reusit sa luati bilete si petrecere placuta.
Dianarus si eu zic ca e bine cu greutatea, Alexandra are la 8 luni jumate in jur de 8700 (ca nu stiu sigur care cantar sa-l cred)
Eu cred ca am reusit sa reglez burtica piticutei, i-am dat aseara 1/2 pachetel de smecta si azi mi-a facut 2 scaune pastoase, asa ca pentru azi i-am pregatit supica ei obisnuita, dar i-am aruncat si cateva boabe de orez ca sa compensez, zic eu.
Fug pentru ca e cu tati care se chinuie si el sa adoarma si ea nu are nici un chef sa-l lase. Va pup si mai intru cand pot si eu.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput