Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (52)
Raspunsuri - Pagina 10
iulyp spune:
spunem si noi la multi ani sarbatoritilor zilei, sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata
mai anuntam aparitia inca unui dintisor si suntem in asteptarea celorlalti de sus ca la cum e de umflata gingiuta si la cat de maraici e bebelina... ieri m-a compostat de umar de mi-a dat sangele efectiv, musca tot ce prinde si nu tine cont de nimic
ultima noutate e ca ieri s-a asezat singura in fundulet din picioare spijinindu-se de canapea. pupa mama pe ea de carcotasa mica si scumpa foc
mai fetelor de cateva nopti incepuse si bebelina mea sa se trezeasca noaptea si nu pricepeam de ce si dupa ce am exclus pe rand mtivele am concluzionat ca seara ea nu se satura cu cereale, adica nu-i tineau de foame toata noaptea asa ca am revenit la bibe de lapte la ultima masa si a reinceput sa nu se mai trezeasca(sper asta sa fie motivul), voi a-ti patit asa ceva?
va dulce pe toti si ne mai auzim
AURASI CARCOTASA SEFA NICOLETA
ionella3003 spune:
loreema, cred ca si asta-i tot privat ca nu ne lasa sa-l vedem!!!
pufymic, felicitari pt. dintisor!!!! Si sa-i treaca cat mai repede supararea bazucului tau ca tare-i dulce zambetul lui!!!
Pt. nasuc si noi folosim cu succes tot biolane (spray cu apa de mare). Curg mucisorii singuri dupa ce-i ii dau in nasuc cu spray, nu mai trebuie sa-l chinui sa-i curat!
sanatate multa la bebeii bolnaviori si mai multa rabdare le dorim la mamici!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
aissa spune:
Fetelor, multumesc pentru sfaturi, dar nu ii dau nici un medicament deocamdata pentru ca, repet, nu are diaree, doar a schimbat consistenta. De zi dimineata nu a mai facut kk, i-am dat ceai de menta si papica banana si la fel ca ieri orez+morcovi+pui si daca tot moale face dupa astea 2 zile de regim maine merg la doctor. Naty, eu Debridat i-am dat timp de 4 luni, stiu ca regleaza digestia dar am hotarat singura sa i-l scot pentru ca nu vreau sa-i creez dependenta. Daca imi va zice medicul ca e cazul (ca daca ma duc acum sa-i zic ca mi-a facut ieri 2 si azi un scaun moale ma da afara ) o sa ii dau, dar inca tin situatia sub control prin regim. Nelinistea mea a plecat de la faptul ca ea pana acum a facut numai bilute, ca oaia si se scremea saraca toata, iar de sambata face dintr-o data cu totul diferit.....
Duculeata, sunt convinsa ca ce spui tu e foarte bun, dar daca nu i-am dat nici smecta (pentru ca nu e inca nevoie) nici atat nu m-as apuca sa-i dau ceva ce n-am mai folosit fara sa imi spuna dr. Nu te supara pe mine, te rog.
Ionela, multumesc, si eu sper ca se regleaza din alimentatie, nici nu ar avea motive sa faca ceva urat pentru ca nu i-am dat nimic nou (numai borcanul ala sa fi fost cumva pastrat gresit....nu stiu).
Elyanne, dar de unde si pana unde a facut puroi mititica? Sa va faceti bine repede-repede!
Loreema, si eu am incercat sa va dpozele si la fel, nu ma lasa. Trebuie sa faci un album cu totul public, nu poti doar o poza din el sa o lasi libera si restul privat.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
ana_a spune:
quote:da, cu tot cu albus
Originally posted by herraquote:
Originally posted by ana_a
sa va mai zic ca eu i-am pregatit si omleta din ou, la inceput pe aburi apoi direct pe foc si ii place mult, cu mamaligutza, dar binenteles ca nu seara, ci la masa de pranz.
din ou intreg, cu tot cu albus?
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
loreema24 spune:
Desteapta foc mai sunt. Gata, acum e public.
mercic Ionela
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
ellen spune:
Pufymic, felicitari bazucului pentru dintoc. Poate daca a iesit dintocul, o sa se mai linisteasca si el si o sa te lase sa dormi.
Loreema, nu putem vedea pozele.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
ellen spune:
Loreema, gata, acum am vazut. Seamana foarte bine fetele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
ellen spune:
Am uitat sa va zic, Alexuta mea a mancat ieri ciorba de loboda acrita cu gorgoaze. A mancat asa cum era in cratita, nepasata, pentru ca a facut mama mea pentru noi, dar nu a pus sare si am putut sa ii dam si ei. Asa se lingea de botic cand papa ca imi venea sa o mananc cat de scumpa era.
Pacat ca nu mai am prea multa loboda ca sa mai facem borsulet din ala.
pufymic spune:
Avem poze noi!!!!!!!!!
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
crini spune:
Ralucule, bine ai revenit! Sper sa scrii mai des, ca tare-mi placea stilul tau.
Naty, felicitari pentru bona.
Anamari, noi inca nu bem cu canuta, de fapt nu prea bem deloc, doar sugem. Apa a baut de maxim 5 ori, de fiecare data cu lingurita.
Cand i-am dat cana cu cioc, s-a distrat sa verse apa pe el.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)