Copilasi de iunie-iulie 2003 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

la multi ani, dana pentru sotul tau! sa fie sanatos si ....sa asculte de tine! pupici.
drum bun si distractie mare gagici! si la multi ani pentru luca! ca tot n-o sa fiti acasa atunci! pupici la max!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani sotului tau, Dana! Sa fiti fericiti!

Crisa, Andra, Bibi, drum bun si o vacanta de vis (cat o s ava lase copiii )!

Luca, la multi ani!!!

Alinuta, multa sanatate! Sa stii ca nici Maria nu se omoara cu mancatul (si ea e mancacioasa trupei ). Astazi cum s-a trezit mi-a sis "nu veau sa mananc. Lapte veau". Nu renunta ea la laptic . Sper sa isi revina. Dac anici azi nu e in apele ei mergem din nou la medic.

Va pup
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Doina - la multi ani, sa-ti traiasca flacaul, sa creasca mare si cuminte, sa va bucurati de el si de surioara (tinem pumnii) care va veni!

Kehleyr - n-am platit ptr copil, de-aia am si vrut sa plecam asa devreme, doar n-o sa platesc ptr 1,5 zile in care are doi ani ... La multi ani ptr sotul tau!

Eu sint terminata in ultima vreme cu piscaturile de tintari, ma scarpin ca un catel prin cele mai variate locuri, Luca avea alaltaieri seara o ciupitura uriasa pe frunte, mai mare decit o moneda si umflata ca un cucui, i-am dat cu mixtura si s-a tras aproape de tot dar ma si vedeam la spital cu el nu stiu ce-i cu tintarii anul asta ca am ciupituri mari si care nu trec decit dupa 3-4 zile, horror!

In rest... pregatim decolarea, cumparaturi pe ultima suta de metri, ca de obicei simbata sintem invitati la ziua unui prieten la Otopeni, la piscina, gratar etc.... exact ce-mi lipsea inaintea plecari, abia astept sa ma vad la soare cu toate aniversarile, nuntile, slujbele etc. in spate. Acum cea mai mare problema pe care o am e cu ce jucarii sa-i iau la noi ca astea ocupa mult loc, ca la haine/ mincare/ scutece/ cosmetice am deja mina facuta din plecarile de pina acum. Si mi-am propus sa iau si olita ca poate acolo in fundul gol si toata ziua cu gura pe el reusim sa o facem si p-asta, iar dupa ce ne intoarcem pleaca una sau 2 saptamini la Breaza, deci se poate continua programul de instruire Inca ceva: Dana ai idee cu cite kg de bagaj avem voie pe avion? Carutul se pune la bagaj sau e separat?

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Andra: pe Tarom cum am zburat eu aveai voie 25 kg/adult si 10 kg/copil sub 2 ani. Carutul se socoteste separat, nu ti-l cantareste. Poti sa il dai la bagaje de la inceput, sau daca nu, ti-l opreste chiar cand intri in avion si ti-l duc ei la cala. La iesirea din avion, ii spui unei insotitoare de bord sau tipului de jos care sta la baza scarii si ti-l scoate direct de la bagaje, altfel presupun ca vine pe banda cu celelalte bagaje.

Intrebam de bilet pentru Luca pentru ca la noi s-a uitat frantuzoaica de la check-in (la Paris) cu o fata la noi ca mai are 2 sapt si face 2 ani si nu are bilet intreg... a si zis un "just in time, eh?" de parca ii citeam gandurile: "ia uite si zgarciobii astia"

Nu va stresati cu jucariile, aveti grija sa aveti multe din alea de plaja gonflabile, care ocupa si mai putin loc. La noi au avut un succes nebun...

The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.

Mergi la inceput

Dana - saru-mina de info, ca ma gindeam ca ne indoaie carutul cu cele 9 kile ale lui... Cu jucariile... nu stiu ce sa zic, ca ei o sa stea destul de mult si pe linga casa, pe plaja mai putintel ca nu face bine prea mult soare, si vreau sa aiba cu ce sa-si faca de lucru. Ne descurcam noi, oricum nu-i iau jucariile cu omuleti sau alte-astea sa nu le pierdem pe-acolo. Si iau sigur carti, ca e mare amator in continuare adoarme dupa-masa cu ele, le citeste de dimineata cind bunica citeste ziarul...

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

DANA - la multi ani pt sotul tau, sa fiti fericiti multi, multi ani de aici inainte.

LA MULTI ANI! si pt Flaviu (Pojogam) si Luca (Andra), pe care nu-i voi putea felicita chiar de ziua lor, asa ca o fac acum.

Andra, Bibi, Crisa - vacanta placuta si asteptam impresii "hot" de la fata locului.

Si noi plecam in concediu la pe 22 iunie, asa ca mai avem decat 2 zile de chin fara bona , apoi sper sa intram in normal. Am vazut la "Parintii..." subiectul cu pampersii pt. apa, dar va intreb, pe cele care aveti experienta anului trecut cu bb la mare, chiar nu ii putem lasa in c... gol, tre' si pe plaja s-o tin cu pampers? Eu ma gandeam ca in caz de accident , vin cu punguta dupa ea si strang ca dupa catel, si gata. Voi ce ziceti?

Ultimele realizari sint "cum il cheama pe tati?" - Dan, respectiv, "cum o cheama pe mami?" - Madi.
Mai nou, nu ma mai lasa sa o ajut la baut din canita, ci zice poate titsa sigala, iar daca nu mai curge, zice nu mai e, apoi tot ea mai e putin.
Ne luptam si noi cu crizele ca nu primeste/nu are voie sa faca ce vrea, stam pe afara cat de mult se poate, la bogane si uta-uta.
Scriem de zor pe caiete (a renuntat la pereti, pt ca nu-i mai dam creioane decat cand o tinem sub ochii nostri), de obicei imi spune ea mami, chie "soba", sau "tenu", iar mami se executa.

Astept cu nerabdare sa faca 2 ani (am citit subiectul lui Gio cu cadouri, poate ma inspir) si ma mir in acelasi timp cat de repede au trecut, parca am si uitat cum era cand avea doar 1-2 luni.

Va pup pe toate.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Eu sunt harnicuta si am mai pus pose in album:

http://community.webshots.com/user/taisiaeliana

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele,

Mulumim de urarile si sfaturile pentru concediu. Nu visez decat sa stau la soare... nu zic mai multe sa nu ma bateti...

Kehleyr, sa-ti traiasca barbatul!!! Cum te stiu io pe tine, ma gandeam ca ce surpiza ii faci.

Pentru ca o saptamana lipsim din peisaj, le spun "La multi ani!" in avans:
18 iunie Flaviu si mami Pojogam
18 iunie Anne Marie si mami Iselin
19 iunie Vlad Teodor si mami Danacaltan
22 iunie Marius Cristian si mami Romana
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Rares si mami Mirunaa
Pe Luca l-am sarit ca il pupam la fata locului...

Pe charterul de Turcia avem voie cu 20 kg/persoana si nimic in plus pentru copil... De, bilet mai ieftin...

Madic, sa ai concediu fain. Sa aveti vreme buna si sa veniti bronzate, sa dati iama in baieteii bronzati .

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Fetele,

la multi ptr toti sarbatoritii dintre timp, aveti grija de voi si de copilasi, distractie placuta cui mai pleaca in concediu, siu soon!

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

La multi ani cu intarziere pt Daniel!Sa fii cuminte si sa asculti de mami!

Mergi la inceput