Copilasi de iunie-iulie 2003 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Neatza fetele,

Marox, ce copii frumosi ai . Alex are o fata de ingeras, nu ai zice ca e capabil de vreo pozna. Si se vede ca e un viitor sofer adevarat.

Anamaria, adaptare usoara la serviciu si vezi si tu cum faci sa ne mai scrii din cand in cand. Ce frumos ca ati petrecut frumos de ziua lui Tudor. Am uitat sa iti spun data trecuta ce mi-au placut povestile tale din "Iesi" .

Ioana, fata ta pare ca va avea accent de moldoveanca .

Romana, ohoho, cum sa nu se plimbe lumea pe jos la Paris. Mai ales ca sunt atatia turisti. Dar majoritatea prefera metroul, care este mult mai rapid - trenurile vin la interval de 4-5 minute in general si au 14 linii, asa ca iti dai seama ca acopera tot orasul. Autobuzul face mult mai mult datorita traficului destul de aglomerat (cam ca in Bucuresti ) si atunci nu prea il iau decat cei care au timp de pierdut.
Ce ati mai facut cu apartamentul?

Nicol, si sotzul meu se gandea la o masina, dar la ce aglomeratie era eu zic ca la noi nu a meritat. Plus locurile de parcare, care nu prea exista.

Andra, daca ai un Fiat Punto verzuliu si erai azi dimineata pe Dorobanti, ai trecut pe langa mine . Tu pleci cu Crisa in comcediu, ca si ea parca tot saptamana viitoare mergea?

Gio, cat de "pe munte" ati fost cu copiii?

Alinuta, multa sanatate printesei. Ati luat una de la alta, probabil.

Astazi (probabil chiar acum) mai naste o buna prietena de-a mea, care este la al doilea bb. Are deja un baietel si acum vine surioara. Am vorbit luni cu ea la telefon si era atat de emotionata, mai ales ca stia ce o asteapta .

The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Kehleyr - eu eram, doar ca masina e bleu, oricum o non-culoare din punctul meu de vedere. Da, merg cu Crisa si nu numai, adica si cu Bibi, care presupun ca face ultimele pregatiri inainte de concediu si d-aia a disparut asa de pe-aici. Asa ca o sa aveti nu unul, ci 3 puncte de vedere asupra concediului cu copii la turci. Sau poate dupa ce ne intorcem nu ne mai vorbim, ca "al meu l-a batut pe-al tau" , desi eu sper sa nu fie cazul, ca David sigur ii termina rapid pe alde Luca si Tudor, care oricum s-au mai vazut si au reusit sa supravietuiasca pina acum. By the way (de Tudor) trebuie sa va povestesc: intr-o dimineata cind il imbracam pe Luca incepe sa zica "vine Tudorica, bla-bla, Chisa, ma joc cu Tudorica, ma joc cu Chisa" etc. (zice "Chisa", nu Crisa ) si il intreb eu: "da' tie cu cine iti place mai mult sa te joci: cu Tudor sau cu Crisa?", copilul mediteaza rapid si-mi zice: "cu Bodo!" (sorry, Crisa, trebuia sa-ti spun adevarul mai demult, dar am asteptat sa luam biletele ca sa nu mai ai scapare... de noi)

Gio - apropo de mers cu copiii in circiuma sau pe terasa: aseara am fost pe terasa cu Luca care a cersit pe la toate mesele, nu c-ar fi mincat dup-aia ce-a primit, si s-a invirtit si de-o plimbare pe tricicleta unui baietel care n-a mai avut loc de el toata seara. E o aventura si iesitul asta cu copilul!

cam atit,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

marox, am vazut si noi pozicile: SU-PER-BE!!!!!!!!!Sa-ti traiasca!!!!

Dana, am fost la cota cu masina si prin jur pe acolo, au urcat pe iarba aceea pana incepe traseul pt cota 2000.Poate pun si niste poze pe webshots...

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

http://community.webshots.com/album/370091510jxhwRf

pozele...

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

dragute poze...gio!
si noi am pus poze de la brasov in yahoo!
peretii nostri nu-i bai daca se murdaresc...nu e casa noastra!
pupici tuturor!
distractie placuta in turcia!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Buna, fetelor.

Cu iesitul la terasa... e calvar. Sunteti fericite daca la terasa tot ce se intampla e cersitul la alte mese. Pentru Catalina, toata lumea trebuie sa stranga totul de pe masa. Vrea sa bea din toate paharele, se urca pe masa... ca e mai bine in mijlocul mesei.Nu mai vorbim ca la terasa nu e nimic bun din ce e "la pachet". Sucul ei e cah, papa ei e cah... Nici apa nu e aceeasi ca aia pe care i-o iei de la terasa. Plus urletele ca nu capata si ea Cola sau bere. Asa ca, daca vreau sa stau la terasa, o alerg vreo doua ore, dupa care o pun in carut.
Apropo de asta, mai folositi carutul ? Noi inca il folosim. Stau cam la 30-40 de minute de mers pe jos de parc si o duc pana acolo in carut, abia in parc ii dau drumul. Sa merg cu ea pe jos pana acolo e exclus, as face cred ca doua ore, la stilul ei de a se opri la tot ce ii atrage atentia si de a merge in ce directie vrea... Nici cu metroul nu e o idee buna, pe peron o apuca alergatul si daca o iei in brate sau de mana, se crizeaza.

Dana, are o strabunica moldoveanca, dar sta in Bucuresti de cand s-a nascut si n-are accent. Nu stiu cu cine seamana.

Vacanta placuta in Turcia si pe unde va mai duceti!Sper sa plec si eu la inceputul lui august, dar nu ma incumet inca sa plec in afara cu Cata. O sa mergem la munte si la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetele,

Ioana - si eu mai folosesc carutul, stau cam la 15 minute de parc si imi e greu sa merg cu Irina pe jos, asa ca alternez carutul cu tricicleta. Noi nu ne-am avantat cu Irina la terasa pana acum.
Gio - cum mai e drumul pana la cota, cand am fost eu ultima oara, acum multi ani, parca dadusera cu bombe pe sosea. Am vazut pozele foarte frumoase.
Cgaby si Marox - si pozele voastre le-am vazut si mi-au placut
Alinutza - multa sanatate printesei
Anamaria - succes la job si fa ceva sa-ti dea aia acces la internet , explica-le ca e important ca nu se poate sa lipsesti de pe forum

Irina ieri a fost maraita toata ziua, nimic nu i-a convenit si a culminat cu o super criza de copil isteric aseara in parc. A venit un copil cu un leagan din ala de care se agata, cumparat de la Cora (sa zicem), si binenteles ca Irina fix in ala vroia sa se dea, celelalte nu mai erau bune. Asa ca pune-te urlete, tavaliri pe jos, lacrimi de crocodili de n-am stiut cum sa plec mai repede de acolo. De fapt maraiala provine cred de la o maseluta care o supara, ca tot isi pune degetul in gura si zice "Ce-i acolo?"
Luni dupa masa eram in fata blocului si Irina contoriza pe toata lume care iesea si intra in bloc "Nene s-a suit, nene a venit, tanti a plecat ...", la un moment dat vine un domn mai gras la care Iri, tare "Nenea are burticutza" , eu pe jos de ras, nu stiam unde sa ma pitesc.

Pupici, Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

faina irinuca! pupici.
noi am fost in moghioros si a vrut la masinute..si dupa ce s-a invartit 5 minute si a claxonat din toate nu a mai vrut sa se dea! asta e! au stat aia dupa noi...si pana la urma am luat banii inapoi!
salutare tuturor si sanatate!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Cornelia si Alinutza, multa sanatate copilasilor!

Gio, mi-a placut tare mult poza cu pupatul. Si Alex e mare pupacios, seamana cu taica'su. Cind pleaca de la doica trece pe la fiecare copil si asteapta sa fie pupat, el nu pupa ca nu stie, nici nu spune ce vrea ca nu vorbeste, doar asteapta intinzindu-si gitul.

Cgaby, mi-au placut pozele voastre de la Brasov.

Ioana Sora, noi nu putem iesi nicaieri fara carutz. Alex merge 10 pasi si dupa aia se pune in fata noastra ca sa-l luam in brate. Prin urmare, nu pot iesi singura in acelasi timp cu amindoi copiii. Ceea ce, pina la urma, nu-i chiar atit de rau, ca mai am si eu cu cine discuta pe strada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Bibi, Crisa, Andra distractie placuta in vacanta !

Kehleyr si eu m-am gandit la fazele cu parcarea dar Teo nu
mai vrea deloc in carut si are 12.5 kg !

Claudya va transmite salutari si vrea sa ne intalnim daca puteti evident si daca mai sunteti prin zona Bucurestiului !!

pupici,
nicol

Mergi la inceput