Copilasi de iunie-iulie 2003 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

SALUTI FETELE!

le mai zic si eu inca o data LA MULTI ANI LA TOTI COPILASIII - fie ca au implinit sua urmeaza sa implineasca doi ani!

bogdan a inceput lectiile de innot de vreo 2 saptamani, ii place ca deocamdata in perioada de acomodare ii lasa sa se joace dupa bunul plac. din pacate apa este totusi destul de rece, asa ca a cam racit si tuseste. in we cand am fost la tara toti a racit cred si tudor, ca acum tuseste si el si are mucisori, dar fara febra.
la tara a fost fericire mare-mare: le-am umflat in sfarsit piscina gonflabila si s-au balacit non-stop, desi cred ca vantul care a batut i-a cam 'ajutat' cu raceala... dar eu tot sper ca vine intr-un final vara cu drepturi depline si i-am lasat sa se joace.

vinerea trecuta am mers la strand, la plaja, cu mama si baietzii. bogdan a stat numai in apa, pana i s-au invinetzit buzele. tudor a stat ceva mai cuminte, a bagat doar cateva degetele de la piciorus in apa si a decretat ca 'e iece, mami!' si nu i-a trebuit deloc balaceala... in final i-am imbracat si am mers la topogane, s-au dat amandoi si apoi au descoperit vestiarele, unde s-au jucat mai bine de juma' de ora. SI NOI NE LAUDAM CA STAM FARA PAMPERS, dar accidentele sunt la ordinea zilei, de ex la strand a facut kk pe el si a mers inapoi acasa in putza goala - dar avea sapca in cap, accesoriu de nelipsit la asemenea 'toaleta'...

am pus si eu poze de la ziua lui tudor si de la iasi.

va duc dorul, credeti-ma, dar daca astia la scarbici au limitat accesul la internet, acasa mai rar reusesc sa intru. de azi m-am apucat de fitness, impreuna cu o prietena, cred ca maine nici n-o sa mai pot vorbi ! cu serviciul incep sa ma obisnuiesc, saptamana trecuta ma cam apuca somnul pe la ora 2, asa... dar azi am reusit sa ajung cu bine la finalul programului!

Omul este intotdeauna gata sa moara pentru o idee, cu conditia ca acea idee sa nu-i fie prea clara.

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

La multi ani si de la noi sarbatoritilor de week-end!

Amik, nu ai de sa-ti faci griji! Stai linistita! O sa fie tare fain sa-ti vezi mogaldeata alergand pe nisip, certandu-se cu valurile, incercand sa prinda pescarusii.... (asta facea Tibi anul trecut)

Madic, concediu placut!

Gio, la care TCM ai gasit chilotei?

Anamaria, tare mandra trebuie sa fii cu asa baieti frumosi!

Doinna, conform programului national de imunizare (schema clasica), urmatorul vaccin se face la 30-35 luni si anume, rapelul 2 de DTP.

Nicol, la ce piscina ati mers? Cum sunt conditiile?

Sanatate la puiutii bolnaviori sau muciosi!

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor si mii de scuze pentru intarzierea in urari!
N-am mai reusit sa intru pe net, dar v-am citit acum la zi.
Ioana, ma bucur ca ai revenit. Uf, nici pe mimoze nu le-am prins inainte sa plece la turci, Carmenutza, nu trebuia sa pleci si tu?
Noi plecam la mare pe 2 iulie si deocamdata atat.
Va pup pe toate si multi ani din nou celor de doi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

anamaria- succes la munca! super baieti! sa-ti traiasca! se vede cine stie sa faca coronitza!..eu ...m-am chinuit la brasov sa-i fac si nu prea mi-a iesit!
pupici si sanatate celor bolnaviori. gio - ce faceti cu cresa? va mai duceti sau tot acasa?

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Si la noi "accidentele" sint la ordinea zilei . Simbata dimineata l-am gasit ud leoarca, trasese de scutec si a facut pe linga. Mister, nu se stie daca incercase sa si-l dea jos pt a merge la ulita sau doar pt ca nu mai avea chef sa-l tina.

Ieri l-am serbat pe Alex. Anuntasera astia la meteo temperaturi de peste 30°C si, in fine, n-au dat-o in bara. Asa ca ne-am mutat cu totii la soacra-mea. Bineinteles ca era atit de cald incit nimeni n-a mai avut chef sa manince. In schimb ne-am ocupat vremea cu incercatul piscinei, are una goflabila, dar apa ajunge pina la briu si intra vreo 5-6 adulti+copii. Apa era cam rece bine si lui Alex nu prea i-a placut plus ca i-a fost frica si de furtun. L-am tinut cu un tricou, s-a bronzat ca tractoristii. Am incercat sa-i pun scutece din alea speciale pt piscina, nu mi se par cine stie ce, pina la urma l-am lasat in funduletul gol ca ii tineau frig, tricoul era si el ud mi-era frica sa nu raceasca. Consecinta e ca pe urma i-am pus direct pantalonasul si, of course, si-a dat drumul: jumate pe covorul soacra-mi si jumate afara. Tot am salvat ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Intru doar sa va salut. Sunt in urma rau cu somnul. Maine nu o sa am calculator. Dar de miercuri revin in forta .

Multa sanatate Taisia si pupici tuturor!

Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Cgaby asa e , nu am apucat sa mai pun pozele.
dar acum, pozele le gasiti in albumul "Mai mare..."
Sunt de la ziua lui!

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Magdone, noi ne plimbam cam pe peste tot, oricum trebuie sa tai parcul ca sa ajung acasa. De obicei, alergam in jurul rondului, pe aleea principala si pe cele laterale, pe la leagane. Asa ca ne putem intalni oriunde vrei tu in Tineretului. Iti trimit nr. meu de tel pe privat si lasa-mi-l si tu, sa te sun cand ajung in parc. Oricum, s-ar putea sa nu ajung azi.
Promit sa mai updatez si eu pozele de pe yahoo.
Concediu placut celor care mai plecati acum ! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Azi e ultima zi de munca, de maine sint in concediu , iar poimaine plecam la mare. Ne-am dotat cu barcuta, piscina, umbrele, alea, alea, doar soarele sa apara, ca noi sintem gata.

Am oaresce emotii, ca e primul concediu cu Mariuca, pt ca anul trecut am plecat doar noi doi, dar sper sa ne descurcam si sa fie bine.

Bona tot "accidentata" e, dar pana ne intoarcem cred ca o sa se repare. In lipsa ei eu sint cam zombie, ca fac ture de forta intre servici, parc, gatit, spalat, calcat pt Mariuca si pt noi si de-abia astept sa plecam.

Apropo de masini si stat in fata, si la noi e circ mai mereu, ca ea vrea "in fata, coduce titsa shina", si cum se ridica Dan de la volan, ea o si zbugheste pe scaunul soferului, si sa te tii urlete cand o iau de acolo. De vorbit, vorbeste din ce in ce mai mult si mai bine, acum ultima achizitie e sa spuna culorile masinilor cand mergem/venim in parc si nu-i tace gura tot drumul "ata shina oshie, ata shina abasta, ata shina vede, ata shina laba" ( alba, nu dati cu rosii).

V-as mai povesti eu, dar am de terminat niste rapoarte pana plec si mai am o gramada de lucru, asa ca back to work.

Si, ca sa nu uit, urez si eu LA MULTI ANI! tuturor copilasilor care or sa implineasca doi anisori intre timp, sa creasca mari si sanatosi si sa primeasca multe, multe cadouri frumoase.

V-am pupat.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

madic, si noi plecam tot poimaine la mare.voi unde stati?noi in saturn...0722.510.847.poate ne vedem pe-acolo!

pupici.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput