of...exlutonul asta...

of...exlutonul asta... | Autor: luciana12

Link direct la acest mesaj

Buna seara. Va rog, daca se poate, lamuriti-ma si pe mine cu o problema. La 7 luni dupa cezariana mi-a venit ciclul. Am inceput sa iau exluton, dar 3 zile(nu consecutiv) am uitat sa iau pastilele. Mi-a venit ciclul intarziat dupa 1 luna jumatate (cu 1 seara inainte de ciclu iar am uitat pastila). Acuma, dupa 1 saptamana jumatate de la ultima menstruatie, iar sangerez, nu foarte mult, culoarea este maro inchis, acum spre seara au aparut niste chegulete mici(mai mult un fel de gelatina maro) si am o durere usoara, suportabila, ca la ciclu obisnuit. Inainte de sarcina luam logest si chiar daca uitam sa iau pastila, nu se intampla nimic deosebit, vad insa ca cu exlutonul sunt probleme. Eu continui sa alaptez. Intrebarea este, e de vina alaptatul sau faptul ca am uitat pastilele sa le iau? Si mai am o intrebare, intre folii se face pauza 7 zile, sau iau in continuu? Am terminat pachetul de exluton, trebuie sa iau altul in continuare? Cu multumiri anticipate,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Salut, Luciana!

Da, Exlutonul poate fi vinovat pentru dereglarile de ciclu, eu am patit-o cam la fel, ba de doua ori pe luna, ba pauza o luna intreaga (de unde inainte totul functiona ca un ceas) si am inteles ca treaba asta se intampla frecvent.
Exlutonul se ia fara pauza, dupa ce ai terminat o folie continui cu una noua... ai grija la pastilele uitate, e destul de important sa-l iei in fiecare zi cam la aceeasi ora, altfel eficienta e mult diminuata.

Uite aici prospectul, daca nu il ai deja acasa: http://www.farmaline.ro/index.php?cid=5&pid=1880&&b788a678546ee7d0cb608e45ebcd39a6=176244166

I don't need no one to tell me 'bout heaven
I look at my daughters and I believe

Mergi la inceput