Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 37
Raspunsuri - Pagina 9
Mishulina spune:
Andicule,esti o frumusica cu bebica da' un lucru nu inteleg si io...ultima poza din Maldive e facuta peste o luna jumate???
Te
si ai grija de voi ,astept vesti de la prima echo...si ia-ma si pe miineeee !!!
Costi nu te descuraja,poate ca e prea devreme...Mai asteapta cateva zile...
Iepurilaaaa unde esti,ce ti-au facut de nu vorbesti cu noi,sper sa fi fost bine,da-ne de veste cand poti tu...

Ina
iepurila spune:
Iubitele mele
Am sa va scriu doar cateva cuvinte, dar nu inainte de a o felicita din tot sufletul pe Andicu.. Sa-ti de Domnul multa sanatate tie si puiului tau, sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de fiecare clipa.
Acum despre mine, desi nu prea mai am putere.Am facut interventia dar nu am reusit sa rezolv nimic. Nu a putut sa treaca cu aparatura dincolo de colul uterin. Nu vreti sa stiti cat m-au chinuit. Am intrat in criza de spasmofilie si apoi foarte aproape de lesin. Mi-au facut calciu intravenos ca sa ma scoata din criza.
Nu mi-am revenit inca dar sunt un pic mai bine.
Recomandarea acestui medic sa fac si histeroscopia si laparoscopia odata, dar in spital sub anestezie generala. CATA, cata dreptate ai avut. Tu m-ai intrebat de ce nu le fac pe amandoua odata? Dar asa e omu......
Cam asta-i.
Miercuri ma duc la Dr. sa vad ce zice. Acu stau si ma gandesc si poate ma luminati si voi. Oare in a 21 zi a CM colul nu este inchis? Nici nu m-a intrebat nimeni in ce zi sunt, nici eu nu m-am gandit.....
Va pup
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Laura Ioana spune:
Andicule, ti-am spus noi ca esti
? FELICITARI!!!!!!!!

Iepurila, imi pare rau ca te-ai simtit asa de rau, dar ce interventie ai facut? Cred ca ai mai scris dar nu mai stiu
. Oricum multi
ca sa treaca buba.
Laura
motzunica spune:
Andicu, felicitari 

.
MirelaV, lumineaza-ma si pe mine de ce ai 3 gaurele ? Eu stiam ca daca nu ai nimic nu-ti mai face si a treia gaura, si stiu ca n-ai avut nimic sau m-am prostit eu?
. Multa sanatate si ai grija de tine.
Mishulina, un 

mare pentru tine.
Irina, parca au mai fost fete fara ovulatie si la sfirsitul lunii sau trezit gravidoase, vezi ce faci
.
Ingeras, ai uitat de pariu ? poate dai de baut luna asta
.
Catalina, la fel zic si eu presteaza in continuare si vino cu 2 liniute.
MRL, tin pumnii la fata si daca Andicu mi-a adus o mare bucurie in suflet, te rog vino si tu maine cu alta.
Mai fetelor mi-ati facut ziua frumoasa si mi-ati readus speranta in suflet cind vad ca se poate. Da Doamne la fiecare fata macar un
.

si 

pentru toate.
iepurila spune:
Histeroscopie am facut Laura. Sau ma rog, am incercat dar nu mi-a reusit
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
motzunica spune:
Iepurila, imi pare rau pentru ca-ai patit, eu stiu ca histeoscopia se face in ziua 21 pentru a se masura nivelul hormonal in special progesteronul, poate stiu celelalte fete mai mult...un
pentru tine.
Mishulina spune:
Iepuricule
fugi de la calculator! Du-te pui si stai si tu un pic intinsa si linistita ca la cat te-au chinuit poate te simti ametita... Eu si dupa Hsg m-am resimtit foarte tare,m-a durut de mi-au dat lacrimile si m-au umplut de sange...Nici sa va povestesc nu am putut si abia stateam in picioare,daramite in fund pe scaun...Intreventia ta a fost mai grea asa ca uite niste 

de la mine si fugi in patut! Vorbim maine,poate iti mai revii..
Motzule si eu te
pe tine,sper ca esti bine,nu? Cum te simti? Sotzul tau cum se impaca cu Tribulus?
Ina
andicu spune:
Buna seara tuturor si va scriu repede cateva randuri inainte sa n-adorm cu capul pe tastatura
!
Mishule, in extaz, azi cred c-am scris 2005 in loc de 2004 la poze
!dac-ai sti ca te-as lua!!!! ce v-as lua pe toate de-aici!!!

!
Iepurici,saracuta de tine
,imi pare tare rau de
ce-ai patit! fir-ar sa fie, numai povesti de groaza am auzit de HSG-ul asta!eu ma gandeam ca fac direct laparo daca nu se-ntampla nimic! sper ca ce ai tu sa se rezolve la laparo si sa te faci bine pana maine!odihneste-te si incearca sa uiti! aaa, si trateaza spasmofilia, scumpa mea, ca nu-i de glumit, mai ales vara, pe caldurile astea, te intinzi Doamne-fereste pe unde nu te gandesti !iti spun eu din proprie experienta!![]()

Costi,tu doctorului i-ai spus de curand cat s-a facut de la ultimul CM?iarta-ma daca nu-mi amintesc exact, dar e posibil sa-ti fi influentat CM vreun tratament anterior ??altfel nu pot sa-ti zic decat ca sper sa se rezolve problema ta cat mai repede!!
pe toate fetele si inca o data multumiri ptr sufletele voastre mari! Eu cred din toata inima ca Dumnezeu va vede,si la cat de bune sunteti si cat va doriti un bebe,o sa va dea la toate cat mai repede!!
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
pacienta spune:
Buna seara sau buna dimineata la toate fetele!
Am si eu o intrebare fetele: Eu incerc de patru ani pt bebe, am facut si un FIV si nimic. Acum m-am hotarit sa iau problema in miinile mele ca pina acum m-am tot bazat pe doctorii de aici....
Intrebarea mea este: Ce fel de analize hormonale trebuie sa fac? Saptamina viitoare m-am programat la un ginecolog si va fi ziua 21 de ciclu. POt sa fac analizele in ziua 21 si care analize trebuie sa le fac? FSH,LH, prolactina, estradiol....? Eu cred ca am un nivel scazut de progesteron. Cind se face testul de progesteron?
Recordurile mele de la FIV arata in ziua a doua a ciclului un FSH de 7,, un LH de 3.6 si un estradiol de 25. Care sint valorile normale in ziua 2? Si care sint valorile normale in ziua 21?
Avalon spune:
In ziua 21 este indicat sa faci progesteronul, aceasta analiza se face in principiu dupa 7 zile de la ovulatie (deci daca ai un cm de 28 zile, ovulatia ar trebui sa fie undeva prin ziua 14). Pe buletinul de analiza ai trecute valorile normale pe fiecare faza: foliculara, ovulatorie si luteala. Progesteronul se face in faza luteala (dupa mijlocul ciclului) tocmai pt a vedea daca are loc ovulatia. O valoare sub limita normala indica ciclu anovulator.
Cat despre celelalte analize: FSH-ul este bun (o valoare peste 10 in ziua 2 arata o rezerva ovariana pe sfarsite, si nu este cazul tau), estradiolul este bun, LH-ul la fel.
E bine sa mai faci LH-ul estradiolul in perioada ovulatorie (ziua 13 eventual). Ele trebuie sa fie la cote maxime in perioada ovulatiei.
In ziua 21 ai putea sa faci si o ecografie foliculara, se poate vedea daca ai ovulat sau nu, deoarece ar trebui sa fie prezent corpul galben care se formeaza dupa ovulatie.