Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 37
Raspunsuri - Pagina 12
MRL spune:
dandana, Catalina a facut inseminarea cu dr. Moisa. (Catalina, sper sa nu te superi ca am raspuns in locul tau)
Irina71, sarumana pentru galerie, dar o pastrez pentru data viitoare ca acum am sarit randul, era cat pe aci sa ma impiedic. Vad ca si tu iti iei o mica pauza. Eu am hotarat ca pe timpul verii sa imi fac de cap cu sotul fara ajutorul nimanui (mai fetelor, nu va ganditi la prostioare
, dar iau si eu o pauza cu inseminarile, ca de 6 luni de zile tot ne monitorizam, recoltam gigei prospeti, inseminam, asteptat aiurea si tot asa). Frumoase poze si asteptam si unele proaspete.
iepurica, mic si scump. Hai sus pe baricade, fetele sunt alaturi de tine. Trebuie sa iti revi cat mai repede.
jane04, bine ai venit si sedere cat mai scurta pe aici. Sa fi atenta ca la subiectul asta exista o rampa de lansare pentru viitoare mamici. Multe fete au prins barza de un picior si acum sunt in tabara mamicilor. Iti spun sigur ca lunar pleca cateva fete gravidoase si sper sa te numeri cat mai repede printre ele. Eu luna asta am avut mana cam scurta si nu am reusit sa prind barza nici macar de varful unghiei
. Poate data viitoare.
Pupicei dulci pentru toate fetele
motzunica spune:
Mishulina, dupa operatie ma simt bine fizic, psihic mai putin dar va am pe voi aproape si cind aflu de o noua gravidutza mai ies din butoi. Sotul se impaca bine cu Tribulus chiar si cu branca ursului
. Ai terminat cu instilatiile ? ce urmeaza sa faci acum?
fata mea draga.
MRL, eu am renuntat la utrogestan dupa 4 zile de intirziere si dupa tot atitea teste negative, parerea mea sa mai iei 2-3 zile si sa-ti faci teste. De ce-ti spun asta : in ziua cind au venit rusii am avut dureri groaznice ( am dureri de obicei dar usoare ), si dupa 2 ore cind am fost la baie am gasit pe tampon o bucata de piele lata de 1 cm si lunga de 3-4 cm. Nu stiu nici in ziua de azi ce a fost aia dar nu-mi iese din cap ideea ca poate a fost totusi sarcina. Am fost atit de zapacita cind dr. T mi-a zis ca am endometrioza ca am uitat sa-i spun ce-am patit. Apropo, fetele care ati avut intirzieri de la utrogestan a patit vreuna la fel? ,please.
MirelaV, te simti mai bine ? e bine gaurica ?
.
Irina71, am si eu nevoie de reteta impotriva fumatului
, olteanca ta e tare slabanoaga si fara ambitie.
fata.
Jane04, bine ai venit si sedere cit mai scurta la aspirante, se poate ovulatie dar rar.

si 

pentru toate.
MirelaV spune:
Motzunica, da..ma simt bine. psihic ma simt f rau din mai multe motive. imi vine sa ma duc undeva sa nu mai stiu de nimeni si de nimik
gaurica a inceput sa se inchida. ma jeneaza in continuare..dar e spre bine sper
te pupik iubita mea si sper sa apucam sa vb curand..mai multe si mai marunte ca sambata tare eram cu nervii la pamant si moarta de frica
MirelaV
pupicei pe burticei
Alexia27 spune:
Buna seara frumoasele mele!
Acu m-am trezit si eu ca nu stiu o chestie. Am facut o infectie urinara pe care o tratez cu antibiotice( cefalexin, ca am citit io ca e safe) si drept urmare cred ca mi-am tras si o candidoza. Vreau sa ma duc la Medsana pt o cultura din secretie si cu ocazia asta vreau sa bifez si niste analize pt BB. In afara de chlamydia ce se mai face din secretie?
Eu de cateva zile sunt obosita de parca am tras la jug
si dorm mai ceva ca ursul iarna in barlog. Sambata-duminica am anuntata vizita de rusi, temperatura de 4 zile este 36,7. Cam atat. Aaa, si un mucus creamy care de altfel poate fi de la candida.
Pupici
Avalon spune:
Irina, nu stiu de ce difera atat de mult valorile normale de la un laborator la altul (cele pe care le-am mentionat eu erau de la medsana si medicover)... dar oricum rezultatul tau la progesteron arata ca pana in ziua 22 nu ai ovulat... poate fertility are dreptate si ai ovulat mai tarziu, dar nu cred totusi ca asa tarziu in ziua 27, estradiolul era destul de maricel. Ar fi fost ideal sa faci in paralel si o monitorizare foliculara si analiza LH-ului. In felul asta aveai mai multe certitudini. Acum in ce zi esti? Nu e important cand ovulezi, ci sa ovulezi, indiferent cand. Ce durata au ciclurile tale?
Princess, eu am inteles de la un dr. ca se poate vedea corpul galben imediat dupa ovulatie, acum cred ca depinde si de experienta ecografistului si de performanta aparatului... In mod sigur ar fi trebuit sa vada daca ai ovulat.
Cat despre incadrarea analizelor, eu cred ca cele facute in ziua 14 sa le incadrezi totusi la faza ovulatorie (pt ca aceasta faza nu e cum se crede o singura zi, adica ziua cand ai ovulat, ci cateva zile inainte si DPO), chiar daca ai avut cm 26 zile, iar cele din ziua 21 sigur sunt in faza luteala. Ce valoare are progesteronul? Dar LH-ul? Acestea iti arata clar daca ai ovulat sau nu, mai ales ca le-ai facut cand trebuia.
Alexia, eu am facut odata cu chlamydia si mycoplasma si ureeaplasma din secretie, si PAP. Am zis ca tot imi preleveaza, sa le bifez pe toate odata. Ia vezi tu somnicul asta s-ar putea sa fie 'cu ochisori'! Tin pumnii!
Alexia27 spune:
Avalon, multam de raspuns.
Tu ai facut si IGM si IGG? Cat priveste somnicul, el l-as pune mai degraba pe seama lipsei cafelei (ca m-am lasat de cafea), pentru ca alte semne nu am. Nici unul!
Va pup pe toate si va doresc o zi cu soare
iepurila spune:
Neata fete frumoase
Eu un pic mai bine fizic. Psihic... o inteleg perfect pe Mirela.
Deseara mergem la doctorita sa vada si ea rezultatele spermogramei si sa vad la ce chin ma mai supune.
Alexia, ti-a raspuns Avalon, lucru care imi prinde si mie tare bine. Cel putin pentru o luna nu mai vreau alte investigatii decat cele din secretie si sange. Tot ce mi-a ramas nebifat. Ca nu mai fac fata traumelor. Asta zic acu.....dar maine......
Oricum eu va multumesc la toate, din tot sufletul pentru incurajari. Nu am cuvinte sa exprim cat de dragi imi sunteti si ce leac pe rana omului sunteti.
Va pup di ici di la Moldova
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Irina71 spune:
Neata fetili
Eu ziua 31, 4 DPO, temp. 36.8 (peste coverline, care e la 36.56).
Avalon, ciclurile mele sunt lungi, 32-52 zile. Mersic pentru raspunsuri
Tu chiar ai scris mesajul pe la 2 dimineata ? 
MRL, io am zis sa o iau usurel, ca e prima luna cand am voie sa incerc la bebe dupa avortul spontan din ianuarie. Plus ca in iulie plecam in concediu. Dar, din august, o sa ma apuc de treaba temeinic ! Cu monitorizari ecografice, temperaturi, etc.
Mersi pentru aprecierea pozelor, incepusem sa cred ca nimeni nu a avut atata rabdare sa le vada pe toate 
Jane, bun venit de la mare (la munte
)!! Sa stai putin, sa te muti la mamici si sa ne iei si pe nooooiii !! 
Motzunica, io pe 29.03 mi-am scos amigdalele, ca ma suparau de multi ani. Fie iarna, fie vara, eu stateam cu vata in urechi, ca babele. Cum o scoteam, cum mi se umflau amigdalele.
Ei, si dupa operatie nu eram buna de nimic, nici sa mananc, nici sa beau (daramite sa fumez!) vreo 10 zile - asa ca mi-am zis : ce-ar fi sa nu ma mai apuc ? Si vad ca pana acum am rezistat. Sper sa nu ma apuc iar .... mi se intampla sa visez noaptea ca trag cu voluptate din tigara ! Pupici la olteanca 
Costi (Elena), ai mai facut vreun test ?
Andicu, sa vii sa ne spui ca rezultatul de la beta HCG e dublu fata de luni, da ?
Pupici la everybody. 
Irina. 
http://photos.yahoo.com/irinapopa2001
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
jane04 spune:
Alexia27: Trebuie sa faci si ureaplasma si mycoplasma daca tot te-ai pus sa faci teste. Este FF important deoarece eu am fost diagnosticata cu Ureaplasma Urealiticum acum 4 ani si de atunci ma chinui cu tratemente si antibiotice in fiecare luna.
Medicul meu ( din Bucuresti ) mi-a recomandat sa incerc sa fac un bb pt. ca Ureaplasma provoaca infertilitate in timp.
Apropos! Daca mai e cineva cu o problema ca a mea ne putem consulta ( ca eu am trecut prin multe...).
Va pup!