Bebelusi si copilasi de mai - iunie 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani Andrei,Mara!
La multi ani Rares!

pt. astazi:
La multi ani Catalin Andrei!

Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Paloma, sa-ti traiasca printesa care va implini maine un anisor!Am vazut pozele, este ca o papusica!
Monet, am vizionat filmuletul, este super!!Lia pare atat de mandra ca poate merge!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Fetelor, trebuie sa va spun si voua ca am luat-o razna, in mod sigur! Ieri, dupa ce am citit o ora mesajele voastre (absentele se platesc), am scris un mesaj luuung inca o ora si, ca idioata, in loc sa inchid fereastra cu "smile-uri", am inchis-o pe-aia cu raspunsul, inainte sa-l trimit, normal! M-am ofticat si am inchis calculatorul, ca nu mai aveam putere s-o iau de la capat!
Revin sa va povestesc in mare despre ziua lui Darius. Am facut o petrecere in familie (ma refer strict la rudele apropiate, si-asa am fost destui, 13 persoane, cam mult pt un ap. la bloc), motul urmand sa-l luam la o data ulterioara, nestabilita inca, datorita programului nasilor. Darius s-a comportat f bine, chiar m-am mirat cum de a fost asa de cuminte. Dar cu atatea jucarii noi si, mai ales, inconjurat de tot felul de ambalaje colorate, normal ca n-a mai apucat sa simta oboseala. Cand am adus torrul a fost putin mai incordat, mai ales cand a vazut lumanarea si artificiile si cand i-am cantat "La multi ani!" . Ii batea inimioara mititelul, dar a fost curajos si n-a plans, viteazul mamei! Dar s-a razbunat si n-a vrut nici sa guste din tortul pe care l-am pregatit special pt el, mai dietetic, nu ca al nostru, plin de creme si frisca vegetala. A recuperat a doua zi, cand a mancat o felie imensa.
Cam atat in linii mari. Daca aveti timp, puteti vedea poze aici
Of, am fugit, s-a trezit, trebuie sa mergem la dr, de ieri tuseste destul de tare!
V-am pupat!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Anacami, ma bucur pt. mama ta !!!

Mona, felicitari pt. printzesa 2 !!!sa fie sanatoasa!!!
Ce frumos! O sa fii tare mandra cu doua printzese. Sa vezi ce ajutor o sa ai...mai tarziu.
Daca as mai face un bebe, tot fetita as vrea sa fie.

Paloma, Cristina este ca o papusica in rochitza aceea. SUPERBA ! Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea!

Noi suntem bine, crestem si ne facem din ce in ce mai nazdravana! Si vorbim din ce in ce mai mult....

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii

Poze Amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani puilor pe care nu am apucat sa ii felicit: Inisa, Andreea, Mara, Andrei si Rares!
Laureta, sa va bucurati de copil si sa fiti dintre cei mai mandri!Vanessa, La multi ani lui Cata![/b]

Rebeca face curat acum. Sterge tot ce prinde cu un servetel... Si a invatat sa pupe...

Mona, felicitari pentru micuta fetita... Lia va fi tare fericita ca va avea o surioara...
Anacami, ma bucur tare pentru mama ta.
[b]Irinusha
, si noi tot ceasuri vindem, insa, din pacate, nu avem mare succes... A fost un boom la inceput si acum...

Nu stiu ce sa mai fac pentru ca fetita mea sa manance... Daca ar putea manca numai biscuiti, pufuleti si popcorn ar fi cea mai fericita.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Nu stiu de ce a iesit asa mesajul meu

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! Catalin
Vanesa sa-ti traiasca printisorul sa fie sanatos si sa aiba noroc in viata.

Fetelor ne-am intros de la tara. Vineri seara m-am simtit asa de prost ca nu era Bianca acasa. Parca era casa pustie fara ea, unde mai pui ca mie mi se parea tot timpul ca plance un copil. Dar sambata m-am dus dupa ea. Cand m-a vazut s-a lipit toata de mine, apoi m-a luat de mana si m-a dus sa vad iepurasii si capritele. Tot sambata dupa ce am ajuns a si plouat si dupa ce a stat ploaia Bia s-a bagat in toate baltocile si s-a jucat in noroi si in nisip. N-a fost chip sa o iau de acolo dacat cu mare tamtam. Duminica a fost frumos, a iesit soarele si a fost cald. Am fost cu ea sa adun capsuni si pana adunam eu doua-trei le manca Bianca pe celelate, asa ca am renuntat sa mai adun. Cand am ajuns acasa era foarte obosita abia am aputa sa-i dau sa manace si sa-i fac baie. Iar azi dimineata a trebuit sa o trezesc din somn. A si bineinteles ca socrii mei incercau sa ne convinga sa o lasam la ei pe Bia, dar aici a vorbit sotul si le-a spus ca nu ramane.

Nicoleta si Alexandra Bianca

http://community.webshots.com/user/tnicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Gata, ne-am intors de la dr, are gatul rosu, ne-a dat o reteta cu Ceclor, mie nu mi se parea ca e de antibiotice, dar dr. a zis ca-i mai bine asa. Dar nu e singura pb: de ieri saliveaza aproape non-stop, stam iar cu barbetica, asa ca pe la 6-7 luni. Dr. a vazut gingiile umflate si a zis ca apar 2 maselute. Asa ca am un motan tare dintos, de fapt cred ca se transforma in catel.

Monet, wow, ce citesc, bb x e fetita! Felicitari! Eu eram in tabara baietelului, dar eu cred ca pt copii e mai bine sa aiba acelasi sex. Asa ca Lia va fi f fericita cu o mandrete de surioara! Cat despre nume, sunt frumoase ambele, dar parca imi place mai mult Maya. Am o cunostinta care are o fetita Meya, mie imi place mult numele asta, poate nu-i mai suna sotului tau a mormant maias.

Anacami, ma bucur mult pt tine si familia ta, te inteleg perfect, si eu am trecut prin asemenea emotii cu mama cand a suferit o histerectomie totala. Sanatate!

Irinel, tu cand vii in tara, s-o punem si noi de-o intalnire in doua, ca mor de ciuda ca nu pot merge si eu cand se intalnesc fetele la Bucuresti! Nu stiu cum sa le conving sa vina ele la Craiova! Nu mai retin daca ti-am dat link-ul unde poti vedea poze de la intalnirile oltencelor de pe dc, poate cunosti pe cineva.

Pd, am vazut pozele voastre, m-a dat gata Cristina, e superba! O pupam si-i dorim sa creasca mare si sanatoasa, frumoasa oricum e!

Acris, o pupam si pe vorbareata ta! Darius sta prost la capitolul asta, in afara de "Te?", "Te-i ata?", adica Ce?, Ce-i asta? nu zice nimic cu directie. Inainte zicea cheie, bec, acum e intr-o pauza mai mare! Asta nu inseamna ca tace, nu, el bodogane toata ziulica, dar pe limba lui. Da-ne exemple de cuvintele spuse de Amalia. Dar sa ai si explicatia!

Irinusha, crize ca ale lui Cris face Darius zilnic aproape, incerc sa-l ignor, ma mai infoi la el, dar de batut nici nu-mi trece prin cap! Eu pun pe seama rasafatului excesiv, mai ales din partea bunicilor, ca degeaba ma tin eu la el toata ziua, daca seara vin ei si-i fac toate mofturile. Va , ca tot n-am mai facut-o de multisor.

Am fugit, ca s-a trezit deja, doarme f putin din cauza nasucului infundat.
pa!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Bertha, am mai dat exemple...cum "vorbeste" Amalia.
Dar uite, repet (sper sa le scriu pe toate):
- "mama, tata"
- "poua" (adica-"ploua")
- "cusu" (la catel-cutzu)
- "uuuu" (asa face vaca)
- 'aide" (adica - haide)
- "gata" (foarte clar pronunta acest cuvant)
- pa
- da
- bau
- apa
- coco (asa face gaina)
- ac-ac (asa face ratzusca)
- clo-clo (asa face calul)
- lu-lu (asa face curcanul)
- tac-tac (asa face ceasul -tic-tac)
Cam atat..sper sa nu fi uitat ceva.
Aseara a spus "tati".
Inca nu leaga propozitii, dar toate la timpul lor.....ma bucur ca intelege absolut tot.

Mami Cristina & fetita mea dulce - Amalia (data nasterii:20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani CATA!!!

Vanessa, sa-ti traiasca baitul (de fapt baietii)!!! Numai sanatate, reusite, dragoste si bucurii! O copilarie de vis!

[blue]Va pupic pe toate ... mai "vorbim" maine, ca-i treaz Cris si nu ma lasa ... o zi faina!!!

Irinusha & Cris (03.05.04)
poze , pozilici si
poze de vacanta

Mergi la inceput