Mamici de septembrie - octombrie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns septoct2005 spune:

Pentru a crea un subiect nou cu acest user se procedeaza in felul urmator (acest algoritm este valabil doar daca mai exista cel putin un subiect creat cu acest user):
- una dintre noi se logheaza pe DC cu user-ul septoct2005 si se intra pe prima pagina a subiectului;
- click pe butonul de "Editeaza raspuns" al primului mesaj (cel care contine link-urile catre subiectele vechi si alte site-uri); acest buton apare doar user-ului care a scris subiectul, si este reprezentat sub forma unui creion pe o coala de hirtie
- se copiaza continutul mesajului intr-un fisier auxiliar, deschis in prealabil; se copiaza si titlul subiectului in acel fisier
- se modifica titlul nou (se incrementeaza numarul capitolului)
- se adauga la continutul mesajului din fisier si link-ul la capitolul care tocmai se incheie
- click "Back" din browser
- se apasa "Subiect nou" din header-ul paginii
- se completeaza titlul subiectului si continutul primului mesaj cu informatia existenta in fisier
- se bifeaza iconitza shmekera cu okelari
- click pe butonul "Vizualizeaza" - se va deschide o fereastra noua cu mesajul asa cum arata el pe forum; se fac eventuale corecturi si se repeta acest pas pina mesajul arata foarte bine
- click pe butonul "Creaza subiect nou"

Continuarea in mesajul urmator. Daca aveti nelamuriri puneti intrebarile pe acest subiect si veti primi raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2005 spune:

[continuare]

Pentru a crea un mesaj care sa contina listuta de se procedeaza in felul urmator (acest algoritm este valabil doar daca mai exista cel putin un mesaj cu listuta creat cu acest user):
- se logheaza userul septoct2005 pe DC
- se creaza un capitol nou (vezi mesajul meu precedent)
- se intra pe prima pagina a capitolului vechi
- click pe butonul de "Editeaza raspuns" al mesajului care contine listuta; acest buton apare doar user-ului care a scris subiectul, si este reprezentat sub forma unui creion pe o coala de hirtie
- se copiaza continutul mesajului intr-un fisier auxiliar, deschis in prealabil
- click "Back" din browser
- se intra pe prima pagina a capitolului nou
- click pe "raspunde la subiect"
- se copiaza listuta din fisier in mesaj
- se bifeaza iconitza shmekera cu okelari
- click pe butonul "Vizualizeaza" - se va deschide o fereastra noua cu mesajul asa cum arata el pe forum; se fac eventuale corecturi si se repeta acest pas pina mesajul arata foarte bine
- click pe butonul "Trimite un raspuns"
Ura, avem capitol nou, cu listuta cu tot!

Daca aveti nelamuriri puneti intrebarile pe acest subiect si veti primi raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

moki, te contrazic. Firma e obligata sa iti reduca programul cu 2 ore. Daca vrei sa incepi la o alta ora decit cea "normala" programul, firma poate sa nu iti aprobe.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Iti aproba,normal,da' cu mutre si cu bete-n roate de numa'...asta ziceam,depinde de management si de natura activitatii tale!..
Dar una peste alta,pe strada noastra n-are cum sa fie altceva decat soare...,asa ca we.placut,am inteles oricum ca-si mai revine si vremea..
multi pupici la burtici!!

Moki,24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Daca vi se par complicati algoritmii de mai sus sa-mi ziceti, incerc sa-i reformulez.
M-am programat azi la unghii. Iar miine dimineata ma duc la Profilo cu planul casei, sa discutam cu aia de mobila, sa le zicem ce vrem, si sa ne dea apoi pozele facute pe calculator, sa vedem cum arata casa si pretul, bineinteles. Abia astept.

nicole, bafta multa, las' ca mai sint nici 3 luni ... si atitea de cumparat, de n-o sa ne vedem capul. Ziceai ca pentru carutz mergi la Niro. Sa-mi zici si mie cum a fost, daca ai gasit ceva fain, ca vreau sa merg si eu.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nicole, spune-mi te rog cat a durat raceala la tine ?

Azi e a 6 zi la mine, si nu mai vreau. M-am saturat si cred ca si bebelusha la fel.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ce harnicute ati fost de dimineata .Eu am umblat iar prin piata si mi-am luat cirese pe care aproape ca le-am terminat si am mai cautat perdea pentru camera lui bb dar nu m-am hotarat inca de care sa cumpar.
Eu abia mi-am dorit sa stau acasa si acum ma plictisesc si toata ziua ies pe afara si mai cheltui banii pe cate ceva...oricum inca nu am cumparat nimic pentru bb.

Marlena & Alexandra..saptamana a 28 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Referitor la rumegus ..soacra mea a umblat la al 3 lea copil cu rumegus in poala sortului ca sa iasa o fata carliontata si a iesit al 3 lea baiat: sotul meu ...a avut parul carliontat cat a fost mic dar acum nu mai e.

Marlena & Alexandra..saptamana a 28 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Am aparut si eu dupa o zi nebuna si agitata
Ioana ,Miflori sa stiti ca aveti dreptate cu pozitia lui bebe , la mine este la fel mai mare si mai tare in partea dreapta si ma doare cite odata de inebunesc poate le place mai mult acolo ,ca este mai moale ,de pe acum sint smecheri generatia de copii 2005 , mersic pt raspuns

Noi va facem pupic la si si va dorim un weekend placut (maine avem in plan sa umblam pe la magazine dupa haine de mamica ca nu mai intram in nimic )
nanadana23+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

fetelor, in legatura cu hainele pentru burticile noastre, vizitati si voi www.formes.fr si www.avenuedesbebes.com ca aveti ce vedea!!!
pacat numai ca ramanem cu uitatul, ca nu au magazine in Romania. Dar ce de modele superbe, oare la noi de ce nu gasim asa ceva?
astept impresii!!!
Mary 24 +

Mergi la inceput