Urgent Miroase priza sau masina de spalat?

Urgent Miroase priza sau masina de spalat? | Autor: sinzi_ana

Link direct la acest mesaj

Am bagat masina de spalat in priza si dupa jumate de ora dupa ce a functionat a inceput sa miroasa a plastic ars prin casa...am cercetat toare prizele si cea cu masina de spalat era de vina...
Am scos masina din priza in chiar daca nu si-a terminat programul si acum ce fac?
O pun in alta priza sau chem pe cineva sa se uite la ea?
De unde miroase asa? De la masina de spalat sau de la priza?
Cablul era fierbinte cand am scos-o din priza...dar ea parea ca merge bine...

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Cheama mai bine pe cineva autorizat. Poate izbucni un incendiu.Poate fi un scurtcircuit undeva, se poate arde momtorul masinii, te poti electrocuta etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

ai bagat-o intr-o priza care are impamantare? poti incerca sa o pui in alta priza si stai cu nasu langa ea. daca incepe sa aduca cel mai mic miros de afumeala scoate-o. Poate insemna 2 lucruri: ti se prajeste instalatia in zona respectiva in casa sau, se poate "arde" sigurantza de la masina.

Trebuie sa chemi pe cineva pt masina ca e mai simplu, apoi iti trebe un nenea electricianu sa vina sa vaza prozele si instalatia.

Mai e ceva: s-ar putea sa fie priza efectiv cu problema si sa nu ai ba de a face cu insytalatia electrica.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

la mine a fost priza. noroc ca am avut alta in casa si am schimbat-o in cateva minutzele singurica.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

multam mult...am bagat masina in alta priza si a terminat treaba fara sa mai miroasa...deci priza e problema...
As schimba-o dar eu ma curentez si daca pun mana pe clanta...daramite pe priza...hihi...(Chiar daca decuplez sigurantele!!!)
o sa chem un electrician cat de curand

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

In cazuri din acestea poate fi de vina priza, stecherul sau amandoua. In multe cazuri poti desface stecherul sau priza si sa strangi temeinic suruburile la care vin firele, mai poti curata si contactele si se rezolva. Sigur ca priza respectiva sau stecherul trebuiesc deconectate de la retea !
Daca se mai intampla, lasa obiectul sa se raceasca bine inainte sa conectezi stecherul in alta priza.
Si eu ma "curentez" la clanta, dar ma descurc cand umblu la prize, deci nu este asta un motiv sa stai deoparte cu frica de curent
Daca te hotaresti sa umbli la priza, scoate TOATE sigurantele de la tablou !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

si inainte de a face orice la reteaua electrica, nu uita sa decuplezi sigurantele ca altfel cine stie ce iese.
daca nu te pricepi, cheama un electrician, decat sa te risti la cine stie ce

No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

vad ca te-a mai sfatuit cineva sa scoti sigurantele.

No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Si mie mi s-a-ntamplat EXACT la fel si tot cu masina de spalat! Mirosea a plastic incins tare naspa, am pus masina in alta priza sa-si termine treaba si mi-a schimbat sotul prizele.. nu avea impamantare (asa cum zicea si Freia). NU te apuca singura de minuni daca nu ai experienta, cheama un vecin ceva... ai grija! Te pup!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput