Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 3
shinutza spune:
ilucae, sigur ca ii mai tinem sa eructeze. nu stiu pana cand, insa i-mea inca mai scoate aerul dupa masa. stiu si eu pana cand ... pana or invata singurei ![]()
BESTUTZA spune:
Oanaaaaaa,mersica mult!
La multi ani dragilor bebelini!

Shobo ai grija sa nu ramana un pic ragusit dupa triluri!Stiu ca nu ai ce-i face ,ei "trileaza" oricum, dar noua ni s-a traas cred cand ne-a prins ploaia in parc si el era super fericit de ce vedea! Cred ca se vedea in baie
!
Si uite asa am redevenit Focutze! Acum parca ne-am mai revenit, dar nu in totalitate!
Am venit iar cu intrebari!
1.Ii lasati pe bb la televizor? Al meu este fascinat! Se tine cu mainile de jucariile ce i le-am prins de canapea si cu ochii la tv! Dc il iau se cam buzdruleste!Si daca e inchis si se trezeste primul lucru e sa se uite luuuung !
2.Cand se intoarce pe burta isi ridica fundul in sus si se sprijina pe cap si picioare, de mi-e si frica sa nu fac vreo miscare gresita si sa isi scranteasca gatul...
3.Da sa nu raadeti ca nu are legatur acu bb!
Eu am mari probleme cu taiatul felioare subtirele ..si mai ales la ceapa!E durere!Zici ca le sfarm cu toporisca!
Aveti vreo razatoare minune tip Woerner? Si cine are e chiar buna?
http://community.webshots.com/user/bestuta
shinutza spune:
bestutza mama, mi-ai placut. toti copii sunt fascinati de tv, mai ales de reclame. eu/mama incerc sa o lasam cat mai putin.
si iulia procedeaza la fel cu sprijinul. nu cred ca-i bai.
eu am razatoare din cele de care spui tu. e buna la taiat ceapa si alte legume. buna-buna. dar mi-e mai usor sa le tai la mana, ca mi-e anapoda s-o spal dupa ![]()
BDana spune:
La multi ani minunilor mici care au mai implinit o luna.
la fiecare.
Shinutza, ai grija ca la noi la Cta e taare urat afara.
Sa nu vii in decolteu.![]()
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze
alina13 spune:
la multi ani tuturor sarbatoritilor!iar mamicilor si taticilor le doresc nopti linistite si zile insorite.de ziua ei,Lucia si-a facut cadou un dintiso(06.06)despre sucurile naturale stiu ca se dau bb 1/4 din cantitatea adultilor,iar sucul nu constitue o masa .dupa administrare se lasa o pauza de 1/2-1h timp in care sucul se asimileaza si poate sa primeasca si lapticu. oricum portocala e de aur dimineata,de ag la pranz si de pb seara.o intrebare: voi fierbeti carnita la un loc cu zarzavatul.mama lui PAUL,DIANA si LUCIA----ALINA.
Ubi spune:
Oana - scrie si la noi 6.5 kg si 64cm. Mercic!
Bestutza - sa inteleg ca flacaul tau se intoarce singur pe burta? Ca Alex a mea numai intr-o parte reuseste, desi e destul de aproape de intoarcerea completa. O incurca o mana, atat!
SA NE TRAIASCA TOTI BB-II. Doamne ajuta!
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
ILUCAE spune:
BESTUTZA si eu o las pe Alexandra
in fata televizorului , dar nu prea vrea ea sa stea . cat despre statul" in cap " am citit in cartea " Mama si copilul "
ca asa fac ei la un moment dat , nu pateste nimic , a mea nu vrea sa stea pe burta.

ELENA
+
ALEXANDRA-BEATRICE(03.01.2005)
BESTUTZA spune:
MUltam faain de raspunsuri!
Acu plecam la piata!
Ubi mama, are momente cand se intoarce si se rasintoarce si momente cand dupa ce ca abia se intoarce oboseste , ii ramane mana sub el si incepe sa planga! Cand e in patul mare are mai mult loc si se desfasoara mai bine! Ce ma ingrijoreaza e ca s-a facut un baietoi.. se intoarce de-a latul patului si da cu picioarele in jucariile atarnate de marginea patului! Patul lui are zabrle si era una mai fragila,da noroc ca e la perete!
Ilucae,Ce bine ca nu ii place!Dar poate ca cine stie incepe sa ii placa!![]()
http://community.webshots.com/user/bestuta
oana cretu spune:
Patricia, iti sta bine cu suvite!
Ne-am jucat cu puiutzii de pisica, Seb era innebunit dupa ei, chiar l-a apucat pe unul de ceafa si la ridicat in sus, ca abia i l-am scos din mana.
Erau toti lesinati de ras, numai pisoiul nu. Si mie imi plac enorm pisicile, sunt animalele mele preferate, asa ca te inteleg. Eu am un suport la cadita, dar in urmatoarea cadita care trebuie sa i-o iau o sa ii fac pe pat, ca avem un dus mic si nu are loc in el. Cum mai e ochisorul Rebeccai? Bine ii faci soacrei tale, pune-o la punct, ca dupa aia ti se urca de tot in cap. Eu cred ca bebeii simt persoanele care sunt rele cu noi.
Dorac, ma bucur ca sunteti fericiti alaturi de tiza mea si ca e nascuta de Sf.Ioan, ceea ce mi-am dorit eu pentru Seb, care nu a vrut deloc, el s-a nascut cu 2 saptamani mai tarziu.
Shobo, toate mamicile sunt grijulii cu puiutii lor, sa nu li se intample ceva, si mi se pare normal. Si mai normal mi se pare ca tatici sa fie mai tari si sa ne linisteasca, nu ca George, care e mai prapastios decat mine, ca toi prietenii rad de el (ca nu il las cu nimeni, ca mi-e frica, ca nu il las nici cu picioarele in piscina, ca daca raceste, la 30° afara...etc).
Amaya, ma bucur ca Alexutu tau este cuminte, sper sa fie asa mereu. Nici la noi nu a fost valabila regula ca baietii seamana cu mamicile.![]()
Magga, sa sti ca si Seb a mai urlat cand a deschis gura nasica (cu nasicul nu) sa vorbeasca cu el, si e innebunita dupa el, asa ca nu esti singura patita. Fetelor, apropos de asta, ma tem ca lui Seb sa nu cumva sa ii placa baietii, ca cu ei rade si cu fetele plange.
Bestutza, bine ca ai ajuns la timp la el, si nu a patit nimic cu acumulatorul. Dureaza cateva secunde sa se intample o nenorocire. Si Seb a luat o gura de apa la piscina, a bagat fata in apa, a ramas cu ochii mari, dar nu a plans. E un scump Tudor, mai ales la cumparaturi, are gropite in obraji, cum imi place mie.
Mi-am bagat sa imi telecharjez si eu "Mama" de Catalin Crisan. Tu unde ai gasit-o? Vreau sa plang si eu putin.
Eu l-am bagat duminica pe Seb si in mare si nu s-a speriat, si chiuia de fericire, radea la apa, de muream de ras. Eu il las la televizor, la distanta de peste 2 metri. Si el adora, sunt fascinati de imagini, miscari. Si Seb se ridica de vreo trei saptamani in cap si maini si picioare, si mie mi-a fost frica sa nu-si scranteasca gatul la inceput, dar vad ca nu se potoleste, si il las. Apropos, ieri am incercat sa-l trezesc sa plecam si el s-a ridicat in patru labe (prima oara!!!) si a adormit asa.

Leta, ai vazut ca a luat mai putin in ultima luna Deea? Usurel, o sa creasca si o sa mai slabeasca, ti-am spus. Dar sa sti ca eu o ador asa cum este, e o bulinutza scumpa tare. Asa ii zic eu lui Seb, unul dintre alinturi, "bulina lu' mami".
Lavinia, dar nimeni nu se cearta aici!
Multumesc pentru sfatul cu cacuta verde, vad ca nu a mai facut, asa ca m-am linistit.
Florina, si aici e obligatoriu scaunelul, si sa fie atasat, daca te opreste iti da amenda daca nu il ai.
Galaxy, Seb nu mai incape in cadita din aceea italiana. Si se enerveaza, ca ii ies piciorusele si nu poate sa stropeasca.
BDana, nu cred ca e obligatoriu ca bebeii sa fie nemancati innainte de impartasanie, e anormal. Mie nu mi-a zis preotul sa nu-i dau sa manance. Scuze daca te-ai simtit exclusa de catre mine!
Tomasa, nici eu nu i-am facut niciodata singura baitza lui Seb. George i-a pus mereu apa si a aruncat-o, el ma ajuta, offf, stiam ca o sa aiba un tatic foarte preocupat de el, dar este un exemplu. Il schimba si de pampers, face tot.
Megg, a simtit cat de tare te iubeste soacra, de aia a plans la ea. Eu cred ca bebelusii simt persoanele rele, false.
Megg si Shinutza, sa aveti parte de un weekend splendid alaturi de puiutii vostri, sa profitati pentru toata saptamana de ei. Ne gandim la voi.
Elena, eu il mai ridic sa ragaie, ca el nu stie sa o faca, si regurgiteaza. Pana cand, nu stiu, pana o sa stie ei. Sa te trec si pe tine pe listuta cu greutatea si lungimea. Da, vrem poze!
Alina, felicitari pentru primul dintisor! Tu ai trei copilasi, ce varste au? De ce nu ne povestesti mai multe despre voi?![]()
Ubi, trec si la tine acum pe listuta.
Gata, v-am raspuns la toate ce aveam de zis.
Noroc ca a dormit Seb ca mi-a luat o ora jumate acest raspuns.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sebastiengrigore/my_photos
cory35 spune:
La multi ani tutturor bebelusilor nascuti azi, si celor care urmeaza..
Nu am mai scris demult, dar asta nu inseamna ca nu va citesc..
Chiar am vrut sa va intreb, cum se comporta copilasii cu aerul conditionat? si cam la cit tineti temperatura in casa.. ca in sfirsit s-a facut si aci cald, dar cu umezeala mare si micutzei i-au iesit tot felul de bubulitze pe spate si pe piept unde transpira mai mult..
Am citit undeva ca atunci cind copilasul face kk verde are o mica indigestie..
Va las ca s-a trezit minuea mea si e timpul de cereale..