Tuns!!!!
Fetelor..am o mare problema..Lui Vladut ii este frica de masina de tuns...si de aici tot chinul de a incerca cu foarfeca..ne innebuneste...
Am incercat si la Ciufulici...dar degeaba,,...nu am reusit sa-l facem sa stea cuminte deloc...
Mai exista asa fricosi....si daca da..cum ati reusit sa-i faceti sa stea cuminti sau sa invinga frica..
va pup
Maria
Raspunsuri
Bobita spune:
Si Mariutzei ii e frica de foarfeca si masina. Dar asta vara am reusit cu chiu cu vai sa o tunda tati, dar nu s-a putut decit 0, pentru 1 sau 2 nu iesea egal, se misca in continuu.
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229
roserb spune:
Pe Bianca am tuns-o prima data la coafor ( chipurile ca sa iasa o tunsoare artistica), dar nu pot sa va spun ce circ a facut acolo, de parca am fi mers la taiere ; am observat insa ca daca ii ajustam podoaba capilara acasa , nu se supara deloc, asa ca ne-am transformat in frizeri ad-hoc
Roxana
dodo spune:
Eu am fost coafeza lui fi-miu cind l-am tuns 0 si tot asa, la inceput nu se prea lasa, asa ca i-am pus in brate un maimutoi si dadeam o data cu masina prin parul lui, ma faceam ca dau o data si prin capul maimutoiului si tot asa pina am terminat.
bubutzu spune:
Aduceti acasa coafeza(de preferinta tanara)(nu frizer-barbatii,s-ar putea sa inspire teama copilului),la coafor sau frizerie e,de obicei, aglomerat-e un motiv sa fie agitat.Acasa ,sa-l asezati in fata oglinzii,(sa vada ce i se face-pentru ca, de fapt, el e speriat ca nu stie ce se intampla) si cu rabdare,cu povesti...reusiti sa-l tundeti.
La Mihai(baiatul meu)a''tinut''replica:,,o sa fii frumos ca tati''.
Pe curand-Cristina.
Danza spune:
Eu imi coafez singurica puiu. Prima data, dupa ce i-a taiat bunica motzu' la 1 an, l-am asezat pe oala si i-am scurtat un pic doar bretonul ca-i dadea in ochi. A 2-a si a 3-a oara, l-am tuns in baie, caci numai acolo sta mai cumintzel si mai relaxat.
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
Lacramioara spune:
Alex este foarte interesat de fete, desi are doar 1 an si 8 luni, asaca a stat foarte cumite cind l-amdus la Ciufolici si l-a tuns o frizerita. Chiar se gidila si cocheta cu ea.Am fost foarte incintata, normal, iar la final, chiar a stat sa-i faca poza.
Lacrima
Garofitza spune:
Al meu nu sta sa-l legi, am incercat prima data si m-a stiut tot complexul cu supermarket cu tot. Cand a vazut-o pe dansa ca vine cu foarfeca, a tipat la ea si i-a zis sa nu-i atinga parul. Si cu cat mai mult insisti cu atat se inversuneaza mai rau.
Asa ca-l tund eu.
Ii cumpar o inghetata cu ciocolata pe batz (d-aia de care nu are voie, dar de, trebe tuns)il duc in camera la el, pe jos. Il pun intre picioarele mele, ii pun prosop pe spate si-am un vas cu apa linga mine. Si mai tipa un pic sa nu-i tai parul, mai vede o jucarie,mai linge inghetata, mai imi spune ca are par pe fata, mai plange putin, si asa dupa vreo 30 de minute ii tuns.
Acum stie deja, cand ma vede ca vin cu inghetata, este timp de tuns si fuge si se ascunde sub plapumioara lui in camera. Dar eu tot il gasesc. Merge oricum inspre bine, nu se mai zbate asa tare.
Alte idei mai bune? Ca si eu sunt amatoare.
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
Julie spune:
Io am incercat acasa, dar iese tarabooooi! Maaaare!!!!
Pana la un an si ceva imi tundeam puiul cand dormea, nu ma intrebati ce iesea, dar atunci era singurul moment in care statea cat de cat linistit.
In ultima vreme il duc la frizer (nu intrebati cat costa, dar nu am incotro), culmea e ca acolo sta si ii place, desi ii cade par pe fata, si nu are curajul sa faca panarama, insa pe mine ma face cu ou si cu otet... Nu imi mai trebuie sa il tund eu cu mana mea, sunt sigura ca o sa imi vina politia la usa sa ma aresteze ca imi abuzez minorul...
Oana_B spune:
Maria, cumnata-mea isi tunde pustiul de 2 ani, cu apa de la cada mergand ca nu il mai deranjeaza bazaitul de la masina de tuns in felul asta. Cica, deocamdata functioneaza metoda
Multi pupici,
Oana
Garofitza spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Maria, cumnata-mea isi tunde pustiul de 2 ani, cu apa de la cada mergand ca nu il mai deranjeaza bazaitul de la masina de tuns in felul asta. Cica, deocamdata functioneaza metoda
Multi pupici,
Oana
Oana, noi asa am incercat prima data, mai si cand a inceput parul sa-l intepe pe corp si sa pluteasca prin apa, a iesit din baie, tuns intr-o parte de-a trebuit sa-l aleg prin casa asa ud.c A fost un taraboi!!!
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.