fumatul in timpul alaptarii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Si eu am fost o fumatoare inraita , m-am lasat cand am aflat ca sunt insarcinata (mi-am mai aprins vreo cateva tigari dupa-aia, dar nu am tras decat cateva fumuri din fiecare - asa m-am denicotinizat eu). Si acum visez noaptea ca fumez, mi se face pofta, dar nu vreau sa-mi reprosez nimic in legatura cu copilul (oricum am mustrari de constinta pentru cele cateva fumuri pe care le-am tras in timpul sarcinii).
Parerea mea e ca, indiferent de ce-ti va zice unul sau altul, niciodata nu stii care sunt efectele fumatului asupra copilului. Asa ca daca poti(si eu stiu sigur ca poti) nu fuma pana nu termini cu alaptatul .

Sa auzim numai de bine.
33+ si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassia spune:

va multumesc mult pentru sfaturi, foarte utile pentru mine.Daca ati sti ce pofta am sa fumez cateodata o tzigara,si daca reusesc totusi sa fumez una trag maxim trei fumuri in mine si restul dau afara, dar pentru alea trei fumuri am mustrari groaznice de constiinta.Ma gandesc cum pot Doamne eu sa bag otrava in corpul asta firav care nici macar organele nu le are dezvoltate complet? Oare poate cineva mai in varsta sa imi raspunda daca fumul de tzigara a avut efect asupra copiilor ei la o varsta mai inaintata ( asta pentru ca se spune ca nu se vad efectele acum ci mai tarziu!!)
Va multumesc anticipat si multa sanatate

Mergi la inceput