Aviatia e pe aici ?

Aviatia e pe aici ? | Autor: axia

Link direct la acest mesaj

Dintr-un job de student s-a transformat in pasiune si apoi in cariera.
Ma intreb daca mai sunteti pe aici alti ca mine, patrunsi de microb

Andre si BB Tibi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Da,noi avem "microbul" in sange dar a trebuit sa ne "tratam" ca altfel nu s-a putut,din pacate....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Da si la mine microbul este in sange si uite ca am ajuns sa lucrez in aviatie.

Monica si Bocanila de 35 sapt din burtica
AMR 28 zile

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

Sa va prezint situatia pe scurt. In oraselul nostru avem un aeroport militar, la 20 km e un aeroport civil, avem scanner (radio) si seara inainte de culcare ascultam turnul de control .

Destul de des mergem la aeroportul civil sa vedem decolarile si aterizarile (bine-inteles ca auzim si comenzile . Vizionatul si ascultatul e treaba serioasa si organizata (ca doar suntem in Elvetia): sunt gauri oficiale in gard si chioscuri cu gustari.

Barbatu-meu chiar acum zboara "virtual" si din cand in cand e si controlor, tot "virtual" dar in retea.

Bine-inteles ca am fost la Farnborough special pentru meeting-ul aviatic. Organizare excelenta (nu ne-am fi asteptat de la englezi). Acuma nu mergem la le Bourget ca ne-am suparat pe ei. Acum doi ani rezervasem totul si au facut greva generala

Ce ziceti, suntem infectati sau mai avem sanse de supravietuire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

No, pacat c-a murit subiectul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Pai cine zice ca a murit ?
Nu ma gandeam ca exista astfel de activitati (vizionare de decolari si aterizari). La mine as zice ca e explicabil, cum ziceam am facut cariera din asta. Mirosul de cherosen imi da aripi precum Redbull

Andre si BB Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Adevaru' e ca si mie mi-e tare dor de mirosul ala de ulei incins din hangar si de praful de pe aerodrom... Acolo,pe aerodrom l-am cunoscut pe sotul meu asa ca e plin de amintiri placute...si primul zbor(cu primul "dat la rate"inclus in set.. ),asa ceva nu se uita....
Hai,povestiti-ne din experientele voastre de zbor sau cum ati capatat microbul....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Eu pe pamant Mishulina, la coada avionului. Da frumoase sunt !

Andre si BB Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Io lucrez in aviatie, dar...mai pe jos. De zburat am zburat ca orice pasager. O singura data m-a lasat pilotul sa stau in cabina cand a decolat. Cand a aterizat pe aeroportul din Beirut, noaptea, se vedea o limba de pamant iar restul apa neagra, aveam impresia ca o n-o sa prinda pista...
In rest....rutina, tabele, ture...mirosul de cherosen chiar imi face rau, noroc cu geamurile ca-s bune si protectoare...
pupici

Mergi la inceput