Bebelusi de septembrie-octombrie (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

mai fetelor, o intrebare, ce sosete cumparati la copiilasi?Le stau in picioare?Ca la al meu nu-i stau deloc!si incaltat nu imi vine sa-l tin in casa...ca nu pare sa fie comod....
Tot stau sa ma gandesc...sa ma duc sa caut ceva papucei mai inalti si sa-l incaltz in casa cu ei?As vrea si ceva cu talpa moale dar si care sa-i stea bine in picioruse...voi ce papucei aveti la copilasi? de la ce firma?

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

am pus cateva pozici noi! Le puteti vedea de aici in colo

mi-a inflorit un trandafir!aici
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Salutare again... am pus si eu 10 poze :) O mare rugaminte... nu uitati sa spuneti "sa nu fie de deochi" :) Iertati-ma daca pare deplasata rugamintea.
Nathalie sta desculta si in casa si afara. Cred ca din martie nu a mai purtat sosete :D
si sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

Minunea noastra, Nathalie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea nasterii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Geo felicitari pentru scaunel!Sa-l foloseasca Dami sanatos!
Si multi la Ioana! Si sa va simtiti bine la munte!

Ana eu il tin in sosete in casa pe gombotz doar cand e frig....nici Alesio nu le tine prea mult in picioare, ca si le scoate singur(sa se joace cu ele), dar ca sa reziste mai mult i le dau peste pantalonasi......sau cateodata cand n-am nervi ii dau pe el ciorapi cu chilot......nu-i dau papucei in casa.....
Am vazut pozele cu Stefan!mare strengar mai e!

Andreea am vazut si pozele voastre!E superba blonduta Nathalie!Se potriveste la parut cu bazucu meu

Noapte buna!Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Andreea_si_Doru e scumpa foc Nathalie, sa nu fie de deochi!
La noi nu e foarte cald sa-l pot tine fara sosete...si eu am aplicat uneori metoda Ioanei, cu dres...
( nu te-am mai vazut de mult on line pe YM)
Abia astept sa se incalzeasca sa putem sta si noi desculti....

flori din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna seara!

HRISTOS S-A-NALTAT!

LA MULTI ANI celor sarbatoriti zilele astea!

am intrat (cam rarut cu serviciul asta...) sa va spun - ca se intreba cineva cum sa-si faca copilul sa manance ficat si ou - ca Vlad mananca mult mai bine de cand ii pun in piureul de legume MARAR, iar in supa cu care inmoi (piureul) ii pun PATRUNJEL VERDE si BORS.
Danyce mi-a dat ideea cu verdeturile, recunosc si ii multumesc.

voi ati inceput sa sarati/indulciti mancarea? ca am citit o reteta de mar+paste+zahar...

iaurtul e bine sa aiba cat mai putina grasime? de ce?
eu am trecut pe iaurt de 400 de grame - cam atat mananca pe zi si ies mai ieftin.

in schimb am incercat sa-i dau peste la borcanel, de la Nestle, si nu i-a placut deloc, nici macar amestecat cu iaurt. E primul borcanel de la Nestle, pana acum a mancat (foarte bine, dealtfel) doar Hipp.
cand fierbeti voi peste cum scoateti oasele - ca eu oricat m-as chinui tot mai ramane cate unul...

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Seara buna!
Eu le zic de pe acum LA MULTI ANI BEBICILOR SARBATORITI MAINE!!!

adica lui Razvan, Marei, Ioanei-Alexandra, Alexiei-Anca si.... gogosicii mele scumpe si dragi si vesele si care este viata si lumina si sufletelul meu.. ufffff si maine seara e prima oara cand trebuie sa ma despart de ea 2 zile
Lilia FELICITARI pt dintzoci! Doi dintr-o data? Bravo ei de fetita curajoasa... Nu te mai gandi la ce zice doctorul, si ei sunt oameni si nu stiu exact cum evolueaza bebica, poate daca totul merge bine nu va sta asa mult cu ghipsul, Dumnezeu poate face cum vrea El asa ca daca ne gandim prea mult la unele lucruri nu ne facem decat rau... mult curaj Ameliei si pupici speciali pt puterea ei!!!!! A, sa-t treaca gatul, eu am aceeasi problema de 2 zile, inca n-am baut lapte dar sigur trece cu chaud eau (sodou pi romanesti) - lapte+galbenus+miere/zahar, stiu ca a mai spus cineva si subscriu
Ana, Stefan e un petrecaret si un smecheras si jumatate, o sa le abureasca pe toate fetele de aici cu pozicile astea sugubete
Andreea, tu esti o frumoasa si Nathalie - o minunatie, ptiu sa n-o deochi pe ea de scumpica ce frumos statea pe pietrele acelea intre flori.. era ca un ingeras .. hehe ce bine e la voi ca e cald.. maine seara plec cu tati la o nunta pe meleagurile tale natale si am auzit ca e o ploaie si-un frig prin Botosani...... uffff .
Am si eu o intrebare... zicea cineva ca da ingerasului bors.. eu i-am dat o singura data cand am fost la tara ca era de casa, dr aici oare cum pot face rost de bors proaspat si "adevarat"? Ca era mandra mea moarta dupa el, ar fi papat non stop ciorbica de vacuta cu borsulet.... Peste nu i-am dat inca, cele ce au inceput - de unde il cumpara si de care? Si cum il preparati?
In picioare nici noi nu tinem nimic fiindca tragem tot... chit ca sunt sosete sau papucei/pantofiori/sandalute cu arici sau siret, nu stau in picioarele noastre dornice de libertate si vesnica agitatie. Numai ghetutele cu glezna mai raman, desi si alea au arici si au inceput sa iasa din piciorute... cred c-o sa caut unele cu catarama.. Prin casa sta in ciorapei lungi sau sosete peste pantaloni sau botosei crosetati, dar trebuie sa ne luam urgent ceva cu talpa moale.. cu catarama sa stea. Alta solutie nu stiu.
Mai fetelor incetati cu "arat rau" ca eu bat recordurile, am cam cat inaltimea adica cu 8kg mai mult decat "inainte"... si ca sa va ingroziti va zic ca am 1,75.. asa ca inchipuiti-va imensitate, am slabit doar 6 kg de cand am nascut . V-am vazut in poze, sunteti niste frumoase cu toatele .
Acum va urez noapte buna... si week-end placut daca nu-mi mai merge netul maine...

PS: Am mai pus si noi poze in ultimele albume, ne-am vazut cu cateva fete din Dr Taberei si ne-am gasit (sic!sic!sic!) si doi pretendenti mai mari cu 6 luni , desi in poze e doar unul, dar cred ca se vede aici pe fata fiica-mii ca nu-i pe gustul ei...

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Salutare fetelor,eu sunt mamicutza super fericita a unei bubuline super scumpe si dulci de 9 luni chiar azi in 9(ups mai bine zis ieri).Nu stiu ce sa va spun la ora asta..... doar ca fetitza mea ii cuminte foc,are deja 4 dintisori(cei 2 de jos si cei 2 de sus i-au iesit deodata;nu toti 4 deodata ci cate doi pe rand).Doarme toata noaptea(seara la 11 o culc si se trezeste la 10),ziua se joaca singurica atunci cand mamica are de lucru.In fine nu-mi mai vine la ora asta ce sa va spun........aaaa era sa uit....o cheama Fabiana Alexia.Va pupacim.

http://photos.yahoo.com/alina13fan

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Aaaaa fetele,oare de ce nu pot sa-mi pun pozele in album?Tot incerc si degeaba!!!!Le-am facut mai mici si.....habar n-am de ce nu merge!

http://photos.yahoo.com/alina13fan

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julya spune:

Andreea,ai o papusica frumusica foc,multa sanatate...

Lilia, insanatosire grabnica, cu lapte, un ou batut si miere ne tratam si noi, iar daca iti simti amigdalele umflate, zici ca nu poti inghiti, fa masaj cu putin ulei, le apesi cat suporti tu, nu stiu de ce cu ulei dar asa am obisnuit de la mama si functioneaza..

Ana, cum ai reusit sa-l faci pe Stefan sa doarma toata noaptea? noi ne mai trezim ptr laptic...

in ce priveste silueta, chiar daca am dat jos toate kilogramele acumulate in timpul sarcinii, nu mai e ce a fost,si cred ca doar cu exercitii se mai poate repara ceva, dar cine mai are timp de ele?

o noapte linistita mamici si puiuti...

Iulia si puiutul Adrian {o2.1o.2oo4}http://community.webshots.com/user/adrienut

Mergi la inceput