Bebelusi de septembrie-octombrie (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Ellen, asa e cu freza. Eu deja am tuns-o de doua ori ca numai creasta pe mijloc si putin in laterale i-a crescut de zici ca e punk-ista (sau cum se zice) si ii mai sta si ridicat cate o data. Pana il ajunge celalalt din urma tundem.
Foarte draguta si bebelina ta. Eu ma uit mereu la mai toate pozele doar ca nu prea scriu. Toti copii astia sunt frumosi. Imi vine sa ii pap.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Naty multa sanatate mamei tale! Tata s-a operat de hernie si este ok. Cu cat mai repede cu atat mai bine.

aissa la munte e soare dar aerul e rece pentru ca undeva pe sus a nins.

Noi ne pregatm sa plecam duminica la mare. Speram sa se incalzeasca.....

Si eu o pun pe Alexia pe olitza, de obicei vad cand se screme si fugim la olitza. Parca face mai bine in pozitia pe olitza decat in pampers.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

aici e poza cu trandafirul : trandafiras care miroase superrrrr

revin mai tarziu ca Stefan e bagat sub biroul meu si trage de cabluri.....

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Tyaa, multumesc mult. Si eu ma uit mai tot timpul la poze. Acum m-am uitat la Elisa si cand am fazut freza ei, m-am gandit ca trebuie sa-ti scriu.
Eu pana acum nu am tuns-o niciodata, nu de altceva dar doar pleata aia din fata o are si nici aia nu e prea mare ca sa o deranjeze.

Eu am inceput sa citesc deja din cartea cu meniuri pentru bebelusi. Are chestii interesante.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Ufff, Ana ce mult te invidiez cu gradinita ta cu flori. Trandafirul este superb ca si celalalte flori de altfel.

Vreau si eu gradina cu flori

Mergi la inceput

Fetele, eu sunt tare suparata.
Am aflat ca sora mea a pierdut o sarcina, avort spontan. E a 2-a oara cand pierde o sarcina dupa ce a nascut acum 4 ani.
Cumnatul meu este in spital pentru ca are ceva probleme la stomac si se chinuie acum medicii sa depisteze despre ce este vorba exact.
Iar nepotelul meu face temperatura numai noaptea. I-au spus medicii ca ar fi un inceput de oreion dar inca nu au reusit sa se pronunte exact.
Sora mea este terminata, nu stie cum sa se mai imparta, iar mie imi este ciuda de numai pot ca nu am cum sa o ajut, pentru ca ei sunt in Galati.
Gata, nu mai scriu nimic ca ma apuca plansul pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

quote:
Originally posted by ellen

Acum am reusit si eu sa citesc Povestea Loreemei.

Sa va traiasca printesa. Sa fie sanatoasa, voioasa si voinica si sa va aduca numai bucurii.

ellen , Mama Elei -Multumim !
Ellen - Imi pare rau pt sora ta, stiu prin ce trece pt ca am piardut si eu o sarcina si nu e deloc usor.

ana_a - sunt superbe florile. SI VREAU SI EU GRADINA!!!!!!!
Eu o tin pe oala cel mult 10 min si e totul "gata".

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei
Pozici
Pozici noiFara par
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Fetelor aveti idee daca pot folosi crema epilatoare daca alaptez. Am eu o banuiala ca nu, si nici altceva nu stiu ce sa folosesc ca nu+mi convine mai nimic.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

[quote]Originally posted by aissa

Am intrat cu o rugaminte. Ieri am vorbit cu o fata de pe forum (care e medic) si m-a intrebat daca laptele pe care i-l dau Alexandrei e imbogatit in calciu sau nu. Si eu nu am stiut, iar ca sa aflu trebuie sa fac o comparatie. Al meu vad ca are 630 mg/100g. Puteti sa-mi spuneti va rog, cele care dati alt lapte, cat calciu contine? Fata asta mi-a zis ca ea ii da baiatului Milumil care e imbogatit in calciu, dar nu stiu cat contine Milumilul. Va rog mult spuneti-mi si mie ce scrie pe cutiile voastre!

Aissa, nu te mai lua dupa toata lumea... orice lapte ptbebelusi e "imbogatit cu calciu". Iar de Milumil, de care zicea...e mai slab din punctul asta de vedere decat cel pe care il dai tu. Milumil 2 are 538mg iar Milumil 3 doar 490 si ceva!

In legatura cu bagajul pt munte, eu (noi mergem aproape pe fiecare saptamana) fac asa:ma gandesc ce fac intr-o zi cu puiutul si incep sa pun in geanta tot ce-mi trebuie pentru respectivele activitati. Nu uita lucrusoarele pentru seara (toaleta, somn) si jucarii!
Succes. Oricum daca utit ceva poti sa cumperi acum de oriunde!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Fetele,si cum ajung la arhiva noastra daca vreau sa citesc?

Mergi la inceput