Constanta - Mamaia, transport
In perioada 20-30 iunie voi fi la mare, la Constanta la niste prieteni.
Ma intereseaza unde/daca se poate face plaja in Constanta.. si care ar fi mijloacele de transport intre Constanta si Mamaia... caci daca este sa fac plaja in Mamaia, ... o sa am 2 drumuri dus-intors/zi... cu Ana de 2 ani si juma.
... si cate minute dureaza un drum ctza-mamaia ?
Multumesc.
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
Raspunsuri
sinzi_ana spune:
In Constanta se poate face plaja la plaja Modern, este ff apropae de centru si se ajunge cu mijloacele de transport in comun 43, 40, 41 (din statie mai sunt 5 minute de mers pe jos pana pe plaja)
In Mamaia se poate ajunge cu 41, 305, 301 (maxi taxi) si cu 100 (dar acesta are capat de linie chiar la intrarea in Mamaia). Si mai e o cursa de NAvodari care raverseaza Mamaia...(cam astea le stiu eu)
De la gara pana la intrarea Mamaia sunt cam 20-30 de minute depinde de trafic...
Depinde unde veti sta in Constanta, in ce zona...
Eu stau in Tomis nd si fac pe jos pana la plaja din Mamaia (Cea mai aproape de c-ta) 15 min...de impins la carucior...
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara
arboria spune:
A enumerat Sanziana mijloacele de transport, eu vreau doar sa adaug ca vor mai fi probabil inca 2 linii de maxitaxi (isi vor lungi traseul pana in capatul dinspre Navodari al Mamaiei).
Tarife de transport/1 calatorie:
10.000 bilet/pers. Constanta, cu autobuz
20.000 bilet/pers. Constanta/Mamaia, cu autobuz
15.000 bilet/pers. cu maxitaxi
Noi, cand mergem la plaja (2 sau 3 adulti + un copil neplatitor), preferam sa mergem cu taxi, iese mai ieftin. Acum depinde si in ce zona veti sta.
Vacanta placuta
Julia
joxy spune:
(daca imi aduc bine aminte) Vom sta deasupra unui cinema din centru.. Patria ?
parca mi-ar surade maxi-taxi sau taxi.. avand in vedere ca o sa car una bucata fata mica, una bucata nevasta si un camion de accesorii pt. plaja.
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
arboria spune:
Cinema Republica.
E la 15 min de mers pe jos, de plaja Modern si la cativa metri de statia de unde poti lua autobuz sau maxitaxi catre Mamaia.
Julia