Dupa cat timp faci pasul?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Sa zicem ca... cunosti un tip nou! Nu mai ai nici 17 ani, dar nici prea mult, sa zicem vreo 25 aproximativ...
Iti place de el, lui ii place de tine, trec cateva zile, sarutari etc etc ajungi la momente intime. sa o faci sau sa nu o faci, asta e intrebarea?
Sunt situatii si situatii. unii nu vor sa cedezi asa de repede, altii sunt dezamagiti daca ii tot refuzi si se descurajeaza.
Cum credeti ca e mai bine? La voi cam cat a durat pana ati ajuns la intimitati?
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
Ramonika eu zic ca la asa chestii tu trebuie sa te pui in rolul pricipal, adica cind ai tu chef si esti total pregatita, sa nu fie pe primul loc ce crede sau zice el. Asa trebuie sa faca o femeie sigura pe ea. Cind are ea chef bineintels daca are
nu ca trebuie sau nu trebuie sa faca sex dupa stiu eu care norme de timp. Cea mai importanta treaba e protectia.Ca sa stii ca atunci cind e iubire adevarata si vrea omu' sa stea alaturi nu conteaza ca e sex din prima seara sau dupa 2 ani. Si la fel de bine daca o faci ca la carte dupa cum zic "normele" de buna purtare si chiar daca e convins omul de buna ta moralitate ... daca nu e feeling adevarat tot se duce de ripa totul.Asta e sincer parerea mea si sunt chiar convinsa de asta!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by slakjeDeci parerea mea e ca daca vrei si daca va protejati, sa o faceti din prima zi.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
![](images/user_woman.png)
bia spune:
Mama,Slakje...dar rapida mai esti sau extrem de pasionala!Deh,eu sunt de moda mai veche,as lasa sa treaca ceva timp si as prelungi asteptarea;acum,Ramonika trebuie sa te adaptezi situatiei,el ce asteapta de la tine,dar tu cam ce ai ?
MirelaV spune:
parerea mea..e ca nu mai ai 17 ani..cum tu spui...asa k tot acolo ajungi...mai devreme sau mai tarziu..asa k daca simti..ca vrei..are sens sa astepti?
vezi tu...fiecare hotaraste ptr el..dar eu cred ca de la o anumita varsta..privesti lucrurile altfel
succes MirelaV
pupicei pe burticei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Darria spune:
quote:
Initial creeata de Ramonika
Sunt situatii si situatii. unii nu vor sa cedezi asa de repede, altii sunt dezamagiti daca ii tot refuzi si se descurajeaza.
Indiferent de ce vor ei, "pasul" il faci cand vrei tu si nu cand vor ei. Nu are importanta timpul trecut de cand sunteti impreuna. Inimioara ta o sa-ti spuna cand e momentul si nu altcineva.
gweno spune:
Parerea mea este ca nu are nici o importanta daca o faci din prima zi sau dupa jumate de an!! Am cunoscut cupluri care au facut-o din prima zi si sint impreuna si fericiti si dupa 10 ani.Important este sa existe o complicitate si sa nu fie nici o urma de a forta nota.Trebuie sa fiti pe aceeasi lungime de unda si sa simtiti amandoi ca va doriti si vreti sa o faceti!
bruxinha spune:
Ramonika, have fun, mai bine sa-ti para rau dupa aia, decat sa te intrebi toata viata "..Cum ar fi fost daca..?"
"Dumnezeu nu joaca zaruri."