Bebelusi de iulie-august 2004 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
rain spune:
Mitzu, si moata a facut azi de 3 ori si tot de la fructele de sezon, combinatia de azi a fost banana, mar, piersica, nectarina, caisa, capsuni, para + 2 biscuiti
!
Adema, sint interzise fructele astea de sezon pentru ca pot provoca alergii, eu la inceput i-am dat putin si am asteptat reactii, daca n-au fost ...i-am dat in continuare!
si eu am acelasi feeling, voi imi sinteti prietene de-o viata
!
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
eli spune:
Buna!
Iully, bine ai venit!
Rain, am admirat-o pe Andreea, fotomodelul, e asa de dulce si chiar pozeaza tare bine!
Mitzura, si Stef, de obicei face kk putin si des (3-4 ori pe zi).
Andreea, e asa de haios Matei cu degetelul in gura.
Am vazut si pe Patrick cataratorul, Are niste ochisori asa de dulci.
Pupam toti bebeii, ma mai uit si maine la restul de poze.
Si noi suntem certati cu somnul, mai ales ziua, azi de ex, treaz fiind de la 8:45, abia la 13:30 a adormit. Iar somnul de seara, abia la 24, caci cine era obosit la 18 si vroia sa doarma neaparat? Stef neastamparatul.
Stef sta singurel, singurel cate 15-20 min (eu trebuie sa inchid usa la camera pt ca pe hol si in bucatarie nu e deloc in siguranta ca s ail las sa umble). Cand sunt cu el, se joaca si singurel, mai vine pe la mine, iar pleaca la plimbare. Daca vreau sa il pun in patut ca sa il stiu safe cat am eu treaba nu stiu unde, trebuie neaparat sa ii pun o caseta video pt bebei ca sa ii distrag atentia.
Daca e singurel in camera si s-a plictisit, vine si bate cu paalmele in usa si sta acolo pana ce vine cineva sa il ia. Intr-o dimineata m-am trezit inaintea lui si am zis sa imi fac repede un dus. Nici nu am apucat sa intru ca am auzit zgomote in camera, eu stiind ca doarme Stef, ma intrebam ce poate fi, cand colo, el la usa, somnoros si cu lacrimi in ochi: o cauta pe mami. Parca are senzori, cum ma trezesc inaintea lui, in maxim 5 minute e si el treaz.
Avem
noi http://community.webshots.com/user/sutikun14
Fug inapoi la nani, somn usor si voua!
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
kim222 spune:
L-am vazut pe Stef ...mare si dulce foc! Ce ochisori mari are! Imi place cum ii sta in galben....Este practic acel covor pentru copii?...si tarcul imi place...si eu mi-as dori sa fii avut mai mult loc..dar nu am....
rain spune:
Eli, am vizionat si noi pozele cu Stef, e dulce foc si sa stii ca s-a schimbat, incepe sa arate a copilas ...si ce tarc super misto are, vorba Oliviei ...daca as avea mai mult loc, ce bine ne-ar prinde
!
si uitandu-ma la tarc mi-a trecut prin cap asa o chestie ca veti rade de mine ...ma gandeam ca daca aveam eu asa ceva cand era copil, cred ca stateam numai acolo, imi adunam toate jucariile si nu mai ieseam din tarc, tin minte ca imi faceam "case" peste tot, improvizam adica ...si imi faceam pe sub masa, printre scaune, dar trebuia neaparat sa am "casa mea" si ma jucam acolo ore intregi, blindata cu paturi, sa nu vada lumea intimitaturile casei ![]()
![]()
!
ce vremuri ...
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
kim222 spune:
Asa este Nicole....dar acum gasim si casute pentru bebei..gata facute...stiu ca sint si-n Ro..bani sa fie! Eu visez la o camera goala ...doar cu jucarii...separat de camera de dormit..dar nici pe aia nu o am...
ema spune:
Buna seara de la o mama frinta de oboseala.A fost frumos mai ales cind a intrat Maia pe usa,au tisnit lacrimi la comanda din ochisori verzi cu gene negre lungi.
Ric tuseste de zici ca-i sparge pieptutu,si are nasul infundat.Merg maine sa-i cumpar sirop pentru tuse .Uau ce tatic cool are bebe,acum a intrat cu siropul de la farmacie se numeste Prospan.La voi e asa ceva?Mai fetelor dar bronsita cum se manifesta la bebelusi? ca eu n-am avut onoarea sa stiu cum e la Serban bebe.Serban la 11 luni a facut dubla pneumonie interstitiala,sa va fereasca Dumnezeu de asa ceva.Era cit pe aci sa-mi moara copilul in brate la reanimare.Ma tot gindesc ca tare infundata e tusea asta a lui Ric si sa nu aiba vreo bronsita.
No,cam asta am avut de scris.
Papa in Olanda nu e nici un vaccin la 1 an,la 11 luni dar acelasi fel ca si in primele 3 luni,adica DKTP si HIB.La 14 luni avem BMR( Bof,Mazelen si Rode Hond)si Meningococcen C.
Ema si Ricardo
kim222 spune:
Deci ai obtinut efectul scontat..
Bronsita acuta este o infectie a cailor respiratorii inferioare..si pentru un diagnostic precis , diferential fata de celelalte inf. resp. inf....ar trebui sa fie ascultat pulmonar..se aud niste zgomote specifice.
Altfel.... se mainfesta prin tuse seaca la inceput , apoi productiva 1-2 sapt.,stare febrila sau subfebrila..etc...
Atentie la sirop...daca este tuse seaca se administreaza un anumit tip, daca este productiva altceva..deci nu la intimplare..Suna mai bine la dr..
Si fara inot!
BLUE ANGEL spune:
hopaaa, 4 pagini ..mai , mai
azi m-am chinuit de cateva ori sa scriu un mesaj ..dar nu mi-a mers netul ...bleheeee! ce aiurea-i fara net ...
ma bucur ca v-a placut ideea mea cu albumul ..hai cine-l face ?
Roxana , l-am vazut pe Patrick ...mor dupa el .. cat e e de scump !!!
l-am vazut si pe Stef si jucariile lui frumoase !!!!
tare frumosi mai sunt copii astia !!!aoleuu , o uitam pe Andreea -chiar ca fotomodel ..pupam pe ochisori !!!
D-l pufulescu sta singurel dar nu foarte mult timp ..se plictiseste repede ... pentru ca el nu merge in 4 labutze , in timpul zilei intind canapeaua , rastorn sacul de jucarii , le mosmondeste pe acolo , o pupa pe Sabrina de pe coperta revistei (chiar !o sa pun o poza sa vedeti cum arata revista )dar la un moment dat se intinde dupa o jucarie si cade pe burta de unde nu se ridica ...pentru ca atarna fundul
..si vine mami ...si iar o luam de la capat
si eu i-am dat fructe de sezon si la fel s-a iritat la funduletz de am crezut ca este de la noii pampersi ... dar a functionat fffffffffffbine Maalox-ul la funduletzul lui ..
Andreea pentru idee si
Adelei ca mi-a adus aminte numele
ce vroiam sa va mai zic ....
si eu am senzatia ca va cunosc de mult ..ii mai povestesc sotului ..mamicile in sus , mamicile in jos ..si acum ma intreaba si el .. ce-a mai facut cutarica , ce mai zic bebeii lor ?
Nicole , te rog gigea trimite si mie PM cu nr voastre de telefon (al tau si-al Adinei )sa-mi reintregesc si eu agenda telefonica .Multam
ahaaaa, mamici cu bebici cu ciuf ...nu le transpira pielea capului ?
eu ziua il sterg cu prosopul , cred ca pun foenul in functiune ... si seara cand papa bibe , de cele mai multe ori il pun in patut cu capul transpirat si nu sunt prea multumita ...
gata ma duc la nani
Olivia , am vazut intr-o revista titlu mare "Marry P sau bona perfecta " ..he, he
pupici
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
kim222 spune:
Simona bag seama ca tu tragi la schimbul 3..hai spune drept!
Hi,hi..stii de la cine a venit ideea cu MP....vorbeam pe Yahoo cu Maria (Maaria)..asa ca ei ii apartine....
Si eu ii povestesc lui tati zilnic despre voi...ii arat si pozici...stiti cum ma exprim? ...hi,hi...mamicile si bebeii din grupa lui Luca..de parca ar fii la gardinita/scoala....
naomi_ioana spune:
Buna dimineata/seara
Cand intru eu nu mai e nimeni online
.Va multumesc pt raspunsuri,
Iuliana bine ai venit
,se pare ca doar noi doua suntem din Piatra,vrem 
Olivia oricand va asteptam,![]()
Eli l-am vazut pe Stefanel,are ochi aia mari...spune-mi ce zic japonezi de el?Dupa ochi lu'Naomi toata lumea e inebunita aici pt ca sunt mari,rotunzi si are gene lungi si intoarse.
Nicole,eu voi sta in Piatra,sunt moldoveanca...stau in Ro pana la sf lu'sep(poate chiar si cateva zile din octombrie)asa ca as vrea sa vin si eu la petrecere ,sa va pot cunoaste in direct.Am vazut pe moata,ce sexi si scumpa e
.
Ca discutati de statu singuri al bb-ilor,Naomi nu sta mai mult de 10 min singura,dar dupa faza cu scarile nu o mai las eu pt ca mi-e frica.
Am pus si noi cateva
noi,vizionare placuta.