Bebelusi de ianuarie-februarie2005(22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Hai sa va povestim si noi despre cele 2 accidente avute pana acum, tot ca sa le evitati. Primul s-a petrecut cand mergeam la Botezul Eleonorei, fetita Simonei Dinca. Tudor era in scaunel iar sus in spate (chiar deasupra capului lui), in spatiul de la luneta era un perforator mare si greu din metal. Va inchipuiti ca la prima frana brusca perfotratorul a fost in capul lui si l-a lovit sub ochi. Noroc ca nu s-a lovit rau, dar oricum a plans si s-a speriat. M-am simtit ca dracu' mai ales ca e o greseala de neiertat (doar din vina noastra), peste tot primesti informatii cum ca nu tb. sa tii obiecte deasupra capului copilului cand circuli cu masina.
Al doilea accident s-a petrecut la plimbare in parc si a fost ceva mai grav si mai spectaculos. Ne plimbam cuminti cu caruciorul si m-am oprit de vorba cu niste mamici dragute, care au copilasi de 1 an si ceva. Tudor era linistit ca niciodata si radea (el care tipa si plange in carucior) cand s-a apropiat un copilas si fulgerator l-a muscat cu toata puterea de piciorusul gol...nu va imaginati ce racnete au fost, pana am inceput sa plang si eu vazand ca nu se linisteste. I-am pus o sticla de cola rece pe picior si mi-am scos tzatza in mijlocul parcului ca sa-l linistesc. Ce sa va spun, a plans mult mai rau ca la vaccin! Ma rugam doar sa nu-i fi dat si sangele. Nu a fost cazul dar si acum mai are urmele vinete de dinti.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iricutz/album?.dir=/836f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

tomasa, doamne fereste! mi se pare ca ai mai spus tu ceva despre chestia asta cu muscatul. no comment...
noi avem scoicuta, in care o punem tot timpul cand mergem cu masina. insa scoica era langa mine si ma jucam cu copchila... greseala enorma!
oricum, ai dreptate:
in masina copilul e cel mai in sugiranta in scoicuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns benphina spune:

Buna ziua la mamici si bb!N-am mai scris deoarece zugravim etajul si
nu-mi mai vad capul de treburi.Benjamin e bine,are 62 de cm si 6.100 la 4 luni.Azi am fosr la intalnirea mamicilor cu bb si l-am cantarit.Am inceput si eu,chipurile,diversificarea cu un fel de cereale care se fac cu apa si i-a placut f mult,dar asistenta nu si nu...sa mai astept pana luna viitoare,ca are stomacelul imatur si sa vedem daca nu-i alergic si..si....In fine mi-a facut capul mare,iar acum sunt intr-o ceata totala.Pana la urma o sa fac ca ei,ca n-am ce face.Ma reintorc acum la treburile casnice,mai am putin si rad singura...in Romania nu ridicam un pai,dar aici mi-am descoperit veleitati in ceea ce priveste zugravitul.Pupici la toata lumea si o zi buna in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

tomasa, doamne fereste! mi se pare ca ai mai spus tu ceva despre chestia asta cu muscatul. no comment...
noi avem scoicuta, in care o punem tot timpul cand mergem cu masina. insa scoica era langa mine si ma jucam cu copchila... greseala enorma!
oricum, ai dreptate:
in masina copilul e cel mai in sugiranta in scoicuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Shinutzaaaaaaaaaa!

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Domnisoara, dansati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Asa e, Shinutza, cand e sa ti se intample...Banuiam ca ai scoicuta dar am zis ca nu strica sa repetam pt. ca uite ce de accidente se intampla cu noi langa ei! Si eu stiam chestia cu nelasatul lucrurilor deasupra colilului si uite ca o data n-am verificat si s-a intamplat ceva rau. Macar mai invata alte fete.
Iar faza cu muscatura suna chiar comic vazuta din afara. Prietenele mele chiar au ras cand le-am povestit ca pe Tudor l-a muscat un...COPIL. Dar pt. noi a fost tragic .
Amaya, sunt convinsa ca Andrei e un frumos. Sunt curioasa sa-l vad si eu, poate pui un link. Despre visul tau nu mai zic nimic ca m-am speriat si eu citind, mai ales ca de cand am baiatul si eu visez toate relele si sunt mult mai sensibila.
Shobo, si Tudor "pune buza" dar mie mi se pare tare dulce si simpatic atunci cand face asta. Ma distreaza chiar mai mult decat cand zambeste. Iar cand a ras prima data in hohote (de o biata frunza de salata verde pe care o spalam) mi-au dat lacrimile. Mi s-a parut cel mai minunat lucru din lume!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iricutz/album?.dir=/836f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Tomasa, am vorbit cu Leta si are disponibilitatea sa vina ea undeva in zona ta, ca e cu masina, sa ia hainutzele. Totusi, am o problemutza-rugaminte: la mine aici o colega vrea sa mearga tot la Bucur pt. ca o stie pe doctora de acolo - sunt 7 abandonati. Ea are deja 9 cutii cu lapte praf.
Pe de alta parte, Leta vrea sa mearga la o alta maternitate cu nr. mare de abandonati, dar n-am mai avea decat cele 2 cutii de lapte pe care mi le da Shobo , ce mai iau eu pe reteta (3) si ce mai cumparam atunci eu si Leta. Crezi ca ai cu cine sa mai vorbesti si cand vine Leta sa ii dai si din partea altor mamici orice la care pot renunta si foloseste nou-nascutilor? Sa strangem mai multe? Tu, chiar daca alaptezi, ai avea dreptul la reteta compensata, nu ai pe cine sa rogi sa ridice cutiile tale de lapte praf?

Multumesc.

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

banc
Un mercedes mergea linistit cand din spate apare o masinuta mica in viteza. Ajunge in dreptul mercedesului si soferu' striga: - Cunosti marca Toppolino? Cel din mercedes se enerveaza si accelereaza.Dupa un timp masinuta apare iar. Soferul striga iar: - Cunosti marca Toppolino? Totul se repeta inca o data. Mercedes-ul nervos nu se mai intrece cu soferul nebun, il las in plata Domnului si isi continua drumul.Dupa 5 minute vede pe marginea soselei masinuta facuta praf si langa ea soferul intins pe iarba. Mercedes-ul opreste si il ia pe accidentat spre spital. Pe drum il intreaba: - Acum te-ai calmat cu marca ta ? Ranitul raspunde: - Credeam ca stiti unde-i frana.

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Magga - merci pentru informatie
Andra - dr. chirurg se numeste Popescu Cristian - are consultatii la Centrul Medical Unirea si pe mine m-a operat la Floreasca. Eu am abonament, asa ca nu pot sa-ti spun si preturi - interventia a intrat in abonament. Uite mai jos programul de la CMU Enescu- e in spate la Eva
http://www.unireamedical.net/index.php?ID=oenescu

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Buna ziua la toata lumea .
Fetelor nu mai lasati copii in masina decat in scaunelele lor si neaaparat cu centurile legate ,nici nu va puteti imagina cat este de important .Sotul meu a avut un accident imediat dupa ce am nascut eu si erea cu Rebeca in masina. Impactul a fost din lateral pe partea din fata a masinii(cel care i-a lovit nu a acordat prioritate si avea si viteza caci sotul zice ca a auzit cand a inceput sa franeze dar nu a mai putut face decat sa se tina bine de volan si sa intoarca capul spre copil) si Rebeca s-a lovit doar putin cu capul de usa din spate dar nu vreau sa-mi imaginez ce ar fi putut fi doamne fereste daca nu ar fi fost in scaunul ei ,cum trebuie sa recunosc se mai intampla innainte .
Asa ca eu zic mai bine plange putin se plictiseste putin in sacaunul lui dar este in siguranta.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput