Caut placi de PAL pentru mobila

Caut placi de PAL pentru mobila | Autor: karmenutza

Link direct la acest mesaj

Vreau sa costruiesc un mare dulap de haine (nu eu, sotul) si trebuie sa cumparam niste placi mari de PAL. Am fost la Practiker, Bricostore si acolo sunt foarte scumpe. Am auzit ca ar fi si mult mai ieftine prin alte parti si as vrea sa stiu unde si cam cat costa.
Poate cineva sa ma ajute?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Poti incerca pe Morarilor, prin Patelimon. In apropiere este un McDonalds. Stiu ca ti le pot taia la ce dimensiuni vrei. Dar sunt o groaza de astfel de magazine/ateliere prin Bucuresti.

Mult succes!
Steluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Intre Dr. taberei si Militari, la calea ferata, trecerea de langa Plazza.

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

eu tocmai am facut mobila de bucatarie saptamana trecuta asa ca stiu cate ceva.
Si eu am colindat destul si am ajuns la :
- Regency - vis-a-vis de Apaca - astia au pal de toate culorile pamantului dar atentie ca le taie cam nasol.ori stai langa ei ori tai placa in alta parte
- e un depozit in spatele garii BAsarab ( intrebi pe acolo).Astia taie mai bine si te costa 100.000 taiatul in cate bucatele vrei tu.
Succes si indemanare sotului tau.Sa ne trimiti o poza dupa ce e gata.

Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

2 importatori, preturile cele mai bune :

1. DAREL (www.darel.ro), are sediul langa Piata Muncii, in spate la Optinova. Ti le si taie.

2. ARABESQUE , sediul de la Intgersectia Coelntina cu Soseaua Fundeni, cum vii dinspre Obor (deci pe Colentina), se face stinga si se intra pe o straduta cu case vechi, se merge 1 km si pe stinga o sa vezi o hala imensa, pe care scrie EURO COOLING, acolo au inchiriata o bucata de hala, de acolo se vinde si tot acolo le si taie.

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput