Mamici de iulie-august (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Vreau sa o felicit si eu pe Kulta pentru un bebik asa de mare si sanatos. La multi ani! Multa sanatate si nastere usoara. Succes sotului!

mie dr. mi-a zis de la inceputul sarcinii sa nu beau apa tonica, bitter. Eu zic sa renunti.

AC, nastere usoara si un bb sanatos si mancacios.

Mamini saru' mana!

Va pup,
Plec sa imi fac bagajul.

Andy si 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Traiam cu senzatia ca maine e deja sambata pt. ca va pregatiti de we deja., asta inseamna ca o sa fie liniste pe aici, acum cand imi functioneaza si mie netul.
N-am inteles ce e cu lunile - daca e luna plina e baiat, daca e luna noua e fetita? sau cum?
Noapte buna, burtici!
Somn usor!

Zina si bb Matei 31 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Continuam cu cap. 45 aici:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50784

Katink 32+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Mamini distractie placutaaaa... De ce verticala cezariana...pentru ca uterul meu e fragilizat si mai ales pentru ca mocofanul a bagat s-un picior la inaitare.. adica sa ma bata D-zeu daca stiu ce a cautat in asa pozitie. Un picior la gura s-unul drept. O fi vreun pui de barza in uterul meu

ancutzathree nu te lasam fara raspuns la intrebari ... Cum se poate ?

quote:
Originally posted by ancutzathree

Salutare fetelor!
.... pot sa va spun ca am 99cm in circumferintza,voi cat aveti?

Hi, hi nu stiu, dar e mareeee sigur depaseste 99 cm O sa masor daca gasesc vreun centimetru de croitorie prin casa ca aici ceva da masurat in inci n-am cumparat.

quote:
Originally posted by ancutzathree
la cate mesaje primesti prima stelutza?Legat de sangerare vreau sa-ti spun ca nu a fost dop doar putin sange cum m-a consultat dok si atunci mi-e frica sa nu se repete cand,n-ar trebui sa-mi fie mai cunosti cazuri asemanatoare?
Imi spuneti si mie cum scrieti colorat ca eu setez culoarea de la sagetutza si cand vizualizez nimik.Va multumesc!

Anca dopuletzul ise uneori cu putin sange dar daca-i asa un amestec gelatinos e ok. Sange proaspat e de ingrijorat.

Legat de steluta zau nu stiu, dar cu scrisul colorat. Fii atenta daca ai un browser mai vechi in loc sa-ti insereze culoarea acolo unde selectezi ti-o pune la sfarsit. Dar o poti insera cu mana inainte si la sfarsitul paragrafului de exemplu rosu, verde...

[ red ] mesaj [ /red ]

[ green ] mesaj[ /green ]
pentru boldat scris cu negru apasat ca mine aici [ b ] [ /b ]

Insa nu pune spatii, eu am pus ca altfel nu se vedea comanda

Andreea si galusca si ghemotocul asteptat pe 4 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

bUNA SEARA BURTICI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iMI PARE RAU CA NU AM MAI INTRAT SI NU V-AM MAI SCRIS......
Cel putin acum vin cu vesti....
Astazi am fost la doctor,la o luna dupa ultimul control,bebe Alex are 2.400 kg, este bine,mai mergem peste aproape o luna.Glicemia este putin mai ridicata, cu picioarele nu mai am probleme de cand nu mai mananc sarat.De dormit dorm, de mancat acum...mai mult fructe si apa....
Imi pare rau dar....nu mai pot sta...sunt la servici...
Va doresc multa sanatate, sa fiti iubite si sa aveti bebicii sanatosi...sper sa va mai aduc vesti bune...
Alina si bebe Alex din burtica.Va pup dulce.

Mergi la inceput