Microscop

Microscop | Autor: anelize

Link direct la acest mesaj

Fetelor,imi place la nebunie sa ma uit la microscop si tare as vrea sa imi iau unul,asa,pt sufletul meu.
Unde pot sa gasesc?Nu vreau unul neaparat performant.Macar unul de copii sa imi fac si eu damblaua.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

carrefour au la raionul de copii. Din ce am citit pe cutie sunt bunicele.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flamingo spune:

salut, si mie imi place sa ma uit la microscp...dar stie cineva cam ce proprietati tre sa aiba ca sa pot vedea ceva mai 'palpitant' Precizez ca am deja unul pt. copii, la care am vazut celulele de la foita de cepa, dar masuta pe care fixezi lamela e fixa, (tre sa fie mobila ca sa te poti uita pe o arie mai mare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Si eu am fost pasionat de o gramada de lucruri in copilarie, printre care si microscopul si inca nu mi-a trecut de tot
La magazinele si raioanele cu jucarii poti gasi microscoape bunicele. Eu am vazut la Metro si la Carefour, dar, din pacate, nu au mereu modele bune, deci trebuie sa stai si sa le pandesti chiar si cateva luni.
Daca vrei unul mai performant, poti lua de la magazinele de optica medicala. Din pacate aceste magazine sunt din ce in ce mai putine.
Succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu am avut microscop "adevarat", cu lentile Jena, cu mai multe obiective, etc. Are virsta de aproape 80 de ani. Dar cind am plecat l-am lasat la parinti, care cred ca-l vor pastra ca amintire, nu-l vor da cu nici un chip...

Simina & Andrei (Deiutzu)

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput