lapte praf pentru bebeii supraponderali

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Buna, fetelor

Am fost cu Deea la cintarit saptamina trecuta - are 8,900 kg si 65 cm (la 5 luni). Vestea buna este ca in ultima luna a luat doar 600 g; vestea proasta este ca nu suporta nici un alt tip de ceai (Humana, Celmar etc) in afara de Hipp, care contine zahar. . Abia la 5 luni de la nastere am aflat si eu ca zaharul nu e bun deloc pt. bebei. Nici apa nu ii place. Ma gindeam sa nu ii mai dau deloc ceai - oare se va deshidrata (tinind cont de faptul ca e vara)? Sau ii sint suficiente laptele, piureul de mar, supica?

Leta si un bebe
POZE NOI

want my life back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Leta, draga mea, baiatul meu avea la 3 luni 7,4 kg si 63 cm si mie nu mi se pare ca este grasut, este un copil bine facut, sanatos, are cerculetele lui, dar am observat ca in ultima luna (sambata face 4 luni) a luat mai putin in greutate dar, in schimb, s-a lungit destul de mult...el mananca 5 mese de 170 ml de lapte Bebelac...inainte ii dadeam si eu ceai zilnic (ceai de musetel de la Milupa) acum am trecut pe apa, a fost mai greu la inceput, dar pana la urma s-a obisnuit cu apa si acum bea fara probleme...maine mergem si noi la cantarit si o sa-ti spun care sunt realizarile lunii...

Din cate am inteles din prima ta postare, fetita ta mananca 7 mese pe zi? sau am inteles gresit?

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am citit ca pentru a nu se deshidrata are nevoie de lichide in cantitate de 120-150 ml / kg corp (adica la o greutate de 9kg are nevoie de minim 1080 ml pe zi). Ar trebui ca laptele si ceaiul sau apa pe care le bea sa respecte regula asta - dar daca maninca 5 mese cu minim 200ml de lapte pe masa o respecta si nici nu e nevoie sa mai bea ceai sau apa - decit daca sta in caldura si ii este sete.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! :)

Simona & Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Leta, bebelusa ta e ok. Si sunt sigura ca va fi frumoasa ca tine cand va creste mare.
Asa cum spuneau si fetele, imediat se topeste slaninuta cand incep sa mearga. Si Emi era umflatica cand era bebelusa mica, dar acum e f bine.
E normal sa scuipe apa la inceput, si Emi a scuipat-o. Pai gandeste-te si tu. N-are gust, n-are culoare, ce sa gasesti la ea?
Asta nu inseamna ca trebuie sa-i dai ceai indulcit in continuare. Fii perseverenta, "cointereseaz-o" cu un biberon mai deosebit, arata-i ca bei tu, pana la urma va accepta apa.
Eu nu credeam ca o sa vad ziua in care Emi o sa ceara "apa" si uite ca ziua aia a venit (la noi, pe la 6 luni jumate).
Numai bine,

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput