Ce stiti de ovarele polichistice?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

pmihaela
Dar tu ai fost la doctor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mie imi apar chisturi mari numai cand raman insarcinata. Dr spune ca pt a nu mai pierde sarcinile trebuie sa raman insarcinata pe loc curat, dar ce sa fac daca ele apar odata cu sarcina? Si nu stie de ce!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

pmihaela
N-am acceptat operatia atunci cand mi s-a propus, desi chistul era la aceeasi dimensiune cu ovarul (3 cm). Atunci au dat inapoi cu pilule, dar regret ca am luat atatia ani, pt ca acum am facut fibrom.
E ca in bancuri, cand am scapat de chisturi, m-am ales cu fibrom.Iar fibroamele se fac pe fond de exces de estrogeni, pe care pilulele ii contin la greu..(neavand factor ereditar in familie)
Pur si simplu, a fost o perioada cand nu am mai luat nici pilule (aveam cresteri f mari de prolactina cand luam pilula) si am scapat de ele. O explicatie clara nu exista, nu pot spune ca am facut un tratament anume.Sunt momente cand organismul se echilibreaza
Eu am 49 kg si 1,67 deci departe de a acuza pilulele ca m-au ingrasat sau ca pe fond de obezitate/luare in greutate au aparut chisturile.Bebe n-am ca nu m-am hotarat, dar se pare ca mai intai tb sa curatz locul de fibrom, prin laparoscopie.

Mergi la inceput