Retete naturiste pentru tratarea infertilitatii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

TRIBULUS TERRESTRIS
-numai pt.barbati(masculinizant puternic)

Fiecare capsulă conține 650 mg extract pur de Tribulus Terrestris. Crește nivelul de testosteron din organism prin mărirea cantității de hormon luteinizant produs de glanda pituitară. Este indicat și pentru creșterea potentei,mareste productia de testosteron,recomandat si in caz de urolitiaza, mictiune dureroasa, incontinenta, gonoree, vertij, neurastenie.
. Indicații de utilizare: sub 80 kg : 2 capsule/ zi înainte de masă; peste 80 kg : 3 capsule/zi.
Interzis femeilor!!!
Concluzie:Revitalizant pentru barbati ce stimuleaza spermatogeneza si calitatea spermei,, sustine functiile renale si stimuleaza fluxul sanguin erogen. Vasodilatator si antistresant, creste rezistenta la stres si libidoul.


ZINC

Legătura dintre zinc și testosteron este cunoscută de aproximativ 20 de ani. într-un studiu publicat în 1982, unui grup de pacienți cu probleme renale, care au în mod obișnuit un deficit de zinc în organism, au primit un supliment de zinc timp de șase luni. Uimitor, nivelul de testosteron s-a mărit cu 85%. Un alt studiu făcut în 1996, denumit "Situația zincului și a nivelului de testosteron la adulții sănătoși," a arătat că suplimentarea cu zinc a unor bărbați cu deficit de zinc în organism a condus la dublarea nivelului de testosteron după șase luni.


La aceste produse se poate adauga si MACA (care este un produs bun si pt.barbati)





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

STIATI CA...


Fierul - se pare ca o deficienta mica a acestui oligoelement in organismul femeii duce la o infertilitate temporara. Daca analizele pun in evidenta chiar si o mica deficienta de fier, faceti o cura cu Fe si remedii care favorizeaza asimilatia:urzica,galbenus de ou, germeni de grau,vit.C favorizeza absorbtia ). Aveti grija cand luati preparate din fier sa nu mancati produse bogate in Ca fiindca inhiba absorbtia Fe!!!

Mergi la inceput