Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 16
Raspunsuri - Pagina 6
bety spune:
'Neata, dragele mele!
Of...bine ca a revenit optimismul in gasca.
Si apropo de discutia cu infiatul, trebuie sa va spun si eu of-ul meu, pentru care nu sunt de acord cu asta: cunosc 2 familii si destul de bine, care au infiat si ambii copii sunt cu probleme: fata uneia este de varsta mea, parintii au infiat-o de la 1 luna, cam in perioada in care m-am nascut eu, iar cea de-a doua familie, este o fosta colega de facultate, care a infiat un baietel, care...nu mai comentez, dar doctorul le-a spus ca un copil nu se cumpara...ma rog...nu vreau sa mai comentez, dar cert e ca...naspa.
NOI, TOATE, VOM AVEA
-II NOSTRI.
Indy - eu una te felicit ca ai avut curajul sa-ti spui of-ul, te inteleg, dar vei vedea ca pana la urma, cineva iti va spune MAMI.
Inca o data va spun: sa fiti fericite ca sotul e langa voi, ca-l aveti si la bine si la rau si ca aveti
la purtator in orice moment si ca nu sunteti nevoite sa calculati si lunile cand nu sunt ei, langa voi, sa va puneti intrebarile: "cand vine?" sau "cand pleaca?".
Va
pe toate-toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Chi spune:
Fetelor, v-am citit constant dar nu am mai scris ca nu am nimic interesant.
Am citit ce ati spus despre adoptie. Din pacate nici sotul meu nu concepe asa ceva, daca ar fi dupa mine si maine as demara actele.
Imi spunea cineva care lucreaza la un leagan de copii ca, cel mai bine este sa infiezi un bb peste 2-3 ani, cand se pot vedea toate tarele. Partea proasta este ca acesti ani sunt f importanti pt dezvoltarea copilului si daca nu este intr-un mediu bun, apar urme mai tarziu.
MRL spune:
Of Bety, eu te inteleg perfect. Si sotul surorii mele este destul de mult plecat pe mare si stiu ce greu este pentru ea. Si eu aud destul de des intrebarea "Cand vine?", iar plecarile se stabilesc foarte repede mai ales ca lucreaza pentru o firma straina si... Dar de fapt tu sti cum este. Din fericire ei au 2 copilasi (pereche - fata si baiat), nepotii mei pe care ii iubesc ca lumina ochilor. Nepotul seamana cu mine de parca eu l-as fi facut. Prima data cand l-am luat cu mine la serviciu colegii mi-au reprosat ca nu le-am spus ca am un baiat asa de mare. Va dati seama ce bine m-am simtit si cum crestea inima in mine. Sotul meu este mai rau ca mine. Le face orice pofte si este suficient ca unul din ei sa se uite ceva mai lung la ceva ca sotul imediat executa. Cand ajung la ei mi se spune mama nr. 2. Suntem foarte apropiati si discutam orice. Abia astept sa intre in vacanta sa petrecem timpul impreuna ca in fiecare an.
Te pup dulce si stiu ca iti trebuie multa rabdare. Dar sunt sigura ca vei avea si tu puitul tau si ai sa vezi ca timpul petrecut departe de sotul o sa fie umplut de rasetele si gangurelile bebicului.
Indy, intr-o zi dupa ASTEPTARE o sa urmeze REUSITA. Sa fi sigura de acest lucru. Cuvintele "nervi" si "deceptie" vor disparea din gandurile tale. Te pupicesc dulce
Cata, ma bucur ca acum esti bine. Ai grija de tine si de bb mic. Te pup dulce
Teo, un pupicel dulce pentru tine. Cand ajungi la dr?
Io am simtaminte de rushi. II astept cu tot alaiul lor. Astazi sigur nu apar pentru inca am temperatura ridicata. Au tot timpul pana duminica sa apara. Dupa ce apar am sa sun la dr. sa imi fac o programare pentru discutii prelungite si aprofundate.
Ca sa nu uit nici o fata am sa va trimit cate un pupic dulce la fiecare.
thea_m spune:
Bety cata dreptate ai! Pentru tine e si mai greu pentru ca marinarelul tau este plecat mult timp de langa tine, tocmai de asta poate vei reusi cat mai este acasa sa mai faci o floricica pentru sufletelul vostru.
Liliana cred ca sapt. viitoare am sa merg, marti sau joi dimineata. CM-ul s-a terminat, nu am prea avut dureri, am luat si niste antiinflamatoare, cred ca nu e nici o problema. Pana duminica mai este...poate-poate...ce grea este asteptarea! Si sa-ti traiasca nepoteii. Si eu am doi, pe unul l-am si botezat, din pacate sunt depate de mine si ii vad destul de rar. Dar mi-s atat de dragi!
Teodora
musete spune:
Hello moisici!
N-am vrut decat sa va salut!
La mine, nimik spectaculos.
Pupici dulci, Musete
thea_m spune:
Buna Musete! Citeam ce ai scris anul trecut pe la TPC negativ si vroiam sa te intreb daca ti-a revenit increderea in M.
Teodora
bety spune:
Gagici - w.e. placut si
-icii de rigoare!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Chi spune:
Mai fetelor, nu sparge nimeni gheata si la noi?
Catalina era pe jumatate plecata la dr T cand a ramas "grea", vorba ei.
Dar la noi ...nimeni ????
Ii stricam procentele de reusite ale dr Moisa. Eu am incredere in ea, chiar daca e mai smucita uneori si mai transanta, simt ca are fler si e bine pregatita. Si am inteles de la voi ca stie cum e sa te chinui si sa te dai cu capul de pereti in fiecare luna, pt un bb.
Haideti, va rog frumos, ridicati stacheta, sa-mi creasca si mie moralul !
MRL spune:
Chi, de ultima reusita de care stiu eu este o fata care acum are gemeni prin inseminare. Nu mai stiu cum o chema dar tot din randurile noastre a plecat la mamici. Daca mai citeste pe aici poate ne mai scrie si noua cateva randuri de incurajare.
Poate ca mai sunt si alte reusite de care noi nu avem de unde sa stim pentru ca fetele nu citesc forumul.
Am auzit ca si ea a avut probleme in obtinerea sarcinii. Din cate am inteles a ramas inainte sa faca laparo. Sunt sigura ca ne intelege si ca face tot posibilul sa iasa si la noi.
Va doresc un WE cat mai placut.
Pupicei pentru toate fetele
MRL spune:
Fetelor, am intrebat fetele de la FIV despre preturile practicate la Giulesti si mi-a raspuns cristinici. Va redau mai jos mesajul de la ea.
Pt Liliana M
La Giulesti anul trecut era 1300 usdprocedura standard, 300USD ET, 500USD ICSI daca e nevoie, congelarea150USD pe an si bineinteles medicatia pe care depinde de unde o iei (400-1000USD).Anul acesta nu mai stiu.
Cristinici
Pupicei, pupicei, pupicei