Vreau sa iau un credit de la banca!

Vreau sa iau un credit de la banca! | Autor: Rodica P

Link direct la acest mesaj

As lua un credit de la banca de vreo 100.000.000 lei.

Acum... sunt multe banci, care mai de care cu oferte si tot felul de comisioane, dar nu pot face nici o alegere.

Nu stiu care e cea mai avantajoasa oferta si as vrea macar sa pot sa o evit pe cea mai dezavantajoasa, am nevoie de niste pareri si pro si contra, va rog.

Multumim

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

suma este prea mica si probabil ca si termenul va fi destul de mic... asa ca nu cred ca are prea mare importanta la ce banca il faci sau valuta in care il iei .... pentru sume atat de mici si perioada scurta ar trebui sa fii atenta la comisioane si la nivelul dobanzii

eu am facut la bcr in euro si la cec in lei.

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogux spune:

eu am facut la bcr chiar suma de 100 mil pe 5 ani...
depinde de salariul pe care il ai ca sa iti accepte si pe mai putini ani de plata..

se rezolva destul de repede la ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madis spune:

Tocmai pentru ca va fi pe termen (relativ) scurt, sa te uiti la acel DAE care include pe linga dobinda si toate celelalte comisioane.
Eu, dupa ce am studiat piata, am ales Volksbank si credit in euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

din cate am vazut eu volksbank are cea mai mica dobanda, indiferent de credit; dar sa te interesezi si de costurile aferente creditului, se taxeaza separat si stiu ca ei au cele mai mari costuri ( deschiderea unui cont curent la depunerea dosarului,comision de aranjament: 7,5% din valoarea creditului,comision de rambursare in avans : 1% din suma rambursata in avans,comision de retragere a dosarului de credit: 100.000 lei- sunt doar informatiile de pe site)

pe situl bnr-ului (www.bnr.ro) ai in stanga in meniu "banci"; selectezi si poti afla adresele tuturor bancilor din romania. cel mai bine cauti la fiecare in parte si iti alegi ce ti se potriveste cel mai bine (in functie de orasul in care locuiesti - ca volksbank/ing n-au locatii in toata tara- salariu, garantii sau garanti disponibili)

succes!

Nu te teme niciodata de umbre. Ele arata doar ca exista lumina in apropiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

De la BCR poti lua pana la 5000 euro fara giranti doar rata sa nu depaseasca 30% din venitul pe familie.

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput