Copilasi de ian-feb 2003 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi am fost la plimbare in parc si am ajuns tarziu acasa, si DAvid nu a mai vrut sa se dea jos din carutz, ca el doarme acolo, si uite ca a adormit in carucior!!!
De abia l-am mutat de acolo in patutul lui!!! Era asa caraghios, ca de abia mai incape!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Ne pregatim de plecare. Prima oprire, la Radauti. Daca va ploua nu stiu daca mai ajungem la Campulung. Eu mai am de calcat ceva haine, am lasat-o mai pe nocturna, dar nu pot rezista gandului ca nu mai intru pe net pana luni.
Noutati de la Stefan: nu mai vrea sa se faca "doctor ca domnul doctor Cozma", ci, nici mai mult nici mai putin...Basescu
Si o faza de tot...rasu': Ma ridic suparata de la masa ca nu vrea sa manaca, iar Radu ii spune sa mai ia macar o gurita de sunca, ca sa o faca pe mama sa rada. Stefan musca asa, ca un soricel, din felia de sunca si, fericit ii spune lui tati: "Uite, am facut-o pe mama de ras!"

Oana si Stefanel

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Ghinetz chiar ca simpatic!!! Te-a facut de ras!!! hihi...
Drum bun si distactie placuta!!!
Noi stam in casa la racoare ca afara nu se poate respira...eu cum sufar de caldura...
Ieri am fost la Eforie Sud unde avem o casa cu multi copaci si am stat in umbra!!!

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54735
continuam aici
si rog moderatorii sa inchida acest subiect