Bebelusi de iulie-august 2004 (71)
Raspunsuri - Pagina 5
Adema spune:
Roxana, unde plecati?In Antalya? Cu bb sau fara?Si noi am vrea, dar in august ne vine randul!
Pako:am fiert intai pieptul de gaina cu zarzavat mult (cartof, morcovi, dovlecel, albitura, patrunjel verde),apoi am pus intr-o craticioara putina faina si , pe foc, am incorporat treptat zeama de la supa, amestecand continuu sa nu faca (,)cocoloase.Am pus si o lingurita ulei de masline.Apoi am amestecat in ea carnita tocata marunt-marunt si patrunjel verde tocat proaspat.Cu mamaliguta alaturi, a mancat de s-a lins pe botic.
Adema&Codrut
kim222 spune:
Multumesc fetelor...celor care mi-ai raspuns...dar mai astept povesti si de la bb cumintei gen D-nul Pufulescu, Moata, Suedezul....Ma interesa citi dintre cei care dorm toata noaptea ,dorm in pat la voi si citi la ei...
Aseara ..scandal mare...deci in loc de inbunatatiri..mergem spre rau..asa ca sa contrazicem toate cartile...si sa dovedim ca noi sintem mai altfel...In final am cedat ,l-a luat tati in pat la noi...si eu i-am cintat(bine ca nu s-a speriat saracul de voceam mea cea minunata!) si a adormit..,l-am lasat 20 minute pt a intra in faza de somn profund si l-am transferat...la 8.15 dormea...prima trezire la 4.15..pt suzi..si somnic pina la 6.30 cind a vrut lapticul...si nu s-a mai culcat...avea treaba multa baiatul asta al meu ...cum sa dormim!Deci nu a fost chiar rau...Dar cum ramine cu pusul in pat in timp ce este treaz? Deci astept inca ...raspunsurile voastre...
Felicia imi pare rau ca aveti aceasta problema cu apa...si nici cu noptile nu stati prea bine..bine macar ca nu trebuie sa te duci si la servici!
Adema caisele sint OK......Nu tot ce este alergogen..automat o sa-i dea reactii lui Codrut....dar nu risca mai bine..Ficatul eu il fierb si-l amestec cu acel piure de legume...
Carmen felicitari pentru decizie.. Eu nu am mai fumat cu citeva luni inainte de a ramine gravida si deloc in sarcina si o luna dupa...Inutil sa-ti mai explic cit de nociv este....
Roxana...ce bine ca pleci la Turci!
Daria nu am putut sa vad poza.....
La multi ani Tudor...desi a lui mamica este absenta cu desavirsire....de cam 1 an cu aproximatie...in fine fiecare are problemele lui...
BLUE ANGEL spune:
Oliv , buna dimi !!!
eu nu am vrut sa-ti dau progarmul de somn al d-lui Pufulescu sa nu te enervezisi eu sa nu-l deochi ...de exemplu acum doarme de vro 2 ore si ma duc sa-l trezesc ....
o sa-ti spun later cat si cum doarme ...
..toata sarcina ma rugam sa fie un somnoros pentru ca eu sunt rea de somn si toata familia ma ameninta .."las'ca vine el bb ..nu o sa mai dormi !" sac !!!!..in facultate nu-mi amintesc sa fi ajuns vreodata la cursurile de dimineata ...
pupic
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
kim222 spune:
Lasa Simona ca nu-l deochi..doar imi raspunzi la intrebare ..nu-l lauzi..hi,hi. De ce mama sa ma enervez...eu va invidiez,...dar in sensul bun al cuvintului. Cum doarme la ora 7 seara?
Si eu sint rea de somn dar mi-am gasit nasul!
Zicea cineva de taierea motului...voi facei mare petrecere mare la aniversarea primului anisor? Noi pe aici nici sa vrem nu putem...sintem singurei..
Nu stiu ce sa fac..citeam cum ca asociatia medicilor pediatrii din US nu recomanda swimming pt bb-ei...Hey Anca ...voi ati inceput cursurile...eu am citeva zile sa ma hotarasc si nu stiu ce sa fac
BLUE ANGEL spune:
da , stai linistita ..nici nu m-am gandit la ceva rau ...
da acum doarme ,i-am facut si poza ..de fapt l-am trezit ...baitza la 21.30 si nani cam la 22.30
pai sa vedem ...deci se culca la 22.30 , se trezeste dimi la 9 , il iau la mine in pat (face schimb cu sotu ) ii dau bibe si bagam somn amandoi (eu ma trezesc pe la 10 , el pe la 11.30
papa la 12.30 si apoi somn pana la 15 ...
papa si iesim afara pana la pana pe la 18
de la 18-19 nani
la 19 o papa mica
si asa mai departe ...
seara ii dau bibe tinadu-l pe mine si cand il pun in patut e aproape adormit..daca se mai trezeste peste noapte ii dau putin ceiut si isi ia perna la smotocit si adoarme
ziua adoarme singur in patul matrimonial ...
hmmm , sper sa nu se strice ...
pupam
revenim ca fac papa la sot
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
kim222 spune:
Ok ..am inteles..deci ziua este la voi in pat...eu evitam de frica sa nu se obisnuiasca....Ce ma mira pe mine este cit doarme d-nul Pufulescu ..ziua...se trezeste la 11.30 si apoi dupa pa ade prinz...somnic...again..Voi stati afara 3 ore...ce mult...
Multumesc pt raspuns...
eli spune:
Teodor!!! Sanatate si noroc, fericire, bucurii si la multe jucarii. Abia asteptam sa vedem pozici, sa ne povesteasca mami cate ceva de la aniversarea primului anisor! Felicitari si parintilor!
Blue Angel, e frumos foc d-ul Pufulescu. Si e asa de haios cu parul aranjat " ca o cucoana"
Adema, scumpa si veverita ta, ce mare e, merge pe bicicleta!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei