Bebelusi de iulie-august 2004 (71)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Teodor, LA MULTI ANI!!! sa traiesti sanatos si fericit si ai tai pe linga tine!!!
Florina, felicitari!
Simona mama ce sa zic de nafazin? ca pe bune ca nu stiu ce trebuia sa zic!
Olivia las mama ca poate doar azi-noapte a fost aiurea, si-o fi revenit marmota. sau poate se imprieteneste cu aricii din pat, mai stii? o pun ei de-o simbioza, ceva sar'na de raspunsul cu diaper-ii.
si aici ploua, dar macar am apucat sa iesim o ora dimineatza afara.
Carmenutzaa, multe felicitari pentru decizia luata!!! stii ca noi iti vom fi alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Carmen, Matei e un scump. Ai sa vezi ca, daca merge de o mana, in curand va merge singur. Asa a fost si cu Matei al meu.

Felicitari pentru decizia referitoare la BB2. Sa ai o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Va multumim ca l-ati vizionat pe Codrut! Si eu ma minunez de cat de mult a crescut! Deja ne gandim la petrecerea de Mot.Voi nu ???
Kimm, culmea e ca i-am introdus in menu banana fara nici un fel de probleme, in schimb de la peste (pastrav proaspat) s-a umplut de bubite!Si de ficat imi e teama, asa ca bat pasul pe loc. Cred ca indraznesc totusi niste smantanica, ce zici??? Dar de caisa?E in aceeasi categorie cu piersica sau e mai bine tolerata??
Sa stiti ca si eu am cautat slip absorbant si nu am gasit.Daca gaseste careva in Ro, spuneti-mi si mie unde !

La Multi Ani Teodor! Sa cresti maaaare si voinic!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Carmenuta, felicitari! Sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos si voios...sau o bebelina...:)))

La multi ani si pentru Ricardo si Denisa...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Carmenutza , felicitari pentru decizia luata !!!!
super !!
pupici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

fetele , va mai aduceti aminte ..zicea Andreea (Philip) de un medicament pentru stomac care are efecte pozitive la iritatia de la funduletzul bebelusilor ..nu-mi amintesc numele lui ...ahhh !
si este cunoscut ..ce ma enerveaza ..

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

eu azi am postat de 2 ori si naiba stie de ce n-am putut trimite, primeam un mesaj ca florinnitz nu stiu ce are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Teodor, LA MULTI ANI!

Carmenuta, felicitari pentru bb2 si sarcina cat mai usoara!
Christel, ti-am vazut frumusetile...sa-ti traiasca!
Adema, l-am vazut si pe Codrut...ca mare s-a facut...si nu mai e asa de brunetel, parca s-a mai deschis culoarea parului....sau mi se pare?

Spuneti-mi si mie voi cu ce dati ficatelul....cu ce legume trebuie combinat?

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

azi am cumparat piersici si caise, turcesti, ca romanasii nostrii nu produc inca, cum sa i le dau lui Danut? care fie vorba intre noi, s-a trezit de la 7 fix si pana acum n-a dormit nici un pic, sunt un pic franta, as face un dus si as bea o cafea imensa.

Azi am avut o experienta neplacuta cu un tip care a venit sa ia masurile la geam ... aveam oalele pe foc in bucatarie si a inceput sa zbiere sa iau oalele de pe foc ca el nu se arde, apoi mi-a rupt plasa de tantari de la geam fara sa ma intrebe daca o pot lua jos, si-a infipt mana in ea si a rupt-o in partea de jos, avea un ton autoritar si mi-a venit sa-l arunc pe scari in jos. Din secunda aia m-am hotarat ca nu mai cumpar de la ei nici sa fie singura firma de termopane de pe terra. Abiaam asteptat sa-l vad afara sa incui dupa el, l-a speriat si pe Danut. Nu mai scapam de el, vroia sa ma convinga ca modelul ce-l doresc eu e "o mizerie", are el solutia. Noroc ca era doar 8.30 dimineata si nu eram obosita, ca nu stiu daca aveam rabdare sa folosesc un ton egal si calm la alta ora si sa-i zic ca o sa-l resun daca ne hotaram asupra firmei d-lui. Probabil ca urlam la el sa iasa afara daca faza asta se producea acum dupa masa. Ohhh, ce oameni ! Unii dintre ei. Ma miram eu cum a fost asa promt-instant sa-mi vina cum am sunat la o firma hop si patronu la mine acasa in 10 minute. Probabil ca stau tare rau cu clientela. La cum se comporta m-ar mira sa nu falimenteze afacerea

lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Olivia, asa am si eu noptile de la un timp, exact cum le ai tu.Cel putin azi noapte le-a intrecut pe toate.Eu nu pot s-o las sa planga, poate ca nici nu am taria necesara dar a mea dupa 10 minute de plans incepe sa planga sacadat, cu sughituri de am impresia ca nu poate sa mai respire.
M-am chinuit aseara sa-i fac baie si pe cap ca tot am amanat din cauza ca plange rau la baie...baia la noi e un cosmar...gasisem la un moment dat solutia de a-i face baie in chiveta in picioare...gata! s-a terminat si cu metoda asta...plange numai cand aude jetul de apa.Eu am boiler si trebuie sa dau apa la maxim ca sa vina calda.Si uite asa.....ca acum mai banuiesc ca azi noapte a plans si din cauza ca am chinuit-o cu baitza.Pana la 4 dimineata a plans din juma in juma de ora si nu se potolea decat plimbata prin casa...cum o puneam in pat (cu noi evident, ca nu se mai poate altfel) incepeau zbieretele.
In timpul zilei doarme bine....daca dorm cu ea ajungem la 3 ore...si mai doarme o data cam o ora-o ora jumate.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput