Bebelusi de iulie-august 2004 (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hahaha gagici, asa imi place de voi!
Monique, da-i 3% de la dorna, sau fulga, ce vrei tu. las ca e bine, nu mai bine nu te mai chinui cu schimbatul laptelui. si dintii astia...ies ei!
Lia hahahaa spune-i vecinei celea "dragutze" sa-si tina mintile si "sfaturile" acasa, primii dinti ies intre 5 si 12 luni. eu nici nu ma stresez la Patrick, o sa ii dea cind are el chef. cred ca s-a obisnuit ca poate sa mestece linistit....si nu mai are de gind sa-i scoata!
Carmen, am vazut tzucureii de mai. sunt niste scumpi!
Andreea, pe mine m-a topit ultima poza, cea in care isi baga piciorul in gura in carutza, e mortala!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Lia, da` ce-i Cedra asta, cind ziceam ca mai am o sansa, iar poin, poin

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de mai

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Salutare !!!
vai ce emotii am avut azi noapte ..credeam ca m-a auzit Puf cum l-am laudat ...
Roxa, pupstai linistita ...se mai intampla ..
am vazut bebe frumosi ..pe Mateiutz , pe Sabrina , si pe Ilinca si Ionut ....frumosi copii !!!!ce mandra sunt ..parca-s ai mei !!!
nu vreti sa facem un album cu toti bebicii de iulie -august 2004 ?

Alexa ..cu Sabrina la mare la 3 sapt ? oauuu ! si cum a fost ..ca am avzut ca era cat pe-aci sa intre si-n apa ....este o scumpa Sabrina !
Lia , faza cu dintii ..ce ti-a spus cunostinta ..este o mare tampenie !!!sa nu crezi ... ce le mai place unora sa -si dea cu parerea asa neavizati fiind ...in general medicii stomatologi zic .."Cu cat mai tarziu cu atat mai buni si mai sanatosi "..si crede-ma ca am intrebat o multime ..in Iasi orasul medicilor stomatologi

pupi

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

DoamnaBibi - io ii dau lapte de vaca de la tzara, cu smantana si branza tot de la vaca aia. Vine gagica in fiecare dimineata la noi in piata de laptele e inca (,) caldut. Il fierb si gata. Da Doamne sa nu pateasca nimic moatza, ca il bea fara sa respire.
Si Giulia se baga in seama, rade, vorbeste, saluta pe toata lumea cu mainile, face tai-tai la toti copiii si la baietii mai mari

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Carmen, Matei e blond si are tenul deschis de tot ca si sotul meu si la fiecare efort mai mare,la plans sau la soare imediat se inroseste. Sa-l vezi cand se screme ce rosu e! Da, asa e el.

Roxana, si mie imi place aia si sa il vezi acum cum face.Se ridica in picioare, face un tur in toata casa dupa care se intoarce langa mine se aseaza, isi scoate sandaua si isi roade piciorul tacticos

Mergi la inceput

Roxi ..he, he ..gand la gand ..la faza cu dintii !!!
apropo de lapte ..am vazut de la Parmalat lapte pentru bebei de la 1 an - PRIMA CRESTERE

ce ziceti de el ? a incercat cineva ?

Simona si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Cedra e lapte produs de Napolact Cluj, are 3% grasime. Si Milli e bun, are 3.5 % grasime. Ambele sunt la cutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

VICTORIEEE!!!!!

A mancat dovleceii!Munca mea nu a fost in zadar,iar neuronii mei au ramas intregi!I-am bagat la mixer si nu mai aratau a dovlecei umpluti,ci a....o chestie....I nseamna ca nu0i place sa simta mancare mai mare in gura.Pai ar fi fost mai simplu daca fierbeam dovleceii,puiul orezul si le mixam decat sa le fac la cuptor ,sa arate a mancare de om....Daca lui ii place storcosenia aia..treaba lui...bine ca mananca!

Va pup!O luam la strabatut locuinta!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Simona, bravo, bine ca nu ai muncit degeaba.
S-o vedeti pe fiica-mea cum e toata un rinjet cind apare la tv Komornic ori Cristi-nustiucum de la Directia 5!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de mai

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Carmen , cum adica Cristi nu stiu cum ...Enache ...
are gusturi ...
pup

Simona si bb Luca

Mergi la inceput