Bebelusi de martie - aprilie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

an-k,
mersi de info!
ai vazut rochiile de mireasa?si adresele din belgia?ti am postat mai alaltaieri cred.succes la shopping!despre monti,mai bine ti raspunde rox,ca ea le stie mai bine.eu asa fac,fructele le pap dupa masa la 3-4 ore.

fetele,
bubu meu e bine.a inceput sa vorbeasca si sa rada la cutia de servetzelene topim,ce mai!mai are pb cu scremutul dar asta o vom trata cu pediatrul la urmatorul consult.in rest,kk tot asa face,de 5-6 ori pe zi.

o sa schimb si eu sticlutza de vigantol tot dupa ce vb cu pediatrul.

n am timp sa scriu mai mult ca ma cheama datoria
va pup si sanatate la bebei1

adriana,ce ai facut cu cezarica?ce are pana la urma?

Nicole si micul printz (19.03.2005)
"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swedenborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Oanamaria, eu o adorm ori in brate, de fapt pe umar (seara), ca altfel nu scap de ea, sau in scoica. Acum o leganam cu un picior ca sa pot scrie
A adormit pe muzica si in scoica, sper sa o tina nitel...

Rrox, Mamacita, dupa ce mi-z zis doctorita de cele 3 saptamani, m-am uitat si eu pe eticheta si am vazut ca scrie a se feri de lumina. Si am presupus si eu ca trebuia procedat cum face Mamacita, sa tin Vigantolul in cutie, ceea ce eu nu am facut. Asa ca am trecut la a doua sticluta, care va ramane de data asta in cutie.

Ellinia, multumesc pt reteta si pt idee, cred ca asa o sa facem si noi. Seara cu familia, a doua zi la padure. I-a placut tare mult data trecuta, noua nu mai spun...

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte ce vroiam sa mai intreb: An-k, tu parca ai fosta la concert la Queen, asa-i? cat avea fetita ta atunci? Vreau si eu sa ma duc la concert la Megadeth saptamana viitoare, si tare mi-e tarsa sa o las pe Irina cu socrii, nu stiu ce sa fac...Stiu ca tu ai zis ca a fost tare cumintica, eu sunt asa nehotarata... Mi-e ca o sa planga, si n-or sa aiba ce sa-i faca, iar concertul e de la 8 seara, adica in plin program de veselie al ei...

mai vine cineva la concert?

oanamaria, eu am bagat la inghetata de ciocolata si cacao in draci, te asigur ca Irina n-a fost mai topaitoare, "distractia" de seara o avem oricum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

ocrainic tu cum faci ceaiurile? ca eu imi fac fiecare cana separat, si sincer mi-as face un amestec din toate ceaiurile cu un litru de apa, sa pun ceaiul in sticla si sa-l car dupa mine, mi-ar fi mult mai simplu,.. of, comoditatea asta...
tu cum faci?

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

zuzunaki am vazut siteul, era doar cel de la Demetrios, si mi se par cam exagerate preturile la ei, oricum mi-am notat adresele si voi merge sa vad ce gasesc
multi pupicuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

An-k la regimul lui Montignac poti manca fructe sau dimineata pe stomacul gol sau la 4 ore dupa orice masa (adica astea 4 ore nu mananci nimic). Poti manca cate vrei odata, nu doar un mar. Dupa fructe nu mananci nimic o jumatate de ora daca urmeaza o masa glucidica sau o ora daca urmeaza o masa lipidica. Eu mananc fructe destule.

Andira intotdeuna e recomandat sa pastrezi medicamentele in ambalajul original si ferite de lumina.

Oanamaria Luiza pai chiar nasul trebuie sa-l tina in brate fiindca e baiat. Daca era fetita trebuia s-o tina nasa. Acum e drept, si noi am botezat un baietel si n-am rezistat sa nu-l iau si eu in brate desi eram gravida in luna a 5-a. Dupa imbracare l-am luat eu si gata .

Mai fetelor, praline Leonidas exista si in Bucuresti! Eu am papat si sunt intr-adevar delicioase.
Si acum, desi tin regim, mai pap ciocolata dietetica, fara zahar. N-ar trebui ca are si ea glucide fiind indulcita cu fructoza si are si lipide bineinteles, dar altfel chiar nu rezist. Era mai usor cand lucram si aveam treaba departe de frigider aproape toata ziua. Asa, noi avem in casa mereu dulciuri, in special pentru Mariuca, care papa zilnic, dar cu portia. Si sunt tare apetisante. Dar ce sa mai zic, deja visez la un banal sandwich...

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Andira, daca te hotarasti sa mergi, lasa-i laptic, muult cu ea, si daca ia suzeta e si mai simplu, de exemplu Bianca cand e cu altcineva se comporta exemplar, numai cu mine isi face de cap, oricum sa stai cu copila pana mananca si se culaca, poate va intoarceti pana se trezeste iar daca nu ramane mult mai putin timp treaaza cand nu sunteti cu ea,
sa ne spui cum ai facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andiraam vazut acum ca papi de zor inghetata cu cacao. Excesul de cofeina (care se gaseste in cafea, cacao, ceai negru si verde, cola, ice tee, unele medicamente) ii poate cauza bebelusului insomnii si agitatie fiindca cofeina trece in lapte. Si inca ceva bun de stiut: din laptele baut cu cacao nu mai asimilezi calciu. Extrapoleaza asta la orice lactata care se intalneste cu cacao in stomac.
Acum cateva luni a fost un material foarte interesant despre cafea si cofeina in National Geographic, nu stiu daca l-ati vazut. Poate aveti de unde sa-l cititi, merita.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

rox multumesc de informatie, cred ca o sa-mi fie cam greu cu strictetea asta la fructe, dar cred ca intru in club- de luni

hai ca se vede ca nu mi-a mers computerul,
va pupik mamici, tatici si bebei

Mergi la inceput

Rrox, mea culpa
Recunosc ca am avut o saptamana "de glorie" in care am halit 2 inghetate Top Gun cu cioco in fiecare zi. Dar mi s-a mai luat si n-am prea mancat. Deja imi fac mustrari de constiinta ca i-am dat prea mult dulce copilului.
Acum m-am mai moderat, ca vreau si eu sa ma apuc de regim.
De felul meu am si glicemia foarte mica, vreo 60, si cand ma apuca, nici nu stiu unde a disparut inghetata...
Dar am lasat-o mai moale...

Mergi la inceput