Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 36
Hai, cine urmeaza, pe cine trag dupa mine?
Pupici!
http://community.webshots.com/user/astery100
Raspunsuri
Anca Wish spune:
Pe mine, bibiloi. Dar luna viitoare ca acum mi-au venit rushii ![]()
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
iepurila spune:
Dragele mele dragi. Eu nu sunt tocmai bine cu moralul. Am luat rezultatele la spermograma si nu prea sunt bune. Nu ma pricep deloc (am refuzat pana acum sa citesc despre acest subiect) dar din cate am auzit pana acum nu e de bine. Asa ca orice sfat de la voi e binevenit.
Iata rezultatele - SPERMOCULTURA= negativ
SPERMOGRAMA:
1.Lichefiere= incompleta
2. Consistenta= filanta
3. Volum = 4 mil
4. pH=8
5. Motilitate = 10% rapid progresiva; 30% lent progresiva; 60% imobili
6. Vitalitate= 40%
7. Concentratie= 2.5-3 mil/ml
8. Morfologie= rari spermatozoizi cu cap punctiform
9. Celule germinale= prezente in toate stadiile de evolutie
10. nr globule albe= rare
11. CONCLUZII= OLIGOSPERMIE SEVERA CU ASTENOSPERMIE MODERATA
Deci se mai poate face ceva? Mai pot avea vreodata vreu bebelus cu sotul meu? (Asta in conditiile in care nici eu nu prea sunt in regula)
Va rog frumos fetelor ajutati-ma cu ceva informatii.
Va pupic
Mishu, ma bucur tare mult ca esti OK si ca trompita ta e buna. Se pare ca toate am citit despre parerea Dl T. referitoare la instilatii. Acum, daca tie medicul asta ti-a inspirat incredere si crezi in el eu zic sa mergi pe mana lui.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Irina71 spune:
Iepurica, ia vezi daca ti se potriveste subiectul cu tribestan.
Daca nu, Livia are trat. naturist pentru barbati. Sau, daca ai rabdare, un tratament homeopat (dureaza mai mult, dar e sigur). Dar cel mai bine te duci la dr. cu spermograma si vezi ce tratament va da. Si dupa cateva (2-4) luni, repetati analiza, la alt laborator.
Andicu .... suna bine ce spui tu.
Hai, ca week-endul asta am sperante mari la tine si la micha.
Chiar, micha, laurici, nu mai ziceti nimic ? 
Irina. 
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
motzunica spune:
fetele,
Iertare ca n-am scris pina acum dar m-am simtit destul de rau dupa laparo. Am vesti destul de proaste
, diagnosticul suna cam asa: uter, ovare sanatoase, trompe permeabile, dar citeva puncte de endometrioza pe peretele pelvin spre vezica. Mi-au recoltat de acolo si au trimis la laborator sa vada de ce natura este si restul au cauterizat. La externare: vindecat chirurgical. Maine dimineata vin iar la spital sa-mi scoata firele. Am baut 2 zile doar apa si apoi mincare lichida, si dupa ce ca eram destul de slabanoaga am mai dat jos ceva. Miercuri la externare m-am intilnit cu MirelaV, si va poate confirma cum aratam.
Maine sper sa-l intreb mai multe pe dr.T in legatura cu sansele pe care le am deoarece atunci eram prea lesinata sa mai pun intrebari, chiar nu stiu cum am avut putere sa ajung pina acasa.
Mishulina,
fata, ma bucur ca trompa e libera iar cu astenospermia se rezolva destul de usor. Am o prietena care a avut aceeasi problema( sotul) si dr. Munteanu din TM ia recomandat niste vitamine naturiste si in perioada ovulatiei sa plece din localitate 1-2 zile (impreuna), munte, mare, oriunde departe de stres. Rezultatul a venit dupa 3 luni.
Astery,
, sper ca ca nu e prea tirziu pentru felicitari.
Irina71,
fata, sint bine si ma bucur ca sinteti linga mine, tu ce vesti ne dai? vine bebica luna asta?
Iepurila, Ingeras, Micha, Andicu, 

.
Mirona spune:
motzunica insanatosire grabnica, fata curajoasa.
Mishulina mama draga ... ma bucur sa aud ca tu esti bine. Sanatoasa trompa mai ai. Bravo. Te imbratisez cu drag.
Am o propunere: te astept la naturiste ... de trecut in lista il voi trece pe sotul tau - daca se hotareste pe vre-un tratament. Am auzit aici pe forum fete care laudau spermogramele sotilor dupa urmarea unui astfel de tratament.
pe toate.
Miro
My ticker
MirelaV spune:
iubita, chiar le-am zis la fete de tine ca m-ai cam speriat inainte de laparo dar nu am mai stiut ce sa zic ca au gasit la tine ca eram cu nervii intinsi la maxim..m-ai vazut
si eu am reactionat f urat la anestezie si m-am refacut oarecum greu dupa laparo. chiar ma intrebam cum oi fi avut puterea sa ajungi acasa..atata drum cu trenul. daca mai stai online..da-mi un pm cu id-ul tau de ym daca ai
pup si refacere rapida. eu joi ajung la scos fire.
MirelaV
pupicei pe burticei
motzunica spune:
MirelaV, inca mai sint aici insa nu pot intra pe chat si nici PM nu pot sa-ti trimit. Acum sint mai bine dar prin ce-am trecut...valeu mama e ultima oara, jur. Poate reusesti sa ajungi maine la spital sa mergem la o cafea, ce zici? Ajung in Bucuresti cam pe la 10,30-11,oo si apoi inca 10 minute pina la spital.
fata. Ne intilnim?
Mishulina spune:
Multumesc fetelor foarte mult pentru sprijin...Acum mi-am mai revenit un pic si imi dau seama ca e mai bine decat ne asteptam...
Andicule ai dreptate...situatia nu e prea roz dar nici disperata (dr. a zis ca e chiar bine la un trecut ca al meu...)Partea proasta e ca iar stam o luna pe tusa ca sunt in ziua 8 si urmeaza instilatii pentru mine si tratament pentru sot care nu se face in 4 zile pana cand am eu ovulatia...si iar ma apuca bazaitul la sfarsit de luna ca nici un test nu pot face...E a doua luna la rand!
Alexia si tu ai dreptate,parca a iesit o raza de soare si pe la mine pe strada....Stiu parerea lui T despre metode depasite in sec 21 dar nici el nu ar fi in stare sa-mi ofere o solutie mai buna...(laparo e mai moderna,ce-i drept da nu se face "bulk").Cat despre sotz il asteapta o cura de vit E ,printre altele si de maine e in concediu de "refacere" (a vitezei
) ca tare stresat a fost in ultima vreme...
Carmen.cita
,la asta ne gandeam si noi ca in sfarsit avem un punct de plecare,nu mai orbecaim in ceata...E adevarat ca ma asteptam la mai rau la mine ,bine ca e "doar" asa...Acum imi fac o listutza pentru Plafar....
Elena
si eu tin mult la tine si sunt cu ochii pe tine! Sunt cu pumnii stransi si ochii pe calculator sa aflu printre primele vestea cea mare de la tine...Si ai dreptate: Hsg-ul e proaspat,afara ploua,bani de numarat nu avem ca i-am dat la spital...deci,ce ne ramane de facut daca nu..Si ai dreptate si cu stimularea,eu de aceea nu am vrut sa ajung aici ca e cu 2 taisuri...
Iepurila drag nu dispera,ti-am zis ca luna asta mergem de manuta,noi cu investigatiile si sotii cu analizele...Cred ca la baietii nostri,la amandoi se rezolva cu un tratament naturist,ceva mai consistent la al tau...Te rog eu frumos sa nu fi necajita...sunt cu tine!
Motzunica
bine ai revenit,meriti o friptura in sange ca sa te intremezi (asa mi-au recomandat medicii dupa fiecare interventie!).Odihneste-te ca sa prinzi puteri si probabil vei primi un tratament pentru problema ta...Sau il ai deja? Te
si ai grija de tine...
Miro,primesc cu drag propunerea ta ,chiar ma intereseaza un tratament de "reinvigorare" a
mai obositi decat stapanul...
Deocamdata citesc in arhiva ce s-a discutat pe tema asta...
Mai vorbim!
Ina
MirelaV spune:
iubita, as vrea..insa am promis ca ajung la birou sa imi iau si eu salariul..
cand vrei tu..scrie-mi si lasa-mi un nr de tel. poate ne auzim. ce trat ti-a dat? pupik
MirelaV
pupicei pe burticei