bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Andreea, uite www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=4819" target="_blank">aici prospectul de la Tonotil.

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Andreap ,uite ca mi-a luat-o Roserb inainte ;eu zic sa-il dai fara grija ,rau nu-i face in nici un caz .Pina reusesti sa faci analizele Mariucai nu dispera ca nu ajuta la nimic .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

mey bits dar asprui e ken! bravo lui!!! la scuipat e campioana si bianca, tocmai a descoperit ca poate sa scuipe mancarea si cand se plictiseste de mancat incepe...ea se distreaza de minun...eu o iau razna!

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Tocmai am adormit-o pe Maria si hai sa intru si eu un pic;
Try,felicitari ptr.dintisor!Si la mai multi!
Monica,pe doctorul ala de la Budimex il chema cumva Stanciu??????
Diana,Roserb,mutumesc mult!Am citit prospectul....dar eu sunt cam in chestiile astea..din cate ma inteles,rau nu-i face.Nu spune nimic insa daca se poate administra la BBlusi asa mici.
Vio,iar te-ai suparat?Ca esti cam absenta de ceva timp!
Acum a mancat cam 100 ml de lapte praf si tzatzi nu prea mult,dar la 20 mancase 150 ml de cereale.
M-a sunat cunostinta mea de la Gr.Alexandrescu ca vrea sa ma trimita la cineva bun,asa ca o "pandeste" sa o prinda.
A..uitasem:azi am sunat la Pol.Batistei,ca voiam s avad cand e Dr.Palicari,Gina.Am vazut ca are articole in "mami"si am auzit pareri bune despre ea.Si mi-au spus ca-i bolnava!Si ca revien prin septembrie??????O sa sun si la Institutul de Ocrotirea Mamei si Copilului,era consultant acolo....Am luat-o razna cu doctorii astia
Pupici si o noapte linistita

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

TONOTIL eu ii dau lui Mihai in permanentza... 10 zile tonotil, 20 pauza si tot asa... Sunt in flacoane de 10 ml. Eu ii dau 5 ml /zi. 10 flacoane costa vreo 300.000 lei ca am inteles ca nu se mai dau gratuite... Oricum ultima reteta gratuita am luat-o cu bani... (si nu avea tonotil pe ea...). Am dat vreo 800.000 lei
Altceva voiam sa zic de fapt... Mi-a zis o mama ca a fost f multumita de tonoti... Baiatul ei a luat cu tonotil 800 gr in 7 zile... La Mihai nu s-a vazut pana acum

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=5" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

andrea, d-na palicari a avut o fractura nasoala, de aia nu vine.

De ce nu mergi la culcer?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Felis, ma bucur mult ca merge cu prune, de-aia am insistat sa incerci si varianta asta. Ramane sa gasesti tu cant. de prune necesara si momentu ldi zi cand sa-i dai ca sa faca kk ok in fiecare zi.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna fetelor!
Mi-a fost tare dor de voi dar acum ca ne-am intors acasa promit sa recuperez!
Nu am reusit sa citesc din urma inca,sper ca voi reusi.
Noi am ajuns cu bine acasa,suntem tare obositi,eu sunt foarte suparata,sora mea la intoarcerea de la aeroport a avut accident cu masina la intrarea in Pitesti,era impreuna cu sotul ei.Din fericire nu au patit nimic dar asta doar datorita faptului ca masina era echipata cu airbag si purtau centurile de siguranta.Este o minune ca au scapat,masina este distrusa complet,nu mai poate fi reparata.Imi este atat de greu fiind asa departe,dar ma bucur ca sunt teferi.
O sa revin mai tarziu ca plange David
va pup

Stefania si David 24.12.2004

www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

eu am stat sa invatz, iar pauzele le-am luat ca sa spal biberoane ... Nu am avut timp de povestit...
Va pup pe toate...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=5" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Am revenit,ii era somn,de aceea plangea.
Sa va spun de puiutzul meu. Dupa ce 3 saptamani dupa ce am ajuns in Romania a avut diaree,si-a revenit,am facut tratament 10 zile cu vitamina B1 si B6 pentru tonusul muscular si acum nu numai ca isi tine perfect caputul dar se ridica in fundulet daca il tin de manute.
De 1 luna de zile avem si noi 2 dintisori care acum sunt mari,cand rade se vad foarte bine,este foarte scump.
Suntem grasuti avem 8,600 kg si niste falcutze pe masura.In curand o sa pun si poze noi,deocamdata nu am timp.
Voi ce mai faceti? Sunteti bine? Sper ca toti bebeii sunt sanatosi.
Va pupic!

Stefania si David 24.12.2004

www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi

Mergi la inceput