Ce se intampla cu postarea ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

si eu am postat si tot mi se perd din postari,si nui prima data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

care mesaje iti dispar hosen. da-ne detalii exacte.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by aurelia1278

Am si eu o intrebare. Dupa cat timp, sau dupa cate mesaje postate se scapa de moderare?
Eu imi vad mesajele pe care le postez, dar banui ca sunt invizibile pentru ceilalti pana la moderare. Corect?

Aura

Aurelia, io shtiu ca dupa 10 scapi, parca, de moderare

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

,,Fria"-deeci eu postez l tema idee buna idee re,si am mai postt la citev acum nu-mi aduc aminte,dr din cite imi duc minte,cev cu sfturi nustiu cum,si de aia postam de doua ori ca sa apara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

hosen (uite io stiu sa-ti scriu numele intreg) da-ne exact detalii. S aintelegem ca atunci cand postezi de doua ori si iti dispare unul din cele 2 raspunsuri identice?

Freia si Alexa

Mergi la inceput

,,Freia"-da,deci il scriu o data il verific,vad ca nu apare il mai repet,dar acceasta chestie nu se repeta tot timpul

Mergi la inceput

da,,,,si aici e lineste,,,,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona79 spune:

Buna ziua! Am si eu o problema mareeee!
De cam o luna de zile nu mi se mai contorizeaza deloc mesajele! Cred ca vreo 50 de mesaje! Eu sunt tot la 24 de o luna de zile! Nu stiu ce sa mai fac!
Si cand intru pe forum imi zice ca accesul mi-a fost restrictionat, dar de fapt se incarca pagina si pot sa citesc! Si cand trimit un raspuns imi zice ca este eroare si mesajul nu a fost trimis, dar de fapt apare! Pai asa o sa raman pana la adanci batraneti "Nou venit" si cu 24 de mesaje! Ce am facut de sunt pedepsita de DC? Multumesc anticipat pr ajutor! (Eu postez in general la Odisee, la mamici de iulie-august)
Simona si Mario 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona79 spune:

Eroare!

There was an error = Type mismatch
Uite asa imi apare dupa ce zic "Trimite un raspuns" dar daca ma intorc la subiect mesajul meu este postat dar fara sa creasca si la mine nr de mesaje!
Simona si Mario 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

x

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput