pisicile si bebe

pisicile si bebe | Autor: saddie

Link direct la acest mesaj

Fetele, am si eu o problema. Personal nu ma chinui inca sa am nici un bb insa cumnata-mea si cu fratiorul meu drag tot se chinuie de ceva vreme si nimic. Problema e urmatoarea, printre altele doctorul i-a spus ca ar trebui sa renunte la motanul pe care il au de vreo 2 ani pt ca toxinele din fecalele acestuia afecteaza fertilitatea.
Stie cineva ceva de chestia asta ca mie mi s-a parut tare ciudat? Si de doctorul. Badea ce stiti?

Mercic, va pup!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Cred ca doctorul ,pisicile nu-si lasa fecalele in toata casa,sint curate,in plus se poate face analiza in care sa se vada daca pisica a influentzat cu ceva acest lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Scumpa pisicile transmit in fecale o boala care ajunsa la femeia gravida poate determina grave afectiuni ale fatului pina la avort...boala se numeste toxoplasmoza....eu nu am pisica, dar sora mea are...cind ma duc la ea nu ma apropi de pisica de frica!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
7 +
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Saddie s-a mai scris despre acest subiect prin luna aprilie (vezi mai inainte pe alte pagini). Subiectul se numea parca animalele si sterilitatea sau asa ceva. Sper sa gasesti ce te intereseaza. Este asa cum a zis si Catalina.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

saddie iti trimit alte 2 topicuri unde s-a mai discutat acesta problema. Poate te ajuta si aceste raspunsuri. Eu personal nu cred ca afecteaza fertilitatea. Poate face analizele pt. a fi sigura.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48772http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46947

Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Va multumesc pentru raspunsuri, o sa ma uit si pe discutiile mai vechi. Analize a tot facut si ea si fratele meu. Daca tin eu bine minte si-a facut chiar si o defundare de trompe prin toamna anului trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Va multumesc pentru raspunsuri, o sa ma uit si pe discutiile mai vechi. Analize a tot facut si ea si fratele meu. Daca tin eu bine minte si-a facut chiar si o defundare de trompe prin toamna anului trecut.

Mergi la inceput