Mamici de iulie - august 2005(43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Fetelor nu mai fiti apatice. Le trecem noi pe toate. Fetele cu probleme, stati cumintele ca sa vina bebeii la timp si nu mai fiti triste ca vin mai repejor unii pt ca vor fi cu siguranta sanatosi si mancaciosi si vor creste mari. Cand noi o sa murim de nerabdare sa nastem mai repede, voi sunteti deja mamici cu flacai.

M-am speriat cu contractiile date de antitetanos. Mi-e teama si mai bine nu-l mai fac. Voi ce parere aveti?

Luminita
30+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Mamini, noi deja am cam schimbat ziua cu noapte....ma uit la tati cum dorme si-mi vine sa-l trezesc si pe el, de ce sa stau numai eu pupaza , dar avand in vedere ca el merge la munca si eu nu....revin la sentimente mai bune si-mi fac de lucru cu televizorul...o carte, etc.
Noroc ca are Daria grija sa-mi tina companie....azi noapte isi infipsese o talpitza sau cava mic si ascutit imediat sub coastele mele si nu mai pleca de-acolo , cred ca a stat asa un minut intreg de ma speriasem ce coltz capatase burtica mea ! Am mangaiat-o si pana la urma s-a intors in alta pozitie.

Azi dimineatza cand in sfarsit am reusit sa adorm am visat ca nasteam....normal, ca nu mai era timp de cezariana....si am vazut cum iesea bebe si incepea sa urle (eu urlam pe langa ea....), si cat i-au taiat cordonul am pus-o la san si a inceput sa suga cu putere..offf....m-am trezit cu lacrimi in ochi! Era un sentiment sublim!

Pupici

Irda
30+2 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

mamini nici baiatul meu nu doarme noaptea. Daca ma asez pe-o parte, imi da un cot sau picior, pe spate nu pot dormi pt ca e greu. Ma intorc pe partea cealalta, iar lovituri. Apoi adorm. Pe la 3 ma apuca o foame de lup. Manac si apoi beau apa. Ajung in pat, adorm si...pe la 4.30-5 trebuie sa ma duc la baie pt ca are ciuda pe vezica mea. Adorm cu greu, iar la 7.00 suna ceasul sa plec la serviciu. Si uite asa toata ziua visez sa ajung acasa sa dorm si...o iau de la capat.
Dar apare el pe lume. Asa o sa-i fac si eu cand vrea sa doarma

Luminita
30+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Prima mamica de la acest capitol care a nascut deja este Cesara08 cu DPN 2 iulie. A scris la "Nasterea pe glob".

Monica si Bocanila de 35 sapt din burtica
AMR 31 zile

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irda, sa stii ca uneori si pe mine ma apuca ciuda cind doarme tati si mai si sforaie...ca mi se pare ca si din cauza lui nu pot sa dorm, dar nu-i zic nimic, ca mi-e drag ca a venit cu noi in dormitor( a dormit multa vreme in sufragerie, fiindca s-a lasat de fumat si avea insomnii si se sucea mult noaptea si a zis sa nu ne deranjeze) si doarme saracul inghesuit ca vai de el...
Luminita, nasol ca tu te mai duci si la munca...eu nu dorm ziua dar macar mocai pe-aici.
pe mine ma ingrijoreaza faptul ca am citit ca in principiu au acelasi ritm si dupa ce se nasc si mi se pare imposibil sa rezist la modul asta a la long...colega de birou a maica-mii are o nepotica si cind era bebelusa avea aceeasi problema- fusul orar gresit. si am inteles ca numai cu medicamente si mult chin au rezolvat-o. si mi se pare horror sa droghezi copilul sa doarma si mi-e groaza, eu tot sper sa isi revina singurica.
M 29+ si dra Duracell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Chiar asa...cine a facut antitetanosul? Eu personal n-am auzit pe nimeni sa zica ca a avut probleme de la vaccin..dar zau ca nu stiu cat e de util...ginecologul a zis ca daca vreau, sa-l fac , daca nu - nu, iar dr de familie mi-a zis sa nu ma joc cu asta si sa-l fac...si eu mor de frica...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

oau!!!!!!!!!!!!!

Felicitari Cesara, sa ai parte de refacere rapida si de un bebe sanatos si mancacios! Ma duc sa citesc si eu noutatile...se pare doar ca nu reusesc sa le gasesc.

numai bine,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 31 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

AC, multa sanatate si curaj pt aducerea pe lume a micutului. E bine ca esti la a doua nastere, deci stii la ce sa te astepti. Deci tu vei fi prima pe lista .

Si eu m-am simtit f aiurea ieri. Cind veneam de la dentist dimineata, singura in masina, conduceam, m-a apucat o durere cumplita jos-jos de tot, plus contractii (intariri) ale burticii; nici nu mai puteam sa respir. 15 min cit am condus spre casa (cu spatarul mai mult lasat pe spate) au fost ca 100 de ani; incercam sa fac exercitii de respiratie si ma gindeam daca ar fi mai bine sa conduc spre spital (este f aproape de casa) sau acasa ... Pina la urma am ajuns acasa; a trebuit sa mai stau vreo 2 min in masina pina s-a mai potolit durerea (ma gindeam ca o sa nasc in masina ) ... si tati era la servici ... In casa m-am intins putin pe pat, am respirat profund, apoi am facut pipi si m-am simtit mult mai bine dupa. Oricum, eram pregatita sa sun la dr mea si la 911 daca nu se oprea durerea .
Vad ca a inceput sa ma apuce si pe mine, ca tot ma laudam ca ma simt f bine ... Dar nu am avut nici o scurgere de dop sau altceva.

Va pup si aveti grija de voi si de micuti.

Asta e ce am scris aseara, la noi, dimineata la voi; dar am vazut ca a dat eroare si am salvat inainte de a trece la o pagina noua

Oana C si 34

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

am gasit si link-ul unde anunta Cezara nasterea:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=10416&whichpage=21

Deci am intrat in paine, fetele dragi!

simona79 la profil nu ai nici o posibilitate de a fi contacatta, deci te rog sa-mi trimiti nr de telefon sa te trec in listutza mamicilor!

Va pup,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 31 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorel spune:

Fetelor dar ce vaitaturi pe aici ..... eu nu scriam sa nu ma vait eu si va dau si voua starea dar vad ca e boala generala pe aici. De dormit nu prea ma vait ... e mai greu pana gasesc o pozitie buna. Juniorul nu prea ma trezeste. se zice ca de cate ori te trezeste noaptea cat e in burtica tot asa se va trezi cand e afara. Vom vedea.
In schimb pe mine ma doare foarte tare spatele, defapt noada fundului, si e o durere groaznica si continua, 24 din 24. Sotul ma intreba ieri care perioada a fost mai grea - la inceput cand vomitam sau acum. Categoric acum. la inceput vomitam si imi trecea dar acum ma dor picioarele si spatele non stop, Plus ca nici respiratia nu s-a imbunatatit. Oare scapam de toate astea la nastere?
Irda - tocmai m-am uitat la pozele tale. Arati foarte bine. Sunt curioasa cat te-ai ingrasat pt. ca plecasem cam de la aceeasi inaltime si aceasi greutate. Eu sunt in sapt. 35,3 si m-am ingrasat 14 kg, si nu imi place deloc. Abia astept sa scap de ele, sa devin iar usurica ...... dar sa fie juniorul sanatos ca oi scapa eu de ele.
Irina imi pare rau ca nu am noutati de la cunostinta mea cu nasterea in apa, dar nu dau de ea. Va pup, Sorina

Mergi la inceput