Mamici de iulie - august 2005(43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

AC iti tinem pumnii si vom fi langa tine

Kulta poate de la mersul pe jos se trag durerile tale, eu zic sa te odihnesti si vezi cum e...asteptam poze...

Albinutzza 34+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

FETELE va pupik poe toate.....eu inca n-am terminat cu zugraveala...si din cauza asta n-am mai intrat ...o sa intru in cateva zile..sper sa terminam odata..ca incepe sa ma lase nervii

AC iti tin pumnii!!

pupici

AniS si bebelina mea dulce 31+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, cum a fost cu Danutza la zoo?i-a placut? stai si tu cumintica si odihneste-te, oi fi tu super-mami, dar ia-o mai usurel!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Andreea imi pare rau pt schimbarea de pozitie a bebelui.Macar nu va fi prematur cand vei face operatia.Despre greutate sa nu iti faci probleme, fiind baiat sunt sigura ca este mare, dr. meu mi-a spus ca ghicitul greutatii da o marja de eroare de pana la 2 pounds.Si aici nu iti spun greutatea la eco, cel putin mie nu mi-a spus nimic tocmai din cauza erorilor.
O intrebare am, tu implinesti maine 37 sapt?Eu implinesc 37 abia diminica si avem acelasi UM si due date.

Albinutzza am 1.75m si inainte de sarcina am avut 50-52 de kg, asa ca ai dreptate in privinta kg, toate aveti :), va fi bine.

Adriana si Aidan 36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

mamini, a fost superfain, i-a placut mult mai ales paunul si capritele si ursul. Iti recomand sa mergi.Incerc sa nu mai fiu o supermama dar nu pot inca.Acum e si Dan cu noi acasa pentru ca din nefericire pentru noi inca n-a semnat nici un contract de munca. Suntem in asteptare.
Albinuzza, nu cred ca e de la mersul pe jos pentru ca merg in general foarte mult pe jos. Poate de la noptile nedormite.
K29+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

Anis vreau si eu pe listuta mamicilor de iulie-august, uite datele despre mine:
UM ? 10.2004...DPN-16.07.2005....Marius-Alexandru
multumesc mult!
anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Andreea, iti tin pumnii. O sa fie bine o sa vezi. Las ca nu poate sa fie bb2 la 37 saptamani mai mic decat a fost galusca la 34 de saptamani. Si acum ai experienta :). Stiu ca n-a fost usor, dar o sa fie bine!

Gandeste-te ca l-ai tinut totusi aproape 37 de saptamani si daca ei zic sa-l scoata sigur stiu ei ce fac. sper sa reusesc sa te sun diseara!

, 35s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, sper sa se rezolve repede cu Dan, sa gaseasca ceva cit mai repede. dar pina atunci, profita de faptul ca sunteti amindoi si odihneste-te, ca vine si puiul celalalt si ramii sa te descurci cu amindoi si nu e usor...
te pupic
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Emaaimee, sti ce ma nelinistete pe mine?Cat este de mare dopul gelatinos? Daca am pierdut din el de 2 ori si tu de 4 inseamna ca este mare, nu?
Deasemenea daca il pierdem de pe acum cum vom fi protejate de eventuali microbi, ca stiu ca dopul are rol de protectie??Fara el pot microbii sa intre la placenta?

Adriana si Aidan 36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anca, bine ai venit printre noi, sarcina usoara si un bebe sanatos!! Trimite-i un PM lui Anis cu datele tale, de obicei ea se ocupa de listutza.

Andreea, nu te nelinisti, o sa fie totul bine cu tine si cu bebelusha ta, o sa vezi!!! Iti tinem pumnii si iti facem galerie sa stii!!! Ai incredere, totul va fi bine!!!

Kulta, cred ca r trebui sa stai mai mult in pat, roaga-l pe Dan daca tot este acasa acum sa se ocupe in exclusivitate de Danutza, iar tu stai macar o zi in pat sa te mai refaci!!! Eu zic sa suni de pe acum la asistenta, poate iti recomanda ceva sa-ti mai potoleasca contractiile!

Pentru bebestrumphitza, pupici multi si sanatate multa!!!

Eu am vesti de la Ioana - Corbioana, era in spital, i-au facut perfuzie si i-au bagat gynypral in perfuzie, se pare ca vor s-o tina o saptamana just in case. Cu moralul sta putin cam prost, vorba aceea... cui ii place in spital??!!! Mi-a spus sa va pup pe toate, asa ca iata-ma:

Pupici fetelor, numai bine si sa auzim numai vesti bune!!!

Irina si bebe 30 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput