Certuri...violenta...
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by simina2005
Indiferent ce turnura va lua viata voastra, tu vei ramane MAMA iar sotul tau va fi TATA .Pt nimic in lume sa nu-i distrugi familia copilului tau.El nu poate sa-si aleaga parintiii.Pt fetita voastra voi sunteti "radacinile".
Va daruiesc multa iubire, de multe ori degeaba ai bani , cu ajutorul lor poti cumpara o casa dar nu un camin,poti cumpara un pat dar nu somnul, poti cumpara un ceas dar nu timpul, poti cumpara o functie dar nu respectul, poti cumpara sex dar nu dragostea...
...iar copilasii mei sunt totul pt mine, pt ei viata este un miracol.
Simina, Diana
si Andrei[/blue]
Uite, asta este mentalitatea tipic romaneasca! Adica orice s-ar intimpla, ca o bate, ca o omoara, ea sa ramina alaturi de el si sa indure totul, sa-si distruga viata pentru copil! Care copil, ce o sa invete din exemplul parintilor: ca asa se face, ca asa e bine, deci asa va face la rindul ei/lui.
Gresit, total gresit!
Sorry ca am sarit asa, dar nu merita nimeni, NIMENI, sa-ti distrugi viata pentru el, si pe linga viata ta, si pe cea a copilului!
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Heidi spune:
Siminaf sunt perfect de acord cu tine, mentalitatea asta din Romania te strica de cap. De unde pana unde sa stai sa induri? Nu suntem si noi oameni ca si ei? Si cica suntem sexul slab. Sa stam sa fim agresate de cel pe care-l iubim. Dar oare numai noi iubim, cu ei ce se intampla? Ei cum isi manifesta iubirea, prin violenta?
Nu cred ca trebuie sa te sacrifici cu totul pentru copil. Adica femeia sa indure orice de dragul copilului. Nimeni nu ii da dreptul barbatului sa agreseze o femeie, nu exista scuze pentru un asemenea comportament. Daca te desparti nu inseamna ca copilul nu va mai avea tata, va avea, daca tatal simte ca are responsabilitate. Ce folos sa stai impreuna intr-o relatie in care exista agresiune si certuri, ce vede copilul, cum va creste, in ce conditii? Ce exemplu va primi?
In nici un caz nu sunt de acord ca, cica femeia stie cum sa ia barbatul. Stie, intr-adevar, dar mai avem si noi limitele noastre, si noi avem nervi si pe noi cine ne baga in seama? Cine ne menajeaza. Treci cu vederea multe, dar ajungi sa ti se umple paharul si tie.
Patapuf spune:
Lana draga, regret ceea ce scriu, dar daca te-a imbrancit deja de doua ori pana acum, daca n-a tinut cont ca esti insarcinata sau cu copilul in brate, daca te injura si te pune mereu la "respect", crede-ma, bataia te asteapta la colt. Stiu foarte bine ce spun, am trait momentele astea, am sperat si eu ca tine ca se va indrepta situatia, m-am invinovatit tot timpul pe mine, ca n-am rabdare, ca-l neglijez, ca-l cicalesc...Aiureli! Nu esti tu de vina!!!! E el si educatia care a primit-o, ceea ce a vazut in casa. Orice spuneam, bun sau rau, aducea o adevarata tornada...Prima palma a fost mai grea, ca apoi bataia s-a deslantuit usor. Cine da o data, da si a doua, a treia oara!!!! Eu mi-am rezolvat problema, asa cum am crezut de cuviinta: i-am spus foarte hotarata ca daca mai ridica mana la mine bag cutitul in el, fara regret, am cautat un avocat si am divortat. Am ramas cu un copil mic de mana, si? N-am murit! Am muncit si am trait impreuna cu micuta mea cei mai frumosi ani ai mei, in liniste si veselie in casa. Tu fa cum crezi, nu spun sa te desparti, nu spun sa stai langa el. Fiecare stie ce vrea, dar de un lucru te asigur: vei manca si bataie pana la urma, din pacate.
CristinaT spune:
Eu nu cred ca este vorba de mentalitate tipic romaneasca... eu sper ca o voi invata pe fata mea sa nu se arunce cu capul inainte, sa nu-i sara tandara din orice... pentru asta trebuie sa ma cenzurez eu... ca sotul meu reuseste.... sper sa am o domnisoara calma... nu una tafnoasa. Marturisesc ca nu sunt asasi nu am fost asa, dar muncesc rau de tot la asta! Eu cred ca tonul face muzica, desi cateodata una zic si alta fac...
Sper ca m-ati inteles
5 ani -14 februarie 2005