vreau sa imi cumpar hota si am vorbit saptamana trecuta cu o colega si mi-a spus ca sunt hote care nu au burlanul acela de aerisire
am fost incantata sa aud lucru acesta nemaifiind obligata sa sparg peretii
imi poate da cineva mai multe detalii?
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
Exista hote care au un filtru absorbant pe care din cind in cind (6luni-1 an) trebuie sa-l schimbi. Eu am o hota Whirpool care are si burlan si filtre (poti sa alegi una sau alta), dar toata lumea a fost de acord ca sistemul cu burlan este mult mai eficient.
Asa ca am ales burlanul, poate si datorita faptului ca deja lasasem o "gaura" in peretele de afara pentru el.
Cei de la magazin spuneau ca si filtrele sunt eficiente. Acum multi ani am avut o friteoza de la Moulinex care avea un asemenea filtru, nu era chiar foarte eficienta, dar intre timp cred ca a mai evoluat tehnologia.
Asa ca ... daca poti sparge peretele ia-ti cu burlan. Daca nu, sunt mai multe modele cu filtre.
iti multumesc pentru raspuns
ai idee cat costa?
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
Cred ca sunt de la 2,5 milioane in sus. Si filtrului cred ca-i zice "filtru cu carbon activ".
Cel mai bine faci o vizita intr-un magazin.
sunt si din alea fara evacuare, dar daca vrei sa dai banii pe ele degeaba be my guest...
acum tu sti cat de mult cookaiesti si ce mai ales ce chestii, dar cand faci de exemplu o varza mie imi e greu sa cred ca aia isi va face datoria...
s-a mai vb de hote pe aici, nu stau acum sa caut unde insa dau din nou un link pe care l-am dat si acolo, de pe un alt forum unde se mai vb de asta...
citeste asadar aici
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...