infidelitate?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Nu am inteles gresit,doar am spus cum as proceda eu intr-o situatie similara;parerea mea este ca acel mesaj nu a fost<din greseala>,ci a fost trimis cu intentie,pentru a <grabi> si inrautati lucrurile acasa,iar reactia sotului la intentia de a o suna,spune multe...poate nu a apucat inca sa calce stramb,dar e sau era pe cale sa o faca,cand a fost descoperit.
Slakje,eu n-as putea-o privi in ochi pe femeia aceea,mi-ar fi de ajuns sa-l privesc si sa-l simt pe el,atat si mi-ar fi de ajuns ca sa stiu cum stau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Ieri mi s-a intamplat un lucru minunat; avand de rezolvat o problema, am “indraznit” sa apelam la socrii sa stea cu copilul si, odata ajunsi in strada, m-am tinut cu sotul de mana. Un gest atat de marunt mi-a provocat o bucurie f. mare, ca si cum as fi regasit o bucatica din paradisul pierdut in urma cu un an,cand a aparut cel mic; de atunci toate plimbarile noastre au fost cu caruciorul sau cu masina, deci avand mainile ocupate. Si asta e doar un exemplu; adevarul e ca venirea copilului, desi te implineste, iti fura multe din partile romantice ale vietii. Si asa s-a intamplat si cu tine ,Cezara, cred ca ai pus diagnosticul f. bine. Cred ca sotul te iubeste, dar incearca si el sa regaseasca unele aspecte ale vietii “de odinioara” pe care regreta ca le-a pierdut.
Asa ca solutia nu e concentrarea pe “amica”,ci pe relatia voastra,iar plansetele si faptul ca dormi in alta camera mai mult inrautatesc lucrurile. Din punctul meu de vedere, cel mai bine ar fi sa ai o discutie deschisa cu el, pe un ton calm, in care sa incercati sa vedeti ce ar trebui schimbat pt. ca lucrurile sa mearga din nou; iar reprosurile si trimiterile la trecut nu ar avea ce cauta,ci doar sa va spuneti ce asteptati unul de la altul. Cred si ca ar trebui sa-i spui ferm ca trebuie sa renunte la vorbele grele si la trimisul la mama. La mama e f. bine sa mai trimiteti copiii din cand in cand, ca sa aveti timp doar pt. voi.
Astea sunt doar niste sugestii, dar cred ca trebuie sa faci grabnic ceva pt. relatia voastra, daca mai vrei sa o salvezi…

Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

odata ajunsi in strada, m-am tinut cu sotul de mana.
[font=Comic Sans MS][teal]Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)

ooo ... Tedora, cita dreptate ai!! avea Matei cam un an si l-am lasat cu mama, iar eu am plecat cu sotulica la cumparaturi. cind am iesit ne-am luat de mina instinctiv si am realizat amindoi ca a trecut cam ... 1 an de cind nu mai facusem asta.
mereu aveam miinile ocupate cu altceva (de obicei, carutul). ne-am bucurat asa de tare.
si eu zic ca ar trebui sa dea amindoi mai multa atentie relatiei de cuplu si, persist in aceasta idee, i-as cere sotului sa blocheze numarului respectiv posibilitatea de apelare.
poate ca acum nu-i nimic, dar nu cred ca trebuie lasata fisura sa se adinceasca.

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Cezara, trebuie sa te hotarashti odata ce vrei sa faci, ori treci peste, cu promisiunea ca la prima abatere ceau shi la revedere, shi nu mai aduci vorba despre asta nici macar in gluma, ori va luatzi o mica vacantza, fiecare separat, sa intzelegetzi pin la urma daca mai vretzi sa statzi impreuna sau nu.
Da, este greu sa stai acasa shi sa ai grija de kupii, dar asta nu inseamna ca tot ce faceai cu sotzul tau pina atunci tre sa fie dat uitarii. Spui ca a fost decizia ta sa dormitzi in camere separate shi sa nu mai facetzi nimic, dar tot tu il acuzi de raceala in relatziile cu tine, uitind ca shi tu te comportzi la fel de rece...
Nu te blamez pe tine pentru faptul ca el shi-a gasit o confidenta care-l pupa de noapte buna, ci incerc sa te fac sa priveshti realist toata kestia,la imbunatatzirea relatziei voastre nu tre sa depuna eforturi doar el, vinovatul, ci shi tu, asta daca mai doreshti sa contunuatzi relatzia...
Multa bafta shi-tzi doresc ca Dumnezeu sa te lumineze

Camelia -Daniela, une iejti, mami, ca tu te pricepi asha de bine sa dai cele mai potrivite sfaturi

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

"Confidenta" nu doreste sa ramana doar "confidenta" (daca deja nu este cumva mai mult)....asa ca pune in balanta : vrei sa rezolvi problemele cu sotul tau = trebuie sa treci peste femeia asta altfel nu faci altceva decat sa-l impingi mai departe sa se "confeseze"...tot la ea...si sa te muti din nou in dormitor! Nu esti f hotarata sa te impaci si sa-l ierti, atunci relatia se va degrada muult mai rau si se va ajunge la divort..deci numai tu te poti hotara daca merita sau nu inca o sansa si daca il mai iubesti (din ce ma citit nu prea mai ai sentimente ptr el...) numai sa nu fie cam tarziu cand te vei hotara! Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyah spune:

cred ca este totusi o neintelegere ma mijloc... cine a spus k dc ai da telefon trebuie sa vorbeasca urat, sa tipe sau mai stiu eu ce???

din contra eu daca as suna i-as spune pe un ton ferm tot ce ma deranjeaza fara a aplela la mojicii, dar as gasi un ton incat sa fiu bine inteleasa...

cu siguranta nu as da dovada ca nu sunt decat o doamna, dar care nu-si doreste casnicia calcata in picioare de "persoane binevoitoare" - (daca am inteles bine tipa interpreta comportamentul Cezarei ca si cum ea si-ar insela sotul... cred ca nu gresesc !!!)

oricum... bafta multa Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Sklaje, motivele pt. care eu consider ca e nedemn de ea sa o cunoasca pe gagica sint urmatoarele: gagica -sar putea sa fie f. frumoasa si aranjata si sa arate impecabil si sa se exprime coerent.S-ar putea sa arate ca cineva care i-ar putea suci capul sotului. iti dai seama ca ar chinui-o gelozia si mai mult? Si daca nu ar fi asa cum ar putea fi altfel, ca doar sotul ei nu facea confidente sextimentale unei bombe? Dar mai stii? In al doilea rind intilnindu-se cu ea ii arata ei (prietenei) ca de fapt e nesigura pe ea (trebuie sa se asigure ea de sotul ei, trebuie sa-si marcheze teritoriul si posesiunile ca si animalele, pardon de expresie). Daca prietena asta a lui are intentii de va distruge casnicia cred ca chestia asta ar amuza-o teribil. Eu daca as fi in locul prietenei si nevasta mi-ar telefona ca sa ne intlnim sa vorbim (depsre ce????) m-as tavali de ris si as privi-o pe nevasta de sus, cu mila. OK? Parerea mea este ca nevasta se injoseste facind acest lucru. la o adica daca o roade curiozitatea angajeaza mama un detectiv particular sa-l urmareasca citeva zile si afli. dar nu te cobori la nivelul unei femei care are atita educatie si bun simt incit trimite mesaje de genul acela la acea ora. Ce speri de la o astfel de intilnire? Sa afli adevarul? Ce te face sa crezi ca il vei alfa? Tipa asta ori te va lua la misto, ori ironiza. Ori va minti. dar va ride de tine cu siguranta, ca iti aperi prorprietatea cu dintii in timp ce ea probabil ca stie lucruri intime despre tine pe care tu nici macar nu suspectezi ca le stie. Si probabil ca ii cunoaste si slabiciunile sotului sau il cunoaste dintr-un unghi pe care tu nu i-l stii. Bun, asta e parerea mea de femeie trecuta prin viata. daca vrei sa tii sema de ea bine, daca nu, sa nu zici ca nu te-am avertizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Cezara mai am o completare de facut. Pina la urma recapitulind evenimentele, tind sa cred ca sotul tau nu te-a inselat si in tot ce a spus a spus adevarul. Atfel nu ti-ar fi propus sa ti-o prezinte pe individa. Inclin sa cred ca prietena nu e chiar atit de sincera si incoenta cum iti spune sotul tau dar cred ca el nu-si da seama de asta. Asta pt. acel mesaj. Poate ca e adevarat si faptul ca mesajul cu pricina era adresat altcuiva dar daca eu as fi fost confidenta si cineva care mi-a facut confidente ar fi venit la mine si mi-ar fi spus, uite ce mi-ai facut acasa cu mesajul tau nesabuit, in clipa aceea, as fi pus mina pe telefon si as fi sunat la nevasta si mi-as fi cerut scuze personal. Si as fi adaugat ca nu am nici unfel de i ntentie si ca nu se va mai intimpla pe viitor si ca am prieten, familie etc si ca nu am nici cea mai vaga intentie sa-i creez neplaceri in familie. ce-i aia sa-ti ceri scuze pe tel. sotului? deci ceva nu e in regula aici. in ultima instanta totul se reduce la a-l crede pe sotul tau sau nu. daca il crezi sterge cu buretele povestea asta si fii cu ochii in patru pe viitor. Sotul tau are dreptate: daca o suni pe tipa il faci pe el de rusine. Arat ca nu ai incredere in el pe linga toate motivele enumerate de mine in postarea anterioara. Pe de alta parte eu nu am sustinut nici o clipa ca tu sa taci si sa inghiti. daca as fi in locul tau as face totul in putinta sa aflu cine e individa aceea dar independent de sotul tau sau de lucuruile pe care acesta ti le spune. la urma urmei trebuie sa-ti fi spus cine e si in ce imprejurari a cunscut-o, caci trebuie sa fi fost cineva cunoscut dinainte in judecata careia avea incredere: vreo colega de servci, prietena a cuiva? Pe filiera asta as merge sa aflu cine e si ce fel de persoana e, eventual as angaja detectiv particular asa cum ti-am spus. Mult succes si nu-ti mai face viata amara de pomana. Si stii ceva intreba si barbatii de pe forum, uite Rufus si Darel sint doua persoane cu mult bun simt si discernamint si poate parerea lor te ajyta sa vezi mai obiectiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Adrienne,sunt total de acord cu ce ai spus in ultimele doua mesaje...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

Cezara,sincer nu cred ca sotul tau te-a inselat.poate ca prin comportamentul tau il indemni ca de aici incolo sa o faca.daca el ti-a spus ca nu a avut nimic cu ea crede si nu cerceta!
sigura lui vina din punctul meu de vedere este ca si-a facut confidente cu acesta amica,care a profitat din plin de problemele lui cu tine.nu mai tulbura apele..incearca sa ai o discutie sincera cu el si sa treci peste aceste momente dificile din casnicia voastra.daca el a gresit dar nu te-a inselat iarta!

Maria

Mergi la inceput