infidelitate?
Raspunsuri - Pagina 2
Leditia spune:
Pupicei de la o prietena platonica?N-as prea crede!Sorry ,da io n-as crede in veci asa ceva.Si eu am avut prieteni barbati,in special prietenii sotului si n-as fi indraznit in veci sa le trimit sms la ora 23 cu pupici.Nici nu concep asa ceva!
Deci dupa mine e mult mai mult.
Plus ca eu nu sunt de acord cu chestia..uita,lasa,nu baga in seama..pai cum nene?Daca treci acu cu vederea o sa faca la fel pana la adanci batraneti!Eu zic sa te impui,sa pui picioru in prag..sa vb serios cu el pe chestia asta si eventual as vb si cu aia.Ia masuri!
E mai bine sa tai raul de la radacina..nu sa te faci ca ploua si apoi situatia sa fie din ce in ce mai grea sau de nerezolvat.
Plus ca eu n-as suporta sa se duca sa vb cu alta problemele noastre.Pai daca-s ale noastre le vorbim intre noi,le clarificam intre noi..plus ca eu sunt de parere ca, comunicarea in familie e foarte,foarte importanta.Pai daca el prefera sa discute c-o "straina"-zice el,pai eu ce-as fi?Pietroi pe muraturi?
Ma rog..eu am alt temperament si alte limite..si n-as putea inghiti asa ceva.Asa-s eu!
Numai bine iti doresc si multa bafta.
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
roxana1974 spune:
Oh Cezara, numai tu stii cat iti este de greu. Ma intreb ca si Teodora ce as face in locul tau. Nu stiu exact...imi este usor sa te sfatuiesc, sper doar sa nu-ti dau sfaturi rele...incearca sa fii tare in primul rand, orice ar fi el e tatal copiilor, e casatorit cu tine, se pare ca inca te mai iubeste (inteleg asta din ce ai scris tu) iar treaba cu calcatul pe bec poate fi o ratacire.
In al doilea rand, da, incearca sa te detasezi, sa incerci sa te ocupi de tine, fara sa neglijezi copiii. Fa-ti un program al tau, in timul in care ei isi fac lectiile sau sunt la scoala sau la vreun antrenament. Fa-i program si sotului tau, sa stea si el cu copiii in timp ce tu esti la sala, la coafor, la un film sau la o cafea cu o prietena. Faceti asta alternativ, ca sa aiba si el timp pt el, sa nu se simta sufocat si in acelasi timp, faceti o regula: weekendul este impreuna: la padure, la strand, la MCDonalds, la cinema, oriunde, incearca sati schimbi viata, de fapt viata intregii familii, sa organizezi ceva pozitiv, chiar si simplu, dar sa fie ceva interesant, in fiecare weekend. Si ca sa ai timp de toate astea, renunta la postul/job-ul de menajera in casa ta. Ia-ti o femeie care sa vina odata pe saptamana sa faca curat si sa calce, restul treburilor marunte (o masina de haine la spalat, intins, pus in dulap, ordine usoara) o imparti, la fel, cu consortul. Daca nu-ti permiti financiar (no offense) vorbeste un pic cu mama a sau chiar cu soacra, explica-i un pic din temerile tale legate de casnicie si roaga-le sa te sprijine un pic, macar pana lucrurile intra pe un fagas normal, dar cu conditia sa nu "rasufle" la sotul tau!
Te sfatuiesc din toata inima, sper sa te ajute!
Roxa
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
pusichet spune:
Salut
Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta.
Nu sint in masura sa dau sfaturi, nu am trecut prin asa ceva si nici nu vreau, dar daca ma pun in situatia ta , as incerca sa-l recuceresc.
Incearca sa stai mai mult de vorba cu el, despre voi doi, despre copii.
Prin comunicare se rezolva toate, incearca sa afli ce l-a determinat sa vorbeasca cu acea persoana si nu se putea vorbi cu tine. Eu cred ca se poate reziolva totul.
Iti urez numai bine sa ne tii la curent.
sper sa reusesti
te pupic dulce
carmita_baby spune:
Cezara scuza-mi curiozitatea, dar tu il iubesti pe sotul tau sau cel putin exista comunicare in relatia voastra?
Pentru ca atata timp cat el i se destainuie unei femei(foarte urat), inseamna ca voi clar nu comunicati(daca el a trebuit sa te vada pe tine plangand ca sa inteleaga ca-l iubesti inca).. si asta poate fi o problema mare cred eu. Eu ii spun intotdeauna sotului meu ce ma deranjeaza si in felul asta nu se acumuleaza tensiuni intre noi. Nu inteleg de ce ar putea el comunica mai bine cu o straina, decat cu propria lui nevasta.
Mello motanelul iubit
kiwwy spune:
in primul rand va doresc din suflet viata lunga si sfaturi cit mai multe tuturor ...dar doresc sa va mai spun cite ceva despre care nici nu aveti habar ...sincer astept ca dupa dreptul meu la replica va rog foarte frumos sa o sfatuiti tot asa de bine in continuare ...deoarece vad ca multi dintre voi sunt foarte lejeri in efaturi dar nu am vazut unul care sa isi puna inytrebarea daca sotia mea are o problema....
deci sa incepem cu inceputul...
m-am casatorit cu actuala sotie din dragoste si din convingerea ca viata in doi este un lucru minunat si ca intr-un final am gasit si eu jumatatea mea....ca o paranteza vreau sa va amintesc si ca ...
am avut o prietena foarte buna la care tineam foarte mult inainte de a o cunoaste pe actuala sotie ...si pe care ea nu o suporta ...am renuntat la ea nu datorita faptului ca sotia mea nu o suporta ci pentru simplu fapt ca aceea pritena a ajuns sa fie amanta unui om insurat iar eu nu am consiiderat ca mai are moralitatea necesara unei prietenii...
dar vreau sa revin ...m-am casatorit din motivele enumerate anterior...si am asteptat ca totul o sa fie perfect...avem doi copii minunati...am o slujba bine platita chiar daca asta inseamna uneori renuntarea la foarte multe ...nu am reusit sa merg in concediu in ultimii 5 ani ...avem un apartament in centru ..cu toate conditiile necesare ...copilul din prima casatorie a sotiei a fost acceptat de toti dar in primul rand de mine...acum referitor la ce a urmat parca este din filmele sf ...nimic nu mai era ca inainte ,....toate pareau pe dos iar sotia nu mai accepta nimic ...am fost disperat si uneori eram gata sa renunt ...toti o intrebau ce are ca nu ii lipseste nimic...
am vrut sa divortez dar am incercat sa fac totul pentru a ajuta casnicia asta in care cred....daca am o prietena cu care mai vorbesc este adevarat ...sotia nu stia de ea oficial dar o cunostea ....am o prietena dar nu o amanta ...am mers cu bicicleta este adevarat dar este prima data de un an in rest nu am lipsit nici un minut de acasa ...va repet am o prietena cu care mai vorbesc cind sunt foarte suparat ...de ce nu o prezint sotiuei pentru ca este geloasa ...si nu suporta pe nimeni...( dar nu este o sotie rea) ...daca este casniuca sotia mea ..da dar nu este menajera ..deoarece si eu contribui la tot ce inseamna casa si copiii...
daca pritena sau amica 9 cum vreti voi sa o numiti ) a trimis un mesaj ..da poate a gresit si poate am gresit si eu ...
ce sa intimplat azi ...explcati plinsete crize ..ce sa fac ...voi sunteti numai cu sfaturi " bune"....
deci dupa toate astea va rog sa ma ascultati doar un pic...
imi iubesc copiii si nevasta traiesc doar pentru ei si nu am amanta ..dar uneori nu mai inteleg ce se intimpla sotia se cearta mereu cu mine si nu doreste sa cpomunice cu mine ...voi ce ati face ...ati avea un confident ( barbat sau femei ) care ar fi desinteresat ...si ar incerca sa va ajute...
nu o blamez pe sotia mea pe care o iubesc dar uneori nu o inteleg....
va rog sa o sfatuiti si pe ea din nou dupa ce ati citit si opinia mea ...cu mult respect pentru toti dar nu as vrea sa fiti nefericiti cum am fost eu uneori in aceasta casnicie
Leditia spune:
quote:
Originally posted by kiwwy
in primul rand va doresc din suflet viata lunga si sfaturi cit mai multe tuturor ...dar doresc sa va mai spun cite ceva despre care nici nu aveti habar ...sincer astept ca dupa dreptul meu la replica va rog foarte frumos sa o sfatuiti tot asa de bine in continuare ...deoarece vad ca multi dintre voi sunt foarte lejeri in efaturi dar nu am vazut unul care sa isi puna inytrebarea daca sotia mea are o problema....
deci sa incepem cu inceputul...
m-am casatorit cu actuala sotie din dragoste si din convingerea ca viata in doi este un lucru minunat si ca intr-un final am gasit si eu jumatatea mea....ca o paranteza vreau sa va amintesc si ca ...
am avut o prietena foarte buna la care tineam foarte mult inainte de a o cunoaste pe actuala sotie ...si pe care ea nu o suporta ...am renuntat la ea nu datorita faptului ca sotia mea nu o suporta ci pentru simplu fapt ca aceea pritena a ajuns sa fie amanta unui om insurat iar eu nu am consiiderat ca mai are moralitatea necesara unei prietenii...
dar vreau sa revin ...m-am casatorit din motivele enumerate anterior...si am asteptat ca totul o sa fie perfect...avem doi copii minunati...am o slujba bine platita chiar daca asta inseamna uneori renuntarea la foarte multe ...nu am reusit sa merg in concediu in ultimii 5 ani ...avem un apartament in centru ..cu toate conditiile necesare ...copilul din prima casatorie a sotiei a fost acceptat de toti dar in primul rand de mine...acum referitor la ce a urmat parca este din filmele sf ...nimic nu mai era ca inainte ,....toate pareau pe dos iar sotia nu mai accepta nimic ...am fost disperat si uneori eram gata sa renunt ...toti o intrebau ce are ca nu ii lipseste nimic...
am vrut sa divortez dar am incercat sa fac totul pentru a ajuta casnicia asta in care cred....daca am o prietena cu care mai vorbesc este adevarat ...sotia nu stia de ea oficial dar o cunostea ....am o prietena dar nu o amanta ...am mers cu bicicleta este adevarat dar este prima data de un an in rest nu am lipsit nici un minut de acasa ...va repet am o prietena cu care mai vorbesc cind sunt foarte suparat ...de ce nu o prezint sotiuei pentru ca este geloasa ...si nu suporta pe nimeni...( dar nu este o sotie rea) ...daca este casniuca sotia mea ..da dar nu este menajera ..deoarece si eu contribui la tot ce inseamna casa si copiii...
daca pritena sau amica 9 cum vreti voi sa o numiti ) a trimis un mesaj ..da poate a gresit si poate am gresit si eu ...
ce sa intimplat azi ...explcati plinsete crize ..ce sa fac ...voi sunteti numai cu sfaturi " bune"....
deci dupa toate astea va rog sa ma ascultati doar un pic...
imi iubesc copiii si nevasta traiesc doar pentru ei si nu am amanta ..dar uneori nu mai inteleg ce se intimpla sotia se cearta mereu cu mine si nu doreste sa cpomunice cu mine ...voi ce ati face ...ati avea un confident ( barbat sau femei ) care ar fi desinteresat ...si ar incerca sa va ajute...
nu o blamez pe sotia mea pe care o iubesc dar uneori nu o inteleg....
va rog sa o sfatuiti si pe ea din nou dupa ce ati citit si opinia mea ...cu mult respect pentru toti dar nu as vrea sa fiti nefericiti cum am fost eu uneori in aceasta casnicie
cezara
Daca ea are o problema de comunicare,tu ar trebui s-o ajuti sa o depaseasca,nu sa te duci la o straina si sa-i spui problemele voastre.
Mie nu mi se pare ok,pt ca n-as fi de acord ca o straina sa-mi stie intimitatile.
Te-ai gandit de ce sotia ta n-o suporta pe acea prietena?De ce are o "problema" cu ea?
Ai incercat mai intai sa vb cu sotia problemele voastre?
Ai incercat sa-i propui sa mergeti la un consilier matrimonial?
Dupa ultimele cuvinte ai fost tare nefericit in aceasta casatorie..ma rog uneori..dar ei i-ai spus ce simti?
Doar atat mai am de zis..aveti o problema mare de comunicare.Daca cooperati puteti sa mutati si muntii..
Eu va doresc numai bine si sper sa va rezolvati toate problemele.
Cu toate astea,eu tot n-as fi de acord ca sotul meu sa discute problemele/intimitatile nostre c-o straina si nu cu mine si sa primeasca si mesaje de genu'.
Am spus..fiecare are niste limite si fiecare are un anumit temperament.Tocmai de aia comunicarea e atat de importanta.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Avalon spune:
Draga sotul lui Kiwwy,
E foarte bine ca ai scris si punctul tau de vedere... inseamna ca tii la casnicia ta, ca inca iti iubesti sotia... dar da-mi voie sa-ti spun un lucru: prietena ta sa stii ca nu e chiar asa bine intentionata, cel putin in ceea ce priveste viitorul casniciei tale, stii de ce? Pt. ca ea a depasit limitele discretiei. Bun, inteleg ca ti-ai descarcat sufletul la ea, ca e o buna confidenta... dar cand a trimis mesajul acela la acea ora, ea a stiut ca sotia ta il poate gasi, nu?
Deci: si-a asumat riscul ca voi sa ajungeti sa va certati din acest motiv. Crede-ma, orice femeie ar fi reactionat la fel ca sotia ta (poate chiar mai rau), ar fi fost la fel de intrigata de mesaje primite de sot la ore tarzii in noapte de la persoane de sex opus, chiar daca acele persoane ar fi apropiati ai casei...
In concluzie: stai putin si reflecteaza asupra bunelor intentii ale prietenei tale... nu cumva ea vrea ca tu si sotia ta sa va despartiti? Este vorba de acea prietena dinaintea casatoriei? Indiferent care este situatia in casa voastra, e bine sa lamuriti lucrurile intre voi, sa discutati, sa spuneti fiecare ce aveti de zis... nici mie nu mi-ar place ca cineva din afara sa-si bage nasul in viata mea... Fii obiectiv si incearca sa nu-ti mai faci sotia sa sufere!
carmita_baby spune:
Pare-mi-se ca sotia ta a zis la un moment data ca nu ar deranja-o daca tu ai avea un prieten caruia sa i te destainui si nu o prietena. Eu una nu cred in prietenia/amicitia dintre un baiat si o fata, asta pentru ca am incercat sa am amici, insa intotdeauna au vrut ceva mai mult.
Eu nu zic ca numai ea are dreptate, insa atunci cand esti suparat in loc sa te duci sa vorbesti cu prietena ta (sau altii) cel mai bine ar fi sa vorbesti cu sotia ta. Asa ati clarifica anumite lucruri si nu ai mai avea nevoie de a avea o prietena careia sa i te destainui. Mai pe scurt, eu cred ca sotia ta ar trebui sa iti fie si prietena printre altele.
Mello motanelul iubit
slakje spune:
eu cred ca asta-i poveste inventata, ca apare sotul aici cu drept la replica, etc, de parca ar fii in fatza instantei, nu cred nici macar un cuvintel.
carmita_baby spune:
Stii ca si mie mi-a trecut asta prin cap? Dar acu` eu am raspuns fie ce-o fi, daca se joaca careva, distractie placuta in continuare
Mello motanelul iubit