Nedumerita!?
Dragi mei,
Vreau sa va multumesc pentru tot si pentru toate raspunsurile date.Sunteti niste dulci.Am o intrebare?Sunt insarcinata in 7 luni si dela am contractii, su nu imi doresc ca bebe sa iasa mai devreme.
.Peoblema este caci Nospa nu isi mai face efectul si trebuie sa trec peGynipral tablete.Ca parere aveti?A mai trecut cineva prin asa ceva?Afecteaza bebe aceste pastile??Se poate administra impreuna cu Materna si Fier??Va rog sa imi raspundeti
Va multumesc mult
Nadia Dr.Tr Severin
Raspunsuri
simina2005 spune:
"O viata nu valoreaza nimic, dar nimic nu valoreaza cit o viata." (Jerome K. Jerome)
Am trecut si eu ca si multe alte mamici...
Ai grija cu gynipral, se ia mai intai 1/4 din pastila , apoi 1/2 din 6 in 6 ore dar sa nu depasesti 2 pastile/zi. Daca iei din prima o pastiluta o sa tremuri ca un soricel...Este un medicament f bun si in cazul meu nu a avut efecte negative. Cel mai important este sa ramai calma
si sigura pe tine, fara efort, incearca sa dormi cu bazinul si picioarele mai sus(baga paturi sub saltea) pentru ca sarcina sa nu apese pe col.
Vezi daca nu ai vreo infectie vaginala. Eu mi-am mai facut si injectii cu sulfat de magneziu si scobutil de 2 ori/zi, sau la nevoie foloseam supozitoare cu scobutil compus.
Iti doresc sa ai parte de un copil frumos si sanatos!

Simina
Diana si
Andrei
Kittycat spune:
Gynipral e destinat mentinerii sarcinii, n-are cum sa afecteze fatul. Se poate administra fara probleme daca iei Materna, Fier.
Succes!
Andra,
de printesa
(15 noiembrie 2004)
moti_nadia2003 spune:
Va mulutumesc la amindoua pt mesaj.Am luat Gynipral 2 pe zi si imi este bine .Deocamdata am trecut de 7 luni adica am vreo 32 de saptamini si imi este cit de cit bine.burtica mai este tare dar nu mai am dureri.Inca o data va multmumesc foarte frumos pentru raspunsurile date.
Va pup ,Nadia
laureta spune:
Gynipralul se ia maxim pina in saptamana 35 daca iei mai mult risti sa ai col dur la nastere(din propria experienta nestiind ca trebuia sa intrerup am luat pina in saptamana 38).
Nastere usoara.
Prima aniversare 
Kittycat spune:
quote:
Originally posted by laureta
Gynipralul se ia maxim pina in saptamana 35 daca iei mai mult risti sa ai col dur la nastere(din propria experienta nestiind ca trebuia sa intrerup am luat pina in saptamana 38).
Nastere usoara.
Asta nu trebuia tu sa stii, ci medicul cate ti-a prescris trebuia sa iti spuna cat si cum sa iei. Vina lui, nu a ta.
Andra,
de printesa
(15 noiembrie 2004)