Teledon Mihaitza Hogas!

Teledon Mihaitza Hogas! | Autor: Freia

Link direct la acest mesaj

Sapt 3 - 10 iunie : Vesti Bune de la Gabriela: am ajuns la 77.000 Euro. Mai avem putin. Avem teledon! Sunati la 090-090-00-50 pentru Mihaita!

Fiecare apel inseamna 5 Euro in plus.

Freia si Alexa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Iubita vezi ca am mai pus si eu un subiect, inchide tu unul din ele...

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Salvati viata lui Mihaita Hogas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Au mai primit 10.000 de euro chiar acum la Surprize Surprize!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

off ce emotii am, tocmai am urmarit la SURPRIZE SURPRIZE. povestea lui Mihaita...au primit cei 10 mii euro de care mai aveau nevoie .....
tatal lui Mihaita a anuntat si nr teledonului..

doamne ajuta si multa sanatate pt Mihaita.

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Am vb acum cu doamna Elena Toma cea care a facut posibil teledonul pt Mihaita, maine pe OTV in emisiunea Oameni care ajuta oamani de la ora 13 (sambata 4 iunie, ora 13) va aparea cazul lui Mihaita, Gabriela mai are inca nevoie de banuti pt sederea in Olanda, drum plus medicamente si tot ce trebuie. Tot ce se doneaza pe acest numar timp de o saptamana....adica pana sambata viitoare va intra in contul lui Mihaita.
In plus cei 77.000 de dolari nu stiu cat de siguri sunt, Gabriela n-a dat amanunte.
Care doriti sa donati puteti fi siguri ca timp de o saptamana banutii sunt pt acest caz.
Din pacate din strainatate nu se poate folosi numarul.

In alta ordine de idei, emisiunea Oameni care ajuta oameni au un nou site: http://www.sperante.ro/ facut de un bun amic de-al meu, si bineinteles un nou forum. Daca mai sunt cazuri umanitare si se prezinta pe acel forum, cazul va fi prezentat in emisiune.

pentru relatii, cazuri....va rog sa contactati pe Elena Toma...la 0248-288.711, zilnic, 9-18 si pe #pursisimplu
cristalcub@yahoo.com sau direct pe forum

Fetele de pe DC babusca adusca

Tu borg or not tu borg...asta-i intrebarea parca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Eram sigura ca o sa se stranga suma. Mamica lui Mihaita- Gabriela, tot respectul pentru consecventa, lupta si staruinta cu care-ai luptat pentru viatza micutzului tau. Nu se putea sa nu reusesti! Ma inclin in vatza ta, mama-eroina, iar pentru Mihaita- multa sanatate, viatza lunga si frumoasa si Dumnezeu sa-l fereasca de toate relele.

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

uffffffff, imi pare extrem de rau, am fost anuntata in ultimul moment de producatorii emisiunii ca trebuie sa intre alt caz urgent in emisie si cazul lui Ionut probabil v-a fi amanat pt alta data, de acum am sa fac anuntul abia dupa emisiune, dupa ce o vad eu cu ochii mei pe post.
Cer mii de scuze, dar acum teledonul nu mai e valabil pt Ionut ci pt cazul care v-a intra maine.
uffff, si montase deja filmul cu el, regret mult, rog un moderator sa schimbe titlul si sa inchida subiectul.
multumesc si cer scuze umil inca o data.

Mergi la inceput

mai postez inca o data cerandu-mi scuze ca nu am fost bine inteleasa, teledonul nu mai e valabil nici pt Mihaita Hogas nici pt Ionut acum, e pt o fetita care nu poate merge si trebuie sa plece in Germania pt operatie, cazul ei a aparut sabata la ora 13 pe Otv.
Ca atare rog un moderator sa inchida subiectul, sau sa-i schimbe titlul, multumesc anticipat.

Mergi la inceput