Mamici de septembrie - octombrie 2005 (35)
Raspunsuri - Pagina 6
RalucaN spune:
Asa... M-am mai linistit cu treaba. Acum sa zic si eu cate ceva despre intalnire. A fost super. Fetele sunt minunate, de fapt nici nu ma asteptam la altceva. Ei, e adevarat ca a fost si o insensibila printre noi
, dar tare simpatica mai e.... Te pup insensibilo! 
In rest, ce sa zic? S-a mancat la greu si s-a sporovait intruna. Nici nu stiu cand a trecut timpul. Imi pare rau doar ca ne-am impartit cumva in doua gasti din cauza meselor.
Miflore, colega mea de salata speciala, esti o dragutza!
Raluca,
21 saptamani si
din burtik
poze
anya spune:
Jadi, ce-ai patit? Nu mai vorbesti cu noi?
Kid 2003 - rasfoind azi o revista (Viva de iunie) am dat de o poza cu tine!!! Era la capitolul Nopti de cabaret Hilton.
Bravo pt. poze!
pupici, burtici
anya
jadi spune:
Vero mama , ce intrebare e asta? Cum adica cum trebe sa fie? In burta?
Nu stiu raspunsul, hehe
Jadi
21++
diafera spune:
Foarte frumoase pozele
. Imi pare rau ca trebuia sa prindem in cateva si expresia celor de la local... mai ales cand am parasit cu "toatele" locul .
jadi spune:
Gata mi-am tras sufletul am fost plecata in oras sa imi depun actele de pasaport , nu ca as avea nevoie de el ca inca am un sot care refuza categoric sa ma duca in turcia... se gindeste pentru creta insa!
Am vazut pozele , mi-au placut , sint oribila!
Sa va povestesc...
Au fost 2 mese , una la care s-a mincat intruna de la aperitiv, felul 2 si desert si una la care s-a baut bere cu alcool de 2 mame ( s-au dat singure de gol ca altfel le dadeam eu in git) si cico de celelalte.
La masa 2 am stat si eu si am asteptat mincarea multtttttttt, cred ca m-a vazut chelnerita prea grasa si o fi zis ca am de unde sa consum resurse.
La masa 1 s-a discutat regulamentar , copii , catei , purcei , la masa 2 la fel mai putin catei, purcei.
Si da, recunosc , sint insensibila si nu am nimic impotriva cateilor dar nici pro nu am nimic. Am uitat sa va zic ca am un accident de masina evitind un catel, catelul a scapat , eu am fost in sant... dar am scapat si eu , cu capul inca mai trag
.
Sint toropita si vreau sa dorm.
Jadi
21++

ci cum!