Multumesc pentru urari, fetelor!
Frumoase poze, dar mai vreau! Nu sunt decat doua!
Nicole 27 saptamani
miflore noi nu vrem sa ne mutam .. mai bine sa vina fetele din IOR la noi .. ca si noi avem parcuri la Moghioros si la Politehnica
.
Vad ca incep sa mai apara pozici .. mai asteptam si pe celelalte !
mysweetest, emotionanta povestioara!
eu cred ca in noi salasluieste ingerul pazitor al copilasilor nostri 
caci in rest, la cat de pacatoasa sunt, numai inger nu ma pot considera ![]()
Da frumoase poze
..voi v-ati mai rotunjit la fata sau mi se pare mie
?
Mai vrem poze 

!
Marlena &
Alexandra..luna a 7a
Mysweetest, eu ma simt cu musca pe caciula. Am fost mereu mai "rotunjoara" la fata, iar acum m-am rotunjit de-a binelea. Bunica m-a intrebat daca m-a intepat vreo albina
.Multumim de poze.
Fetelor, am reusit!!! De fapt sotu'...va dau adresa de pe yahoo unde puteti sa le gasiti! E o solutie temporara, pentru cateva zile, dar mi-a promis c-o sa le gaseasca un loc definitiv! Adresa este: http://netmag.lx.ro
Sunt 13 pozici!
Mihaela 23+
Am vazut 13 poze ..foarte frumoase si fiecare
are ceva aparte
.
Marlena &
Alexandra..luna a 7a
Ralucuta, multumesc!!!
Acum am citit oferta dar s-a rezolvat, l-am batut la cap pe sotu' pana a percutat...La mine astea sunt toate pozele! (oare cum am facut 13?) Mai pune, mai pune, eu stiu c-ai mai multe!
Ioana, nu stiu cum e, daca pui linkul pe prima pagina si-l schimb peste cateva zile e de rau? Daca da, mai bine nu-l pune deocamdata pana-l fac stabil! Multumim!
Pupici!
Mihaela 23+
meeeey, eu zic ca nu suntem chiar asa de rotunjoare in realitate.
sunt pozele putin deformate 

Am uitat sa va spun, dar cred ca v-ati prins; sub fiecare poza am scris ordinea de la stanga la dreapta! Frumoase pozici, nu? Si ce memorie am!!!![]()

Mihaela 23+