Mamici de septembrie - octombrie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza gravidutzelor! Astazi nu ne-ntalnim?C-am fost! Dac-am tine-o tot asa probabil c-am strica cantarele...
Si eu am mancat mult cu toate c-am sarit ciorba si desertul! Si am si dovada, am poza cu salata aceea speciala care nu era decat o biata garnitura! Stiti ce-am facut eu dupa intalnire? Am ajuns in fata blocului la 9 seara, mi-am sunat sotul sa ma ajute sa iau din portbagaj ce mai aveam pe-acolo si ce mai credeti? Al meu sot era cu cativa prieteni la o carciumioara cu terasa frumoasa aproape de casa noastra; si ce mai credeti c-a urmat? nu e greu deloc! in loc sa ma duc si eu acasa ca omu' m-am dus la terasa sa mai mananc ceva...am glumit cu mancarea, nu mai puteam nimic! si am venit la 11! Ce mama denaturata, bat localurile cat e ziua de lunga!

Mihaela 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Neata gravidutelor,

Noi de la 1 august vrem sa facem camera mica la bebe.
Dorim sa punem pereti din regips si cu tavan fals
Voi ce stiti de pereti de acest gen?
Mie imi convine, nu se face praf....ca doara trebuie dat cu glet, sa fie peretii indreptati, nu?
Asa cu pereti din regips e mai simplu si modern. Peste dam cu lavabil. culoare inca nu am ales-o. O sa facem eu cu sotul, fara maistori.
Voi ce stiti de asta? Cat costa?

Vero

20+5

Mergi la inceput

Ioana, cu mare placere!
Anya, buna idee! Ce bucurie pe Jadi!
Ieri nu mai stiu dar am fost cumva 13? NU, am fost 14 cu Natydea care-a stat mai putin dar ne bucuram c-am vazut-o!!!
Ce-am observat eu e ca burticile difereau destul de mult; a mea de exemplu era printre cele mai mari!Cam asa:
Ralucuta, esti si ai si burtica mica!
Toate eram frumoase si vorbarete - cand nu eram cu gura plina!
Ioana, cum facem cu pozele? ca nu prea stiu...unde sa le pun? la mine, sa fac album sau stii tu sa le pui in fata, pe prima pagina? Sau cum?

Mihaela 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

,

Nu va mai laudati atata!!!!!!!! Haideti cu poze ca ma oftic de numa!!!!!!!!!!!!

Monica: Bine ca ai terminat cu mutatul si aranjatul noii locuinte! La mine greul abia acum incepe!

Hildegard: Daca va pricepeti e OK! Sigur iesiti mai ieftin fara mesteri.

si ne mai auzim,
Mary si bb 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

'Neata fetelor,

A fost o intalnire super in urma careia m-am ales si cu o juma de kg in plus . Dar a meritat. Tin sa multumesc fetelor (Valen si Miflore) care m-au transportat de la servici la local si apoi spre casa. Si tin sa imi cer scuze fata de fetele cu care nu am reusit sa vorbesc din cauza distantei (.. fiind in coltul mesei..). In schimb astept cu nerabdare pozele cu burticile :).
va pup pe toate, Aura si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna dimineata, gravidutelor!
Vad ca v-ati distrat la intalnire. Asteptam pozele cu nerabdare.
Eu, desi nu am plecat la munte, nu am putut veni la intalnire, fiind de 2 zile tintuita in pat de o gripa, raceala, viroza sau ce o fi ea. Aveti mare grija ca e tare pacatos virusul asta de circula acum. Incepe cu usturimi de gat.
Pupici

Nicole 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Neatza gravidutzelor!Si mie mi s-a parut super intalnirea si astept sa ne revedem; in ocazii de astea ma mai indop si eu; aseara am plonjat direct in pat ca nu mai puteam din cauza burtii. Si Sara s-a simtit bine...cu atatia bebelusi in preajma cred si eu. Asteptam pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nicole, sanatate multa! Si eu m-am surprins tusind as'noapte, dar mi-a ajuns gripa de asta primavara, nu mai vreau!

miflore, in primul mesaj nu pot decit sa pun un link la site-ul unde sint pozele. Ar fi foarte bine daca ai putea sa le pui intr-un album (pe DC sau Yahoo, nu conteaza) si apoi eu postez link-ul. Si nu uita sa scrii legenda, cu numele de la stinga la dreapta, la fiecare poza. Multumim pentru efort.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata fetele!
Ma bucur sa aud ca v-ati distrat, nici nu imi inchipuiam altfel

Monica, cred ca esti super incantata de camera lui bebe. Pun pariu ca ai dormi deja acolo
Si noi am reorganizat apartamentul ptr. bebelusha, i-am facut loc in dulapurile lui Victor. Am pastrat loc ptr. patut.

Multumesc pentru urarile de sanatate ale lui Victor.
Azi sta maica-mea cu el (a venit de la Slatina), o sa il rasfete ca orice bunica care nu si-a mai vazut nepotul de 3 luni.

Eu m-am linistit cu analizele de la triplu test, am probabilitate "low" la toate 3 analizele.

E asa haios Victor, si-a ales modelul de sora, fetita mica de la reclama aia de la minicroissante.

O zi buna si spor la treaba,
Cristina

Mergi la inceput

Cu placere, Diafera! Bine ca stam si noi mai aproape, ca Titanul e plin de gravidutze! Mi-e ciuda ca voi o sa va-ntalniti in parc la IOR la plimbat de carucioare! Ce sa fac? Sa ma mut si eu? Ce zici Diafera?
Monica, cu mutatul!
Nicole, fa-te bine repede! Si ne vedem data viitoare!
Valen, chiar, s-au intalnit toti bebelusii pentru prima data, si-or fi trimis semnale! Acum inteleg eu, Lia, ce bine stateai tu intre mine si Valen, baietelul tau flancat de 2 fetite frumoase!

Mihaela 23+

Mergi la inceput