Bebelusi de ianuarie - februarie 2005(20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

magga, pozitia tigancilor e alaptatul pe verticala, teoretic poti sa-l tii cu o mina doar, trecindu-i-o pe linga git si prinzindu-l de popou (intre picioare). dar pt a fi mai comod noi stam jos, nu ca tigancile . si asa sprijinim mina asta pe o perna maaaaaare si cu cealalta il sustinem de subbrat. e greu de explicat. poate fac o poza si atunci intelegi. el tot timpul sta cumva calare pe genunchiul meu, fatza in fatza cu sinul, cu gura la sfirc. cam asta e... ideea e ca nu ii mai vine jetul de sus in jos ci invers si ii vine deci cu debit mai mic si poate inghiti. dar ti-am zis ca intre timp ffindca nu m-am mai muls deloc, se pare ca a mai scazut debitul sinului si il mai pun si normal si pare ca suge mai bine, dar nu mai mult de 5 min. se satura in 5 min acum se pare, maxim 8. oricum mie mi se pare grea pozitia asta noua, tb sa prinzi antrenament sa nu iti scape bebe si sa nu se enerveze. Incvearca daca ai inteles ceva si zi-mi cum ti se pare.

Gabi, si eu as fi vrut sa vin la Kidex2005, ce a fost acolo??? de ce nu s-a mediatizat chestia asta ca ma duceam si eu cu el in cursul sapt. cind era mult mai liber si aveam timp. e tot un fel de tirg al bebeilor??? ce era pe acolo? ceva misto la preturi bune? hainutze cumva?

Mamica lui Codrin din 21.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

ohohoho, deci aceea era mama ta??? sa-ti traiasca ca bine mai arata! 49?? ? pai inseamna ca e pe aproape de mama mea care are 48, deh, m-a facut la 18 ani ...
dae semeni cu ea, ca si eu cu mama mea. uite mai jos linkul unde o poti vedea si pe a mea, e Buni Mia acolo intr-o poza.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dradetchi/album?.dir=/bf2b&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Gabi,frumosi copii ai! Sa-ti traiasca!

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Crinta, da am aplicat online.In oct-noiembrie einterviul pt. viza si cel mult in 6luni trebuie sa pleci de la acordarea vizei.

Sunt cobza de racita, ma dor toate oasele si muschii si mi-e frica ca o sa-i dau si Alexandrei ....

Sunt foarte speriata caci fata mea de o saptamana incoace cand o culc seara dupa ce atipeste areo repriza de plans in somn fara sa se trezeasca, Apoi adoarme bustean. Dar asta se repeta in fiecare seara.

In schimb sunt fericita ca nu-i tace gura toata ziua. Azi chiar i-am zis : "mai taci fata ca ma doare capul...." vorbeste incontinuu!!!!!!

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor am reusit sa intru si eu putin ca sa va dau o veste mare. Avem primul dintisor!!!!!!!!!!!!!!!!! Uraaaaaa! Este in stanga jos si astazi a spart gingia, sau, ma rog, azi era sa ma tai in el cand il dadeam cu Calgel pe gingie.

Shobo, eu ti-am zis sa nu te mai mulgi. Si oricum mergi pe mana Anei Culcer. In privinta alaptatului e o meseriasa. Eu numai sfaturi excelente am primit de la ea. Pozitia cu pricina e grea dar merita incercata.
Crinuta, chiar ca Rayan sta in fund. Felicitari!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iricutz/album?.dir=/836f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am facut orez cu migdale, stafide, arahide( asta am adaugat eu) si cartofi, toate in aluat de placinta. Arata ca un tort. E o minunatie.

Tomasa, felicitari pentru primul dintisor.
Referitor la Rayan, da, sta, insa nu perfect. Se mai clatina, nu are inca echilibru perfect in pozitia sezand, va mai dura o perioada.
Oricum, il las in ritmul lui.

Lavinia, ce faci?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Tomasa, bine ai revenit si lui Tudor bun venit in clubul celor cu dintisori!

Fetelor, cind le va creste parul bebeilor? Ca Deea mai are foarte putin din parul cu care s-a nascut si nu vad semne ca i-ar creste cel nou...

Leta si un bebe
POZE NOI

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Voi ati inceput sa dati bebeilor brinzica facuta din lapte fiert in care adaugati calciu lactic? Cum procedati?

Eu am incercat sa ii dau iaurt, dar nu prea il accepta. Am incercat trei zile, dar am decis sa abandonez (stiu ca e bine ca in cazul in care refuza un aliment sa nu insistam ci sa i-l dam din nou dupa o pauza de 2 saptamini). Intre timp as vrea sa ii dau brinzica de care va spuneam.

Leta si un bebe
POZE NOI

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

ok Ladies...
Cum va spuneam, Irina mananca biscuiti. Problema e ca mai am doar 8 biscuiti si imi trebe altii. P-aici se gasesc biscuiti HERO doar pt bebelusi peste 6 luni. Am gasit pe net Farley's Rusk - adica aia pe care ii mananca ea, si varianta fara gluten. Costa cam 150.000 de lei cutia cu 9 biscuiti.
Mai e vreun bebe interesat de biscuitii astia? ca shipping-ul costa 30 de lire si daca iau doar eu 8 cutii de biscuiti nu merita 30 de lire aruncate pe geam. Ma gandeam ca daca ne adunam mai multe poate merita efortul.
Ca sa vedeti despre ce e vorba:
mergeti la britsuperstore.com si dati search pe Farley rusks

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Primele o mie si una de nopti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Leta, si pe mine ma intereseaza branza calcica. Cand se da? Inlocuieste masa a 4-a?
Lui Rayan i-a cazut cel putin jumatate din par, dar i-a si crescut in acelasi timp altul, cu o culoarea mai deschisa, exact culoarea mea de par.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput